2015 Şubat Anneleri

hım anladım canım

yok takmıyorum kafama , takınca düzelmiyor bazı şeyler nsl olsa
bana bebeğin böbreğinde genişleme var demişti ayrıntılıyı yapan doktor ama düzelir önemli bişey değil benim oğlumda da var demişti, takmadım kafama en son kendi doktorum baktı çok çok küçük genişlik demek için çok sınırda dedi, doktoruma da dedim hocam hiç takmadım kafaya belki ondan küçülmüştür : )) gülmüştü olabilir demişti
yani en iyisi. bende normalde cok evhamlıyım ama sımdı elımden geldince takmamaya çalışıyorum. üstünde durdukça sıkıntılar artıyor sankı.
hoş çok öyle ağrılı sızılı bır hamılelık gecırmedım şükür.

benimde şuan tepemden ateş çıkacak , terliyorum , rahatsız oluyorum bu durumdan kesin kızardım poff , öğleden sonra izin alıp doktora gidecem saat geleydi ifff yaaa :KK23:
o ateş benim her yerimden çıkıyo :D tepemden ayaklardan her yerden sanıyorum sonuna geldik diye oluyo

hım anladım canım

yok takmıyorum kafama , takınca düzelmiyor bazı şeyler nsl olsa
bana bebeğin böbreğinde genişleme var demişti ayrıntılıyı yapan doktor ama düzelir önemli bişey değil benim oğlumda da var demişti, takmadım kafama en son kendi doktorum baktı çok çok küçük genişlik demek için çok sınırda dedi, doktoruma da dedim hocam hiç takmadım kafaya belki ondan küçülmüştür : )) gülmüştü olabilir demişti
Böbrek konusu bende de vardı, bi damardaki kapandı diğeri de Sınırda suan, ben de takmıyorum artık eskisi gbi, doğumdan sonra kontrol edilecekmiş

mrserlis mrserlis
sordum kadına bebek aşağıya baskı yapıyor ondan oluyor dedı.
gun ıcınde perıyordık bır agrı sancı yoksa endıselenme dedı.
ayaklarını asagı sarkıtmadan otur ve altına yastık koy dedı.
artık kendını yorma bundan sonra cok hareket etme dedı. tabıı bunlar benım ıcın geçerli degılde sız uygulayabılırsınız.
yeşil çay ıc , içine de kiraz sapı at ödememin var atasın dedi.

Böbrek konusu bende de vardı, bi damardaki kapandı diğeri de Sınırda suan, ben de takmıyorum artık eskisi gbi, doğumdan sonra kontrol edilecekmiş

evet doğuma kadar geçiyomuş çoğusu, doğumdan sonra bebeğe ultrason çektirmek lazım dedi ayrıntılıyı yapan hoca

Ateş basmalarından balkonda Otura otura hasta oldum kızlar aman dikkat :)
bende dün çorabımı gıyemedım . yengemlere gıtmıstım. onlarda 100 yıllık bır uygulama var hala böyle seyler mı var dıyeceksınız ama aile apartmanı ve apartmanın gırısınde ayakkabılarını çıkarıyorsun.
merdivenlere çıplak ayakla bastım nasıl buz gıbı . resmen cossss etti ayakalım.
zararlıdır elbet ama yanıyorum.

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
:110:ya aynı soru bende de 32+0 aldım 32yı. 37 yı ise 37+5 alsak ya ada 37+0 olsak ne fark eder BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN:confused:

Kolumu karnima koydum. Elimde de tlfn. Cok kizdi ittirip duruyor kolumu. Hehe.
Bu hamileligi elimde telefonla gecirdim kotu hissediyorum dusununce : (
benımkıde o kolumu karnıma koyunca sinir oluyor. kolumu cekıyorum duruyor.
cıdden tel elımızde yaşadık . bende cok uzgunum. güya radyasyon donu alacaktık.

Günaydın
Kahvaltı yapıyorum
Biz yılbaşı kutlamıyoruz
Evdeyim pinekliyorum
Dünya kadar ütüm var kahvaltı işini bitirip onları yapıyım istiyorum :)
Sizimde bebekleriniz artık eskisi kadar oynamıyor dimi ?
Oynadığında çok sert oluyor ama onun dışında eskisi gibi kıpır kıpırlık pek yok

yani en iyisi. bende normalde cok evhamlıyım ama sımdı elımden geldince takmamaya çalışıyorum. üstünde durdukça sıkıntılar artıyor sankı.
hoş çok öyle ağrılı sızılı bır hamılelık gecırmedım şükür.
ya inan ağrı zorluk fslan filan bende sıkıntı etmiyorum dahabir gün çevremdekilere şikayet etmedim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye yeterki sıkıntı olmasın ben kafaya çok takıyorum Allah zeval vermesin hamilelikten şikayet etmem yeterki bebeğim iyi olsun bileyim benim kafa rahat olamıyor.

Umarım bi sıkıntı yaşamamışsındır:KK43: iştah konusuna gelince Benm de iştahım yok hatta 2 kg vermişim yemeye çalışıyorum zorla olsa da
Benimde iştah yok insn üç öğün anca yiyorum ara öğündd yok artık. Acaba şekerden dolayı dikkat ettim o yüzden bünye mi alıştı bilmiyorum görenler nasıl hamilesin normal insandan az yiyorsun canım bişey çekmiyor diyor şimdiye kadar on kilk almışım
mrserlis mrserlis
artık kendını yorma bundan sonra cok hareket etme dedı. tabıı bunlar benım ıcın geçerli degılde sız uygulayabılırsınız.
Sağol canım benimde gece ıyurken oluyor işte acaba aynı pozisyonda çok kaldığımdan mı? Çünkü sola yatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirince rahatlıyorum biraz

mrserlis mrserlis

Vay yeşil çay içmeye izin var mıymış artık?

benımkıde o kolumu karnıma koyunca sinir oluyor. kolumu cekıyorum duruyor.
cıdden tel elımızde yaşadık . bende cok uzgunum. güya radyasyon donu alacaktık.

Radyasyon için kaktüs iyi diyorlar kendine çekiyormuş hep. Aslı varmı acaba

benım ısım bıtermı hıcc:mad:öff yaaa
tam kahvaltıyı yaptık..gozum mutfağın balkon camlarına takıldı..kapalı olduğu ıcın asırı terleme yapmış..kalkım sılıyım rutubet olmasın dedım..bu seferde balkonda duran kıler dolabının altından su geliyor..onu cektım bıde ne goreyım pimapenın duvarla bırlestıgı yerden yağmur suyu akıyor balkondan ıcerı..zaten dun balkondaki halının ıslak oluşundan anlamalıydım da camın suyu akmıştır deyıp onemsememıstım..

dolabıda cektım sıldım altını ustunu..kurusunda macun ceksın herıf..dandını halde bıraktım orayı ..sevmedıgım ısler hep :KK34:

:110:ya aynı soru bende de 32+0 aldım 32yı. 37 yı ise 37+5 alsak ya ada 37+0 olsak ne fark eder BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN:confused:
İşe gittiğin 5 gün boşa gider :) Benim gittiğim hastanedeki işlemi yapan memur öle dedi. Benim haftalar c.tesileri dönüyo. 32+0'da bi c.tesi gittim. Hangi hafta izne ayrılacaksan c.tesi gel ertesi haftaiçinde gelirsen işe gittiklerin boşa gider sayılmaz dedi.

Back
X