selam güzel anneler :)
öncelikle yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin
annemi yolladık dün akşam, 3 aydır görmüyordum ne çok özlemişim. keşke daha fazla kalabilseydi 2 gece kalabildi sadece...
gözümde büyüyen temizlik işleri bitti; kızımın dolabı, odası yerleşti. hastane çantasının da içine koyulacakları hazırladık beşiğin içine, ben sadece çantaya koyacağım.
sabah hastaneye gittim, randevu alamadığım için polikliniğe gitmiştim ama sabah hoca gördü beni 2 dk baktı hemen. geçen sefer bağırsakları dilate görmüştü takip demişti, düzelmiş anlık bir şeymiş demek ki dedi.
bebeğin iri, gerçi sen de iri yapılısın, olabilir dedi, eşimle benim doğum kilolarımızı söyleyince daha normal baktı.
şeker çıkmış mıydı sende dedi; yok dedim ama yine de 2 hafta sonra açlık-tokluk bakılacak.
tansiyonunu kontrol et 140-90 ı geçerse gel hemen dedi. 2 kere yüksek çıkmıştı ama kapanmak bilmeyen çenem tansiyon ölçülürken bile çalışıyordu

ilk defa nst ye de bağlandık ama "oynak bebek sendromu

" yaşadık. kızım yerinde durmadığından zor yakaladı kalp atışını, 2-3 kere de düzeltmek zorunda kaldı hemşire ama o da iyi çıktı...
bu arada bizim yılbaşı programımız da arkadaşın çocuğunun doğum günü :) 12 den önce evde oluruz galiba...
eşime inat etmiştim bir şeyler ayarla diye ama o da olay falan çıkar diye korkuyor...
bu durumda yılbaşı sofrası da hazırlamıyorum; uykusuzum da biraz uyuyup akşama enerji depolayayım ben...
ben yokken 100 ü aşmış sayfalar okuyamadım