2015 Şubat Anneleri

Sonunda yaptırdım , korktuğum gibi geçmedi.Ağdayı yapan hanım da çok dikkatli ve sakin yaptı.Sonunda kurtuldum,darısı yaptıracak arkadaşlarıma, doğuma kadar idare eder inşallah.Canım sen de yaptır kurtul, erteleye erteleye çözümü yok,inşallah seninkide hemencik biter acısız.Doğumgünün de şimdiden kutlu mutlu olsun şeker :KK36::KK74:
ohhh rahatlamışsındır ne güzel :) bu sene en özel doğum günüm olacak kızımla ilk doğum günüm çokkk teşekkür ederim :)

ben dün muayne oldum bebeğin kafası aşağıda dedi doktor.kanala girmiş falan demedi ama bebek daha küçük 37 e kadar dönebilir dedi.ama ben bacaklarımı kapatamıyorum belki ben çok aşağıda taşıyor olabilrim.
tuğba'nın dr mı gittin beğendin mi

İki öksürük ve malum son. Eve kıyafetlerimi değiştirmeye geldim.
Kötü mü oldu iyi oldu aslında ama telim hiç susmuyor.
Kapatsam sesini.

Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Bütün ağırlığımı ağrımı sızımı alıyor alıyor
Sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum.
Kıyafetlerimide sürekli yıkıyorum.delirdim mi acep

Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
sıcak su konusunda aynıyız her gün giriyorum ve çok hoşuma gidiyor rahatlıyor her yerim.Koku hassasiyetin devam ediyor herhalde ondandır belki koku rahatsızlığın.

mutlaka vardırbı hayır..stres yapmamaya calıs..suan kı durumdan dolayı hayrı goremıyoruz ..kafanı toparlamaya calıs..yasadıgın yer de ssvd yapanları araştır mutlaka bır cozum yolu bulunur :KK66:

Yok ki kuzum burda yaptiran o yuzden iistanbula geliyorum bulucaz insallah bakalim rabbim ortada koymaz illa ki

ben de oyleyim ama su son bi haftadir gubes enerjisini isitcak kadar gunesli gun olmadi hic mahrum kaldım o keyiften de

Hayırlı geceler, gidemedim gece valla uyumuşum gece.. Her neyse bekliyor bakalım.önşşey soracam size

Yunus Emre mi olsun

Berat Hamza mı? Her ikiside bana göre kötü değil ama ikisinden biri olsun bari buna karar vereyim :KK43:
Bence yunus emre canım : )

Slm kızlar. Dün şiddetli bir şekilde avuç içi ve ayak tabanları başta olmak üzere tüm vücutta kaşıntı başladı:KK43: herhangi bir kızarıklık veya kabartı yok. Yarın doktorumu arayacam da sizlerden hiç bu durumu yaşayan var mı? :KK43:

Canım ihmal etme git muhakkak aynen dediğin gibi kaşıntıları bnde çekiyorum dün gece yoktu önceki gecede yoktu bu gece bakalım kaşıntı olacak mı bilmiyorum. ama iyi bişi değil karaciğer değerlerine bakılması lazım karaciğer kaynaklı olursa riskli bir boyuta gidebilir die kontrol altında oluyorsun sık sık gidiyorsun dr.a bnm karaciğer değerlerinde bişi çıkmadı ama cildiyeci 2 hafta snra tekrar gel dedi.

:KK45::KK45::KK45: demek ki tek ben değil mişim böyle hisseden eşim sen kafayımı yedin diyor bu kış gününde habire banyodasın dedim ağrımı sızımı alıyor :KK76:
Birde sanki hep ter kokuyormuşum gibi bir his var içimde kıyafetleri söylemiyorum bile günde kaç kere değiştiriyorum allah bilir ee bide kış günü kurumuyor :D

Canım o sertleşme bende de var hep oluyo

ay ben alıştım artık ama bazen az oluyor bazen aşırı. doktor fazlalaşırsa ilacı 3e çıkar dedi ben hepten bıraktım o ilacı bırak 3 kere içmeye yarım bile içmeye niyetim yok. deli hapı gibi kafamı bir milyon yapıyor hayata tuhaf gözlerle bakmaya başladım :D

ay ben alıştım artık ama bazen az oluyor bazen aşırı. doktor fazlalaşırsa ilacı 3e çıkar dedi ben hepten bıraktım o ilacı bırak 3 kere içmeye yarım bile içmeye niyetim yok. deli hapı gibi kafamı bir milyon yapıyor hayata tuhaf gözlerle bakmaya başladım :D
sankı cok normal bakıyomus gıbı önceden :KK70:

iyi günler annişler : )
off koca okulda bnm evde canım sıkılıyor dışar da deli gibi rüzgar var wuuu sesler geliyor
kociş bu karda fırtınada bizimkilere süpriz yapıp gitmeyi istemiyor yolda izle kalırız yada ben doğururum die korkuyor.
Bnde çok heveslenmiştim gideriz annemlere die :KK51:

Acaba cuma özel hast. randevu verir mi gidip oğlumu görsem bari :anneadayı::KK46:

gidiyorum ben evi toplayacam hala oturuyorum burada lak lak yapıyorum :KK12:
özleyin beni :KK14: birazdan yine damlarım başınıza :KK55:

Back
X