2015 Şubat Anneleri

bende paraya kıyıp almadım mont halamın bi kabanı var onu giyiyorum kendi kilolu doğum yapana kadar giyerim sonrada ilkbahar gelecek zaten diğer kışa kilo vermezsem alırım dediğin gibi şimdi bir dünya para verip giyemedikten sonra yazık günah....

Ben kesin vericem kilomu biliyorum , her nekadar kalsın istesem de gidicek. Valla kıyamıyorum ya , alıyım bir dahaki hamileliğimde giyerimde diyemiyorum ne malum son aylarımın yine kışa geleceği . Ahh ahh

kız ıcın olanları daha da güzel ..hıc düşünme..100 tanesı 20 tl 5 tl de kargosu ..ıstanbul da yerı..dun ıkındıde sıparıs verdım bugun sabah gelmıs hemen..cesıt cesıt secebılırsın :KK66:

bak sana bırfıkır dahagostereyım aynı kutuyu bu sekıldede susleyebılırsın
Imm buda güzelmiş :KK6:

bence panço al çok zor durumdaysan. hem sonra giyebilirsin hemde şimdi işini görür. benim bi pançom var içine biraz kalınca bişiler giyip üstüne onu alıyorum. :KK66:

Kotonda denedim bi panço ama o da çok sarmadı. Bütün pançolar kısa kollu mu oluyor ?

iremguzum iremguzum taze fasulye var pattıslı dünden kalan, yanına kocişim buğdaylı yoğurtlu sivas usulu çorbiş yapacak :KK68:

Bacım sence bizim okullarda tatil olar mı yaaa kocişlere bizimkine perşembe tatilmiş ama cuma bizede olur mu mevlid progaramları vardı ille katılmamızı isterler mi annişlere gitsek die bir fikir geldi bnada heveslendim annemlere geçersek die :KK68:

valla bende mont almadım
kendi montumun sadece üst düğmesi ilikleniyor gerisi açık
göbekten kapanmıyor ama dediğin gibi hamile montolarının fiyatları anasının gözü
zaten şurda 1 ay daha giyeceğiz sonra yok
ben montumun sadece üst düğmesini ilikleyip geri kalan kısmını omuzlarıma aldığm şalla kamufle ediyorum canım
çantamı çapraz takınca şalı tutuyor sürekli elimle düzeltmeme gerek kalmıyor

şimdiye kadar sadece 1 hamile taytı aldım özellikle gebelikte giyilebilecek şekilde
diğerlerinin hepsi normal zamanda da giyilebilecek şeyler
toplamda 5 parça kıyafet almışım
biri çok istediğim salopet elbise xs aldım normal zamanda da giyilebiliyor
biri dışarı çıkarken giymek için hamile taytı lcw
2 lcw tunik
birde evde giymek için hamile taytı aldım incecik ama çok rahat

Evet evet üst düğme ilikleniyor alt olduğu gibi açık , hatta bugün üst düğmemi de kapatamadım. Artık bende öyle kalın geniş atkıyla falan idare edicem.

Bende çok hamile kıyafeti almadım , hatta toplamda bile çok kıyafet almadım. Ziyan çünkü. Bir gömlek,bir tunik,bir penye badi,iki de hamile taytı aldım. Ama şu salopetlere çok hevesim var doğurmadan bi alıp giymek istiyorum:))

mantar yemeği yaptım tavuk çorbası yapacağım birde peynirli makarna yaparım yanına

kızlar ayakkabı görünümlü patiklerden aldım hastane çıkışına sizce onlar nasıl yıkanır, yıkamadan giydirmek istemiyorum ama makineye atsam bozulur ne yapayım? Artık çantamda son rütuşları yapıyorum. Emzik kutusu sipariş etmiştim pembe gelmiş :)

ve bu emziği ve pompayı nasıl temizlediniz kaynattınız mı nasıl yapıyoruz?

kızlar tavuk çorbaşı yapmak istiyorum hiç denemedim şimdiye kadar kolay ve lezzetli tarifleriniz varmı acaba
tavukları haşladığın suyu süzgeçten geçir içine tel yada arpa şehriye at sonra mayaladığın yoğurttan unlu yumurta sarılı birde terbiye yap içine tavuk didikle ohhh ekşi ekşi misss afiyet bal şeker olsun....

Evet evet üst düğme ilikleniyor alt olduğu gibi açık , hatta bugün üst düğmemi de kapatamadım. Artık bende öyle kalın geniş atkıyla falan idare edicem.

Bende çok hamile kıyafeti almadım , hatta toplamda bile çok kıyafet almadım. Ziyan çünkü. Bir gömlek,bir tunik,bir penye badi,iki de hamile taytı aldım. Ama şu salopetlere çok hevesim var doğurmadan bi alıp giymek istiyorum:))

çok vaktin kalmamış o zaman biran önce al :)

bnm karnım göğsümün altından başlıyor şişmeye önceden yayvandı karnım şimdi son 3-4 haftadır sivrileşti öne doğru gtti. Midem bnm 16. haftadan beri yanıyor, ara ara iyi oluyordu ama şu son 2 aydır acayıp yanıyor ilaç ikişer çiğniyorum yine fayda etmiyor ve hissediyorum oğlanın kaburgama mideme dayadığı büyük bir kütle oluyor kesin başıdır millet belki poposu die bni rahtlatmaya çalışsada bnce daha başı yukarda döndürmeye de niyeti yok gibi bnm oğluş ille bni sezoda kestirecek galiba :KK43:
benımde cok yukarda ondan mıdem kotu oluyor. dun bende perısandım bugun ılac aldım daha bır belırtı yok.
ne zaman ınecek acaba?

Ben kesin vericem kilomu biliyorum , her nekadar kalsın istesem de gidicek. Valla kıyamıyorum ya , alıyım bir dahaki hamileliğimde giyerimde diyemiyorum ne malum son aylarımın yine kışa geleceği . Ahh ahh
hem kışa gelmeyebilir hem aynı kiloyu almayabilirsin her hamilelik diğerini tutmayabiliyor şunun şurası 29 günün kalmış üzerine 40 gün loğusalığı eklesen geldi sana ilkbahar ayları gevşer gönül yayları :KK76::KK76:

tavukları haşladığın suyu süzgeçten geçir içine tel yada arpa şehriye at sonra mayaladığın yoğurttan unlu yumurta sarılı birde terbiye yap içine tavuk didikle ohhh ekşi ekşi misss afiyet bal şeker olsun....

terbiye konusunda çok terbiyesizim :KK53:
terbiye yapmak gözümü korkutuyor ya yumurta iyi karışmaz kalırsa ya terbiyesi kesilirse gibi :KK17:

Ben karnabahar yemeği ve makarna yapıcam akşama kıymamın çözülmesini bekliyorum

İremgüzüm paylaştı ya canım lokum kutusu firmayı aradımda 100 tane lokum kutusuna 20 tl 5 tl de kargo ücreti istediler boş kutu içine sen çikolata,lokum,draje ne istiyosan koyuyoun ikramlık
hmm gördüm resmini hoş olmuş aslında bana msj atabilirmisin bilgilerini ?

Merhaba aranıza yeni katıldım lokum için kutu paylaşmıssınız sanırım nereden sipariş verdiniz acaba bende arıyorum böyle bişey

Back
X