2015 Şubat Anneleri

sen cıdden sayılı gun kaldı. belkı ilk sen doğum yaparsın. az kalmış cunku. 30 un altında sensın sadece.

birimiz doğursun da yazsın şuraya :KK70:
kursa spora falan gidiyorum sözüm ona hazırlık olsun diye
ama bazen kesin her bildiğimi heyecandan unutucam diyorum

peki doğum pozisyonu ne zaman almalı yada ne zaman alıyor ?
doğum pozisyonu almadan doğarmı bebek ?

Son anda ters dönebiliyosa bebeler herhangi bi zamanı yoktur doğum kanalına girmenin de zannımca :)

senle bende bır durum var sankı. bunlar yemıyor bence.

Zaten diyolar iştahım kapandı diye. Bende de tam tersi oldu. 7. aya kadar tatlı falan midemi bulandırıyodu şimdi öyle böyle değil herşeyden canım istiyo :D Neyse Allah hayırlı doğumlar versin inşallah. Vercez artık napalım... Aaa aklıma geldi bi de ben pilatesi bıraktım ondan da olabilir hızlanması. Ama işten eve gidince pertim çıkıyo resmen nereye devrileceğimi bilmiyorum. Haftaya işi bırakırsam hareketimi arttırıp bakayım bi kilo artışım nasıl olacak :KK51:

O bacak kapatamama durumu dogum kanalına yerleşiyorsa oluyor diye biliyorum
Güzel soru benimkide oldu bitti kafasi hep asagida ama dogum posizyonundami bilmiyorum pazartesi randevum var sormak lazim.

doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafas aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.

ben dün muayne oldum bebeğin kafası aşağıda dedi doktor.kanala girmiş falan demedi ama bebek daha küçük 37 e kadar dönebilir dedi.ama ben bacaklarımı kapatamıyorum belki ben çok aşağıda taşıyor olabilrim.

ben de ayırıp oturuyorum bacaklarımı..ama gobegım kucağımda gıbı degıyo bacaklarıma..rahat edemiyorum,kızımda böyle degıldı,gobegımde assagıda degılmıs :/amannn ne bılem yaa
bu sorularınnet cevabı yok..bebek Allah ne zaman dılerse o zaman doğum pozısyonu alırve assagııner..
doğum pozısyonu alması hemen dogacagı yada erken dogacagı anlamına da gelmez herzaman..
bas assagı donduğu halde sezo olan nıce ınsanbılıyorum sırfbebek kanala gırmedı dıye..

doğum sonu kestırılemeyen sadece tahminlerle ılerleyen bır süreç..Allah de otesını düşünme :KK66:

Bişey sorabilir miyim? Sanki büyük tuvaletin varmış gibi his bebişin baskısından mı oluyor acaba? Yoksa kabızlık falan mı?

Sonunda yaptırdım , korktuğum gibi geçmedi.Ağdayı yapan hanım da çok dikkatli ve sakin yaptı.Sonunda kurtuldum,darısı yaptıracak arkadaşlarıma, doğuma kadar idare eder inşallah.Canım sen de yaptır kurtul, erteleye erteleye çözümü yok,inşallah seninkide hemencik biter acısız.Doğumgünün de şimdiden kutlu mutlu olsun şeker :KK36::KK74:

Doğuma kadar bir ay var daha. Doğum öncesi de yaptıracaksın di mi?

Yok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya:mad:

doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafası aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.
Benkininde basi asagida bayadir ama dogum yolu ayri birsey doguma yakin girmesi lazim.

Yok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya:mad:
her şerde vardır bi hayır.üzülme görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..

Ve son iş günümü tamamladım, Pazartesi gidip analık iznimi alıcam 34+1 de.. Dinlenmek istiyorum,öğrencilere tahammülüm kalmadı hiç.. Sağlık,huzur ve bol şanslı bi yıl diliyorum hepimize bebiklerimizle :))
37 . Haftayi bekleyebilseydin keske sonrasinda kullanirdin.programin cok mu yogundu?

camları sil yağmur çamur batmıştır şimdi :KK45::KK45:
sılmedıgımı nebılıyon :KK76:sabah yatağımdan kalkar kalkmaz yaptımbu dedıgını..su ana kadar da 3 keztekrarladım :KK59::KK59::KK59:
Bişey sorabilir miyim? Sanki büyük tuvaletin varmış gibi his bebişin baskısından mı oluyor acaba? Yoksa kabızlık falan mı?
bebekbaskı yaptığında o hıssı makat ta degıl on tarafta hıssedersın canım ;) uzun sure vc ye çıkmadıysan oyle hıssedıyor olabılırsın..afedersın vajına bolgesı sankı ağırlık baglanmıs gıbı acır baskı halınde..
eee..nolcak sımdı :KK64:

her şerde vardır bi hayır.üzülme görelim mevla neyler neylerse güzel eyler..

orası öyle tabi de kendimi ortada kalmış hissediyorum su an. Zaten uzaktan uzağa dogru durust bi dogum planı oturtamamanin verdgi tedrginligi yasiyordum simdi filmi basa sarmak sinirimi bozuyor. Onumde on gundem az bi sure var karar vermek icin ne sinir:(

Acilen b c planlarima yenilerini bulmak durymundaym olcagi bu iremguzum iremguzum çöplüge dönen kafam iyice karscak rabbim dogru isimde karar kildirsin sizinle ayni sartlrda olsam hic sıkıntı yapmiycam ama ssvd konusunda zaten ince eleyip sık dokurken bu hic iyi olmadi:(

bu karnımda sertleşme bugün yine fazla. kurtulamadım şu sertleşmelerden, en çokta akşamları oluyor. ilacı da içmiyorum artık mahfetti o ilaç beni.

Acilen b c planlarima yenilerini bulmak durymundaym olcagi bu iremguzum iremguzum çöplüge dönen kafam iyice karscak rabbim dogru isimde karar kildirsin sizinle ayni sartlrda olsam hic sıkıntı yapmiycam ama ssvd konusunda zaten ince eleyip sık dokurken bu hic iyi olmadi:KK43:
mutlaka vardırbı hayır..stres yapmamaya calıs..suan kı durumdan dolayı hayrı goremıyoruz ..kafanı toparlamaya calıs..yasadıgın yer de ssvd yapanları araştır mutlaka bır cozum yolu bulunur ;)

Back
X