2015 Şubat Anneleri

Iyi o zaman ben de özledim yeşil Çayı sade içmiyorum ama ben yaseminlisini içiyorum o çok güzel :KK66: beta tea min yaseminli yeşil çayını öneriririm ama kesinlikle sallama alma. Küçük kutuda Dökme çay olarak al bir fincan için bir çay kaşığı atıp demesen yetiyor.
öff hiç sevmem her yudumda mıdem kalkar. ancak ıcıne dünyanın lımonunu sıkmam gerek ıcebılmem ıcın.
acık alım ben akatardan.

perşembe dr bebek doğum pozisyonunda değil demişti c.tesi gecesi sabaha kadar saat başı tuvalete gittim hatta ishal oldum zor adım atıyordum pazarda pek iyi sayılmazdım yaşlı bir yengemiz var ona anlattım kesin bebek doğum pozisyonuna döndü dedi hiç böyle şeyler duydunuz mu
duymadım canım yaa ama şöyle anlayabilirsin.koltukta oturduğun zaman bacaklarını kapatamıyorsan midende bi rahatlama varsa karnın biraz daha aşağı düşmüşse bebek dönmüştür büyük ihtimalle.

Ben de tup tedavisi gordugum merkrzle ilgili yazmistim. Direk dr aramisti. Diger yaziklarimi karistirmis sorunumuzdan kim oldugumu anlamis. Sonra merkezden calsanlara gorev verdi sanirim. Bana saldirdilar durdular. Para icin neler yapiyor insanlar dedim. Nick degistircektm ama eski yazdiklarim yeni nickimle gorunuyor yine anlasilir dedim degistirmedim.
Fazla kisisel bilgi paylasmamak lazim da. Ozman da birsey yazilmiyor

Bunun benzerini okudum gecen forumlrda. Kizin biru ilk hamilelgnde meshur bi hastanenin dr hakkinda olumsuz görüşlerini yazmis memnun degilmis falan neyse dr degstrme dusuncesndeyken bi acil durumu olmus yine ayni dr gitmişler o telasla. Dr direk kkda kizin yazdigi sayfalari acmis yorumlari gostermis :KK57: bunlar da aynen gerisin geriye cikmislar kacar gibi. Koca koca insanlar okumus etmis guya yogun calisan insanlar bile bunu yapiyorsa korkulur valla. Seninki de ona benziyomus

ooo bide sızın oyle dertlerınız var. benım esımın aılesınde pek kız yok. hepsı erkek ve öyle bılgısayar ınternet ıslerınden anlamazlar merak da etmezler.
yoksa ondan dolayı mı az yazıyorsun ne zamandır.
kız burayı ben arayıp bulamıyorum. 2015 şubat annelerı dıye belırtmedıyse nasıl bulacak bır ıkıncısı uyelerı tek tek okuyacak ordan senle ılgılı bır sey bulacak, yav 7000 sayfa. hangı bırıne baksın.
o kadar aşırı meraklı olduklarını sanmıyorum. ben bıle pirelideveyı aradım bulamadım düşün. birde sıtenın ısleyısını bıldıgım halde.

Yazmayı bırakmam da Olasılık var yine de. Bipolar insanların manik evreleri bizim enerjimizin binbeşyüz katı ;) neyse yine de eşim heryerde herşeyimizi anlatıyor işte. Benim Dr a gitmeye Başlamış görümce de ;)

Hehe sen de babam gibisin takilmayi seviyorsun ben alisigim sorun değil zaten son ay hep hastaliktan gidemedim yalan yok off bi de tamamen kurtulsaydim okulun evrak islerinden de gremedim tatil moduna tam anlmiyla
canım en azından evdesın. bıraz iş yap sonra bebekle ılgılen. boş boş durunca sıkılıyor ınsan. ara ara da dinlen. keşlke bende evde olsam dıyorum ama evde sıkılırım aksama kadar.

Bunun benzerini okudum gecen forumlrda. Kizin biru ilk hamilelgnde meshur bi hastanenin dr hakkinda olumsuz görüşlerini yazmis memnun degilmis falan neyse dr degstrme dusuncesndeyken bi acil durumu olmus yine ayni dr gitmişler o telasla. Dr direk kkda kizin yazdigi sayfalari acmis yorumlari gostermis :KK57: bunlar da aynen gerisin geriye cikmislar kacar gibi. Koca koca insanlar okumus etmis guya yogun calisan insanlar bile bunu yapiyorsa korkulur valla. Seninki de ona benziyomus

aaa doktora bak hele:KK53:

valla bende korkuyom.özelden yazdım kuzum sana nire gittiğimi..

Yazmayı bırakmam da Olasılık var yine de. Bipolar insanların manik evreleri bizim enerjimizin binbeşyüz katı :KK66: neyse yine de eşim heryerde herşeyimizi anlatıyor işte. Benim Dr a gitmeye Başlamış görümce de :KK66:
hasta olan mı gıdıyor. hamıle mı?
onlara hamılelık pek önermiyorlar.
bizim eltinın ıki cocugu var ama ıkısınde de günde ıkı paket sıgara ıcmıs.

canım en azından evdesın. bıraz iş yap sonra bebekle ılgılen. boş boş durunca sıkılıyor ınsan. ara ara da dinlen. keşlke bende evde olsam dıyorum ama evde sıkılırım aksama kadar.

cok sukur evdeyim okula tahammul edemezdim daha anca toparliyorum sagligimi zaten. Ya cok fazla evrak odev isi var bitrmem gerekiyor sistemde devredilcek siniflar o yuzden is acele olunca bosluk birakamiyorum. Bir de ben kafada rahat olamıyorum yapilcak listesi uzun istanbula gtmeye cok az kaldi esas işlerime gelemedi sıra onlari düşünmek yoruyor asil beni. Ev sıkıci gercekten de dinlnmeye ihtiyacin olunca o da bi nimetmis valla

Vallahi oyle bi buluyorlar ki aklin hayalin sasar. Hafiye gibi parça birleştirip ummadigin anda sak diye yüzüne vurcam ugrasinda yirtinan hastalar cok
valla benim pek öyle dertlerım yok. ben cunku burdan yazdığım her seyı karsımdakı ınsanın yüzüne de soylerım.
pek gızlı saklısı olan bırı degılım.
bırı üzerse sen benı uzdun böyle oldu soyle oldu hepsını söylüyorum.
ama doktorları ac çekıstırmedım bende ısım yazarak çekıstırıyorum. :)
bundan sonra dıkkat edelım barı. hoş doktora gelene kadar neler yazıyoruz.
ama ben genele özel içerikli şeyler yazmamaya çalışıyorum.
normal hayattada pek konuşmayız aile ve arkadaşlarla o konularda.

hasta olan mı gıdıyor. hamıle mı?
onlara hamılelık pek önermiyorlar.
bizim eltinın ıki cocugu var ama ıkısınde de günde ıkı paket sıgara ıcmıs.

Evet hasta olan gidiyor. Hamile değil evli değil. Kontrol için gitmeye karar vermiş. Bence kadın doğum Dr ları özel olmalı. Yani sırf yengem gidiyor diye onun doktorunu seçmezdim sanırım.

cok sukur evdeyim okula tahammul edemezdim daha anca toparliyorum sagligimi zaten. Ya cok fazla evrak odev isi var bitrmem gerekiyor sistemde devredilcek siniflar o yuzden is acele olunca bosluk birakamiyorum. Bir de ben kafada rahat olamıyorum yapilcak listesi uzun istanbula gtmeye cok az kaldi esas işlerime gelemedi sıra onlari düşünmek yoruyor asil beni. Ev sıkıci gercekten de dinlnmeye ihtiyacin olunca o da bi nimetmis valla

Yaw ödev işi benim de sıkıntım oldu. Öğrenciler odamın altından atmış ödevlerini. Ee ben yokum. Odamın anahtarını verdiğim arkadaş da ödevleri alıp ödevleri okuyacak diğer arkadaşın kapısına sıkıştırmış. Diğer arkadaş da ödevleri görünce geç verildi bunlar diye sıfır vermiş. Hocaya da teslim etmiş. Bir de bunu çözücem şimdi.

valla benim pek öyle dertlerım yok. ben cunku burdan yazdığım her seyı karsımdakı ınsanın yüzüne de soylerım.

Ya burda yazıyorsak onları çekiştirme Amaçlı yazmıyoruz da onlar öyle Anlayıp küsebilir bişey diyebilir.

en dogrusunu yapıyorsun cok derine girmemek lazim açık platform sonucta. O zaman yeni evli bir tıfıldım. Gurbette eblilik sıkıntilari vb dertlescek kimse yok icinde biriktr patlıyor insan öyle biraz dökülmüş bulundum hayati seyler degildi gerci paylastiklarim da yine de izleniyor olmak sinirbbozucu bisey. Simdi tinlamam zaten bulup okuyan olsa da bildikleri seyler

Evet hasta olan gidiyor. Hamile değil evli değil. Kontrol için gitmeye karar vermiş. Bence kadın doğum Dr ları özel olmalı. Yani sırf yengem gidiyor diye onun doktorunu seçmezdim sanırım.
bekarda kadın doğuma gıden çok duymadım.
bekarlar genelde cekınırler k.dogumdan.
ben evlıyken bıle cekınmıstım.
iyiki benım görümcem yok. zaten kıskancım eşimi abısınden bıle kıskanıyorum. görümcem olsa kafayı bozardım.

çok ta farklı değiliz bende aynıyım gerçi beni takip edecek manyak ruhlu insanlar yok etrafımda ne elti ne görümce kafam rahat :) ama yinede özel hayatı çok fazla konuşmak doğru değil. doktor ismi vermeme zaten gerek yok ben memnunum doktordan allahtan :D aslında bizim konuştuklarımız normal hayatta insanlar bunaltıcı sıkıcı bulurlar buraya girip tek tek yazdıklarımızı okuyorsa o insan gerçekten problemli biridir. ben sıkılırım yahu okumaya millete bak neler yapıyor. hele doktorlara hayret ettim çocuk gibi hastalarına muayeneye gidince hemen burayı açıp göstermeler filan tuhaf doğrusu :)

Yaw ödev işi benim de sıkıntım oldu. Öğrenciler odamın altından atmış ödevlerini. Ee ben yokum. Odamın anahtarını verdiğim arkadaş da ödevleri alıp ödevleri okuyacak diğer arkadaşın kapısına sıkıştırmış. Diğer arkadaş da ödevleri görünce geç verildi bunlar diye sıfır vermiş. Hocaya da teslim etmiş. Bir de bunu çözücem şimdi.

Al iste bak sende de ayni gicik durum olmus. Sorumsuz ogrenciler araci kisiler ordan oraya uzaktan is takibi cok zor. Beni de en cok bu yordu. Sinavi olmayan mi ararsan sonradan raporum vardi diye ortaya cikan mi. Isimsiz sinav kagitlari devamsiz ogrenciler mi. Karisti hersey onlari tek tek tespit etmek yordu en cok. Son teslim tarihli odev vermisiz imza da aliyoruz biz teslim etti etmedi diye guya ama yine sıkıntı oluyor. Raporlulara duyuru yaptrdim bugun son sansiniz sinav olun diye hiçbiri gelmemis sabah sabah deli ettiler beni biz kosuyoruz peslerinden adamların umru değil:(

bekarda kadın doğuma gıden çok duymadım.
bekarlar genelde cekınırler k.dogumdan.
ben evlıyken bıle cekınmıstım.
iyiki benım görümcem yok. zaten kıskancım eşimi abısınden bıle kıskanıyorum. görümcem olsa kafayı bozardım.

Ben de daha önce hiç kadın doğuma gitmemiştim. Ne alaka açıkcası anlamadım. Ne yapayım artık öyle karar vermiş ;)

en dogrusunu yapıyorsun cok derine girmemek lazim açık platform sonucta. O zaman yeni evli bir tıfıldım. Gurbette eblilik sıkıntilari vb dertlescek kimse yok icinde biriktr patlıyor insan öyle biraz dökülmüş bulundum hayati seyler degildi gerci paylastiklarim da yine de izleniyor olmak sinirbbozucu bisey. Simdi tinlamam zaten bulup okuyan olsa da bildikleri seyler
ya burayı kımse açıp okumaz zaten kım ne yapsın hamılenın derdını.
bızım ev bır ara pirelenmişti kuştan dolayı. buraya da yazmıştım. şimdi pirelendik dıye aratınca mesela benım konuda cıkabılıyor.

Back
X