2015 Şubat Anneleri

bende dün çorabımı gıyemedım . yengemlere gıtmıstım. onlarda 100 yıllık bır uygulama var hala böyle seyler mı var dıyeceksınız ama aile apartmanı ve apartmanın gırısınde ayakkabılarını çıkarıyorsun.
merdivenlere çıplak ayakla bastım nasıl buz gıbı . resmen cossss etti ayakalım.
zararlıdır elbet ama yanıyorum.
:) yıka ılık suyla evdeyken yanma da cok fenadır ya

ya inan ağrı zorluk fslan filan bende sıkıntı etmiyorum dahabir gün çevremdekilere şikayet etmedim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye yeterki sıkıntı olmasın ben kafaya çok takıyorum Allah zeval vermesin hamilelikten şikayet etmem yeterki bebeğim iyi olsun bileyim benim kafa rahat olamıyor.

Benimde iştah yok insn üç öğün anca yiyorum ara öğündd yok artık. Acaba şekerden dolayı dikkat ettim o yüzden bünye mi alıştı bilmiyorum görenler nasıl hamilesin normal insandan az yiyorsun canım bişey çekmiyor diyor şimdiye kadar on kilk almışım
Sağol canım benimde gece ıyurken oluyor işte acaba aynı pozisyonda çok kaldığımdan mı? Çünkü sola yatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirince rahatlıyorum biraz
Son ay kilo alımı Yavaşlar diyordu doğruymuş

Ağda diye geldim göb çektirip donüyorum az sonra : p randevum Cumartesi yaaa Perşembe fln gelirim
Kızlar merhaba, Hepimize şimdiden çok sağlıklı, çok huzurlu, çok kısmetli, bol bereketli, bebeklerimizle eşlerimizle,ailelerimizle geçireceğimiz ve çok kolay doğum yapacağımız bir 2015 diliyorum.:KK36::KK73::KK71:

Bugün ağdaya gideceğim saat 1 de randevum var, şimdiden stres bastı ama kurtuluş yok.:rolleyes:

Selam kizlar
Yilin son günü ve ben yanlizim esim ailesinin oraya gitti, mevlid varmis yanlizim kizlarimla. Adam resmen gitti ya :KK43: ayni dert bende de var esimin burya üye oldugumdan haberi yok sevmez, ve 2 haftadir noel tatili dolayisiyla evde. Sadece takip edebiliyorum ama bugün evdeyim ve yanlizim. Bu adamlarin aileleri neden xok kiymetli her istedikleri oluyo anlamyiorum. Anlayaniniz varmi ???

benım yavaşlamadı hala alıyorum. bır de doktorlar sureklı en fazla bu ayda alınır dıyor.
hangısı doğru anlamadım.
Bebiş en fazla bu ay alıyormuş bi de annede sonlara doğru su tutumu artıyormuş , belki ödem olur şişeriz son haftalarda onu bilmiyorum da bende yavaşladı sanki

Yaw ödev işi benim de sıkıntım oldu. Öğrenciler odamın altından atmış ödevlerini. Ee ben yokum. Odamın anahtarını verdiğim arkadaş da ödevleri alıp ödevleri okuyacak diğer arkadaşın kapısına sıkıştırmış. Diğer arkadaş da ödevleri görünce geç verildi bunlar diye sıfır vermiş. Hocaya da teslim etmiş. Bir de bunu çözücem şimdi.
sizin okulda herkes yaşlı hoca gibi anlayışsızmış

Bende var canm ayaktayken kullanıyorum oturunca cıkarmazsam bebiş kada göz dalıyor
ben aynı yönde yatamıyorum zaten en fazla yarım saat sonra dönüyorum .
dönerken aşırı agrı oluyor. resmen inleyerek dönuyorum. şu gebelik kemeri mi ne varya dıyorum onlardan mı alsam acaba.
birinde vardı galiba.
karnım agır mı geliyor dıyorum.

Öf cok gıcık bi durum, bi alanımız olması cok mu , kim araştırırsa araştırsın umrumda değil , iyi ki burdaım
Pirelideve bu Eşlerin ailelerinden herşey beklenir. Ben açıkcası eşimin görmesi değil de onların araştırıp bulmasından Tedirgindim. Bak sana yapmışlar :KK43: üzüldüm canım. Benim eşimin ağzında bakla ıslanmadığı için kesin ne yapıyorum ne ediyorum söylemiştir. Sadece eşim ben annem ve Dr un bildiği miyom olayımı en son görümcem konulup duruyordu. Araştırmış da miyomlu gebeler yatıp duruyormuş ben niye yatmıyormuşum. Kıza hasta dedim içimden, yüzüne de bişey söylemedim. Eşim kadınlar kulübü ve Şubat anneleri muhabbeti yaptıysa izlenmem an meselesidir benim de :KK66:

bekarda kadın doğuma gıden çok duymadım.
bekarlar genelde cekınırler k.dogumdan.
ben evlıyken bıle cekınmıstım.
iyiki benım görümcem yok. zaten kıskancım eşimi abısınden bıle kıskanıyorum. görümcem olsa kafayı bozardım.
Ay cok güldümm:))

çokk soru soruyorum biliyorum ama kafama takılıyor ne yapıyım

bebeğin başının aşağıda olması ile doğum pozisyonu aynı şeymi?
doktor bi açıklama yapmadı bana
başı aşağıda diyor sadece

ve siz başı aşağıya gelince bacakları kapatamazsın falan yazmışsınız
bizim kızın başı hep aşağıdaydı ama ben hala kapatabiliyorum bacaklarımı
:KK51::KK51::KK51:

Allah sevdiği kulunun essegini once kaybettirir sonra buldururmus bende niye tersi oluyor ya:mad: hesabima bi baktim para yatmis okuldan ekders unutmustum o kadar yatmaz saniyordum nasil sevindim.tam lazimdı bikac alincak seye ki akilli mutemet fazladan hesaplamis:KK62: yariya yakini geri alicaklarmis harcasaydim nolcakti ya. Hamile kadinin duygylariyla oynanir mi boyle uyuz oldum keske hic sevindirik olmayaydim :cry:

Güzel soru benimkide oldu bitti kafasi hep asagida ama dogum posizyonundami bilmiyorum pazartesi randevum var sormak lazim.

doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafası aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.

Back
X