2015 Şubat Anneleri

Al iste bak sende de ayni gicik durum olmus. Sorumsuz ogrenciler araci kisiler ordan oraya uzaktan is takibi cok zor. Beni de en cok bu yordu. Sinavi olmayan mi ararsan sonradan raporum vardi diye ortaya cikan mi. Isimsiz sinav kagitlari devamsiz ogrenciler mi. Karisti hersey onlari tek tek tespit etmek yordu en cok. Son teslim tarihli odev vermisiz imza da aliyoruz biz teslim etti etmedi diye guya ama yine sıkıntı oluyor. Raporlulara duyuru yaptrdim bugun son sansiniz sinav olun diye hiçbiri gelmemis sabah sabah deli ettiler beni biz kosuyoruz peslerinden adamların umru değil:KK43:

Bana da öğrenciler mail atıyor bu durumu çözün diye. Doğru düzgün ödevini teslim etmemiş kapının altından atkı gitmiş. Bundan sonra biz de imzayla teslim alalım bari sinir bir durum gerçekten.

Ben de daha önce hiç kadın doğuma gitmemiştim. Ne alaka açıkcası anlamadım. Ne yapayım artık öyle karar vermiş :KK66:
ben k.validem de ben ılk hamıle kaldığım zamanalar. kalktı kadın doğuma gitti bır şeyler bulup.
eşim bıle dedı annem kıskandı heralde. kadın doğum ne alaka kac yasında kadın. kist var bende dıye gıttı bır sey çıkmadı.
hadı yaşlı ınsanlar ılgı çekmek ıcın hastalık çıkarıyor da genclerı anlamadım.

ya burayı kımse açıp okumaz zaten kım ne yapsın hamılenın derdını.
bızım ev bır ara pirelenmişti kuştan dolayı. buraya da yazmıştım. şimdi pirelendik dıye aratınca mesela benım konuda cıkabılıyor.

Hamile derdi okumaya aramaz da hangi ay dogum yapıcaz belli ordan seni biseklde bulurum umidi tasiyanlar olabiliyor gecmise dönük mesajlarini tarıyor dedektiflik yapiyir aklinca hastalik bu da bi cesit noluyorsa iste. Kkda cok okudum böyle vaka ben

çok ta farklı değiliz bende aynıyım gerçi beni takip edecek manyak ruhlu insanlar yok etrafımda ne elti ne görümce kafam rahat :) ama yinede özel hayatı çok fazla konuşmak doğru değil. doktor ismi vermeme zaten gerek yok ben memnunum doktordan allahtan :D aslında bizim konuştuklarımız normal hayatta insanlar bunaltıcı sıkıcı bulurlar buraya girip tek tek yazdıklarımızı okuyorsa o insan gerçekten problemli biridir. ben sıkılırım yahu okumaya millete bak neler yapıyor. hele doktorlara hayret ettim çocuk gibi hastalarına muayeneye gidince hemen burayı açıp göstermeler filan tuhaf doğrusu :)
yani bencede.
bana da eşim sürekli ordasın dıyor mesela kızıyor bazen.
ben de dıyorum sen benı 7/24 dinleyeceksen. her derdime sorduğuma yorum yapacaksan gırmıycem söz.
olur mu dıyorum. yok tamam sen gırmeye devam et dıyor.
burda bıle hamılelıkle cok ılgısı olmayan bır seyden bahsedınce sureklı bazen dıgerlerı sıkılabılıyor. herkes ortak noktası o cunku.

ben k.validem de ben ılk hamıle kaldığım zamanalar. kalktı kadın doğuma gitti bır şeyler bulup.
eşim bıle dedı annem kıskandı heralde. kadın doğum ne alaka kac yasında kadın. kist var bende dıye gıttı bır sey çıkmadı.
hadı yaşlı ınsanlar ılgı çekmek ıcın hastalık çıkarıyor da genclerı anlamadım.

Haha çok komik yaa benimki de gitti ;) smear testi yaptırmışmış ;)

Bana da öğrenciler mail atıyor bu durumu çözün diye. Doğru düzgün ödevini teslim etmemiş kapının altından atkı gitmiş. Bundan sonra biz de imzayla teslim alalım bari sinir bir durum gerçekten.

Öyle yapin canım gecen yil süre konusunda uzatma verme iyi niyeti gosterdik kim ne zaman getrdi getrmedi nereye birakti mechul karisti hersey. Odev vermedigi halde verdim diyenlerin iftirasiyla aylarca soruşturma gecrdim saçma sapan. Imza alma zorunlulugu yok normalde ama ondan beri duyurdugum tarihte ve teslim aldigim tarihte imza aliyorum. Getrmediyse mazeretsiz getrmedimi kabul ederim yazdırıp ona da imza aliyor tutanak tutuyorum siniftan bikac kisinin sahit imzasıyla. Saçma sapan bir ödev notu alt tarafi ama öğretmeni öyle bir harcıyor ki sistem veli öğrenci ittifakı daha isimi riske etmiyorum.

yani bencede.
bana da eşim sürekli ordasın dıyor mesela kızıyor bazen.
ben de dıyorum sen benı 7/24 dinleyeceksen. her derdime sorduğuma yorum yapacaksan gırmıycem söz.
olur mu dıyorum. yok tamam sen gırmeye devam et dıyor.
burda bıle hamılelıkle cok ılgısı olmayan bır seyden bahsedınce sureklı bazen dıgerlerı sıkılabılıyor. herkes ortak noktası o cunku.

e tabi en basit örneği mesela eşime bebek hareketleri değişti desem ee nolmuş uyuyordur der D: adam düz mantık halbuki burada bir çoğumuz bu konuda hemfikir olabiliriz.aman işte doğuma kadar böyle doğumdan sonrada gazıydı kakasıydı biz yine çene çalarız :D zaten dikkat ettim de bizim topik 7000 li sayfalara az kaldı diğer doğuran topiklerde bile bu kadar sayfa sayısı yok,biraz fazla çeneciyiz işte :D

benım hıc yenı yıl kutlayasım yok.
su anda sadece uyumak ıstıyorum hıc o işlerın ıcıne gırmek ıstemıyorum.
eşim full heyecan .
nasıl zıt kişilikte insanlarız.

e tabi en basit örneği mesela eşime bebek hareketleri değişti desem ee nolmuş uyuyordur der D: adam düz mantık halbuki burada bir çoğumuz bu konuda hemfikir olabiliriz.aman işte doğuma kadar böyle doğumdan sonrada gazıydı kakasıydı biz yine çene çalarız :D zaten dikkat ettim de bizim topik 7000 li sayfalara az kaldı diğer doğuran topiklerde bile bu kadar sayfa sayısı yok,biraz fazla çeneciyiz işte :D
sorma yaa . hele ben sankı işim gucum yok yazmışım da yazmışım.
dun pirelıdeveyı araken baktımda beş mesajdan 3 ü benım. utandım da bıraz.
bırı görse bu nasıl muhasebecı nasıl zaman bulmuş der.
ama işte ınsan calıskan olunca ıslerını ıkı dakıkada hallediyor :)
normalde cok calısan kafasını işten hıc kaldırmayan bırıydım. ama hamılelıkte bır sey oldu bana.
sabahtan berı bır adamı arıycam . canım istemiyor. iş konuşmak ıstemıyorum.

bende gideyim hamilelikten beri dostum olan iğnemi eczaneden alayım :) az kaldı ayrılığımıza nasıl ayrılıcam bilmem.sevgili dostum senden kurtulmama en fazla 3 4 kutu kaldı :D

sonra da evi toplayayım akşama annemlere gidicez,benim eşimin yılbaşı anlayışı bu işte aileyle birlikte geçirmek :D olsun böylesi daha iyi bende hiç dışarı çıkma kafasında olmamışımdır sevmem zaten ev kuşuyuz biz :P

bende gideyim hamilelikten beri dostum olan iğnemi eczaneden alayım :) az kaldı ayrılığımıza nasıl ayrılıcam bilmem.sevgili dostum senden kurtulmama en fazla 3 4 kutu kaldı :D

sonra da evi toplayayım akşama annemlere gidicez,benim eşimin yılbaşı anlayışı bu işte aileyle birlikte geçirmek :D olsun böylesi daha iyi bende hiç dışarı çıkma kafasında olmamışımdır sevmem zaten ev kuşuyuz biz :p
YA NE çok ıgne alıyorsun. fazla vermıyorlar mı sureklı ıgne alıyorsunuz.

ocak annelerinin bir çoğu aralıkta doğurdu
şubat anneleride ocakta doğurur
benim gibi ocağın sonu olanlar napar bilmem :KK70::KK70:

Hepinize ve bebişlerinize mutlu yıllar kızlar :KK37: Hic bisi yapasim yok ama minnoş kocanin arkadasina gidecekmisiz, ben evde kalip uyusamm yaa

Namazda karın nasıl sıkışıyor ki otururken mi? Ben çok rahatım da sadece kalkarken ellerimle yerden destek alıyorum. Hem Secde Şekli bebişin dönüşünü de sağlayabilir. Senin bebiş doğum pozisyonunda mıydı?

evet canım benim doğum pozisyonunda bebeğim. bir de bebek aşağıda duruyor eğilirken felan zorlanıyorum çok :(

YA NE çok ıgne alıyorsun. fazla vermıyorlar mı sureklı ıgne alıyorsunuz.
bu aldığım eczaneden borç 7 gün fark çıkıyor. devlet diğer iğneleri aylık olarak veriyor ama bu benim aldığım iğneyi ödemiyor. o yüzden 7 günde bir gidip yazdırıyorum 10 günde bir iğneyi alıyorum :D şimdi erken almam lazım yarın ve öbür gün tatil diye :d

benım hıc yenı yıl kutlayasım yok.
su anda sadece uyumak ıstıyorum hıc o işlerın ıcıne gırmek ıstemıyorum.
eşim full heyecan .
nasıl zıt kişilikte insanlarız.
ben yeni yila uyuyarak girmeyi dusnuyorum. Boylece hep uyuyan bir bebegim olsun. 12 de uyanik olmasin hic : ))

2 gündür elektrik kesintisi yaşıyoruz :(
duymadım canım yaa ama şöyle anlayabilirsin.koltukta oturduğun zaman bacaklarını kapatamıyorsan midende bi rahatlama varsa karnın biraz daha aşağı düşmüşse bebek dönmüştür büyük ihtimalle.
haftaya perşembe canlı canlı bakarsın :) doğum odasını görecez ya çok heyecan yaptım ben

Back
X