2015 Şubat Anneleri

Canim. Benim zaten erken dogum riski var 5 ayliktan beri kizimin kafasi asagida. Tehlikeli tabi rahim agzi kisaliyodu en son durmustu ama hani derler ya karni düsmüs diye benim öyle Yani kizimin El hareketlerini Cok afedersin tam kasiklarimda asagida hisediyorum düsün. Alistim ama artik:KK45: ama bi yandan seviniyorum ilk sezeryandi simdi normal dogum olasiligi Cok yüksek Ondan seviniyorum Yani.

ayy ama artık erken doğsada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşar
kötü günler geçti diyelim ozaman :)

heh benimde tam olarak öyle
tam kasıklarımda hissediyorum kıpraşmalarını

ama dedim ya doktorum açıklama yapmıyor
eşim özellikle sorunca dedi evet olması gerektiği gibi duruyor diye
bilemedim başı aşağıda diyemi yoksa doğum pozisyonunda diyemi dedi o_O

ilki neden sezaryendi ?

sen benim yemediğime inanırmısın :D nasıl yediğimi ve kilo aldığımı bilirsin ama gerçekten şu bir aydır pek kilo artışım olmadı gram gram fark ediyor yoksa kilo kaldı 83 te.bebek ne durumda bilmiyorum kilo aldı mı durdu mu artık haftaya onuda öğrenicem.

Offf en kilolu benim herhalde 84 :((((

ayy ama artık erken doğsada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşar
kötü günler geçti diyelim ozaman :)

heh benimde tam olarak öyle
tam kasıklarımda hissediyorum kıpraşmalarını

ama dedim ya doktorum açıklama yapmıyor
eşim özellikle sorunca dedi evet olması gerektiği gibi duruyor diye
bilemedim başı aşağıda diyemi yoksa doğum pozisyonunda diyemi dedi o_O

ilki neden sezaryendi ?

Ilki ters duruyodu popo üstüne oturuoydu Ondan oldu.

selam güzel anneler :)

öncelikle yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin :KK66:

annemi yolladık dün akşam, 3 aydır görmüyordum ne çok özlemişim. keşke daha fazla kalabilseydi 2 gece kalabildi sadece...
gözümde büyüyen temizlik işleri bitti; kızımın dolabı, odası yerleşti. hastane çantasının da içine koyulacakları hazırladık beşiğin içine, ben sadece çantaya koyacağım.

sabah hastaneye gittim, randevu alamadığım için polikliniğe gitmiştim ama sabah hoca gördü beni 2 dk baktı hemen. geçen sefer bağırsakları dilate görmüştü takip demişti, düzelmiş anlık bir şeymiş demek ki dedi.
bebeğin iri, gerçi sen de iri yapılısın, olabilir dedi, eşimle benim doğum kilolarımızı söyleyince daha normal baktı.
şeker çıkmış mıydı sende dedi; yok dedim ama yine de 2 hafta sonra açlık-tokluk bakılacak.
tansiyonunu kontrol et 140-90 ı geçerse gel hemen dedi. 2 kere yüksek çıkmıştı ama kapanmak bilmeyen çenem tansiyon ölçülürken bile çalışıyordu :KK22:
ilk defa nst ye de bağlandık ama "oynak bebek sendromu :KK70:" yaşadık. kızım yerinde durmadığından zor yakaladı kalp atışını, 2-3 kere de düzeltmek zorunda kaldı hemşire ama o da iyi çıktı...

bu arada bizim yılbaşı programımız da arkadaşın çocuğunun doğum günü :) 12 den önce evde oluruz galiba...
eşime inat etmiştim bir şeyler ayarla diye ama o da olay falan çıkar diye korkuyor...

bu durumda yılbaşı sofrası da hazırlamıyorum; uykusuzum da biraz uyuyup akşama enerji depolayayım ben...

ben yokken 100 ü aşmış sayfalar okuyamadım :KK51:
bir sayfa yazı görünce ınzar geldı sandım.
yılın son gunu ıyı haberlerle gelmıssın. kac kılo bebek ırı dıyor.
bir de surda kac gun kalmış daha ne ıcın seker testı yapyoır

kaç kilo aldığına bağlı ben 23 kilo aldım :p

Gerci ben zaten Cok zayif degildim 71 le hamile kaldim 13 Kilo aldim. Ben kendimi bildim bileli 65-67 kiloydum kalcalar var anamdan genetik Genis basenliyiz malesef. Bakalim doguma kadar nolacak. Ilk 68 le hamile kaldim 92 yle doguma Gittim Bunda nolcak bilmiyorum

2 gündür elektrik kesintisi yaşıyoruz :KK43:

haftaya perşembe canlı canlı bakarsın :) doğum odasını görecez ya çok heyecan yaptım ben
hee tamam bi muayne edeyim ben seni baktım döndüyse hazır doğumhaneleri gezerken orada doğurturumda :KK45:o kadar eğitime falan katıldık bırak doğurmayı doğurtacak kıvama maşallah :-)

merak etme burda en cok kılo alan benım 35 kılo aldım. var kılom kac oldu sen dusun .
ben telaffuz edemiyorum artık.
ne olacak 84 .doğum olur bır ıkı hafta sonra 70 ın altına dusersınız.

Insallah saglikli olsunlar onlar dogunca gerci hicbisey insanin umrunda olmuyo ama insan düsünmeden de edemiyo.

ssvd istiyorsun anladığım kadarıyla
inşaallah olur bu sefer
güzel haberler verelim burda
ayyy heyecanlandım ben yinee
:KK73::KK73::KK73:
sen cıdden sayılı gun kaldı. belkı ilk sen doğum yaparsın. az kalmış cunku. 30 un altında sensın sadece.

Insallah saglikli olsunlar onlar dogunca gerci hicbisey insanin umrunda olmuyo ama insan düsünmeden de edemiyo.
ya ben eve gıdıp köşesine oturan bırıydım. cok yemıyorum ama evde pek hareket etmıyorum. işimde oturarak.
gecen bebegın kıyafetlerını utuledım. sonra duşundum bunlar bundan sonra hep ütülenecek.
yav o zaman ne kılo kalır ne bır sey. sureklı hareket halınde olmak zorunda kalıcam.

bir sayfa yazı görünce ınzar geldı sandım.
yılın son gunu ıyı haberlerle gelmıssın. kac kılo bebek ırı dıyor.
bir de surda kac gun kalmış daha ne ıcın seker testı yapyoır

cidden 1 sayfa yazmışım farkında değilim :KK55: hemşerimle aynıyız desene :KK19:

çok acele baktı 2 kiloyu geçmişiz 2200 civarı dedi. kendi poliklinik zamanı değildi dr un; tüp bebeklerle ilgileniyordu boşluğu olmuş geldi yanıma beni çağırdı da baktı arada. 2 hafta önce 1900 dü. aşırı iri değil ama kilosu önden gidiyormuş hep.
yükleme değil de açlık-tokluk bakalım dikkat et yediklerine bu akşam da tatlıyı fazla kaçırma yılbaşı diye dedi :kk77:

Bilgisayarin da mouse bozulmus notları da giremiyorum ne kılcık bi gun bugun ya. Gidip canta mi yapsam napsam sıkıldim bosluga düşünce :)

ya ben eve gıdıp köşesine oturan bırıydım. cok yemıyorum ama evde pek hareket etmıyorum. işimde oturarak.
gecen bebegın kıyafetlerını utuledım. sonra duşundum bunlar bundan sonra hep ütülenecek.
yav o zaman ne kılo kalır ne bır sey. sureklı hareket halınde olmak zorunda kalıcam.

Evet cocuk olunca oturamiyorsun Yani bütün isleri bitirip otursam bile 10-15 dk bir kizim beni yerimden kaldiracak bisey buluyo simdi Bide iki tane olacak napcam :))))

Haydi kizlar Birazdan görüsürüz ben kacar evimi bu temizlim camasir toplancak. Sonra yine gelicem ins.

Back
X