2015 Şubat Anneleri

Yok yok bugun benm icin berbat bir gün iyice emin oldum az once aldigim bir haberle yıkılmis bulunuyorum. Dogum yapmaya geleceğim dr subatta yokmus saka gibi bu kadarı da fazla bugün ama ya:mad:

Bizim burda böyle bu olay yok muayene oldugun doktor hep ayni, ama dogumda gittigin hastanede hangi doktor varsa onda dogum yapiyosun secenek yok Yani. Senin adinda üzüldüm.

37 . Haftayi bekleyebilseydin keske sonrasinda kullanirdin.programin cok mu yogundu?
İzin konusunda sıkıntım yok sonrası için,hiç olmadı ücretsiz izin alıcam.. Çatı ağrım çok oluyo benim,3 gündür annemle gidip geliyorum okula,destek alarak.. Kendimi zorlamak ve daha fazla strese sokmak istemiyorum doğum öncesi.. Dinlenmek istiyorum sadece kızımla :)

Ya ben hep banyoda duruyorum. Buz gibi su seven ben şimdi sürekli o kaynayan su başımdan aksın istiyorum.bu kar kıyamette günde üç kez banyodayım.
Bütün ağırlığımı ağrımı sızımı alıyor alıyor
Sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum.
Kıyafetlerimide sürekli yıkıyorum.delirdim mi acep

Bende aynen öyleyim hep yikaniyoeun sicak suyla heryerim kizariyo sicak Sudan ama müthis rahatliyorum.

ay ben alıştım artık ama bazen az oluyor bazen aşırı. doktor fazlalaşırsa ilacı 3e çıkar dedi ben hepten bıraktım o ilacı bırak 3 kere içmeye yarım bile içmeye niyetim yok. deli hapı gibi kafamı bir milyon yapıyor hayata tuhaf gözlerle bakmaya başladım :D
Hap dedğin nidilat mı kullanıyodun bn de günde üç kez kullanyrm nidilatı

Ne guzel..burda ssvd yapan cok az doktor var..

Yok burdakiler 1 bucuk sene gectimi hic sorun yok benimde 4 sene oldu gecen konustuk hic sorun yok dedi ama eher 2 tane sezeryan olursa 3. Risk cogu doktor o riski almiyo 3 tane sezeryan Olursa 4. de kesin sezeryan yapiyolar biraz karisik oldu ama. Yani Söyleki ilk sezeryan olduysa ve 2. de sorun yoksa muhakkak normal dogumu bekliyolar yaptiriyolar burdakiler dikisleri 2-3 kat dikiyomus. Yani yirtilmasi imkansiz dedi doktor.

ya ben niye tutamıyorum kendimi, ha bre yiyorum yaa... :KK43: noolcak benim bu halim :KK43:

Ben de sabahtan beri açım. Ikide evden çıkacaktık bişeyler yeriz diye düşündüm sonra dörde ertelendi şimdi de altıya :( eşimin işi var diye onu bekliyorum ili elma yedim kesmiyor karnım gur gur oldu. Bişi söylesem vıdı vıdı yapıyor oluyorum. Ben de kızdım herkesin eşi yemek hazırlıyor banyosunu yaptırıyor sen bizi düşünmüyosun dedim. Onun bir kulağından girdi diğerinden çıktı bense üzüldüm karnım ağrıyo şimdi :(

Ben de sabahtan beri açım. Ikide evden çıkacaktık bişeyler yeriz diye düşündüm sonra dörde ertelendi şimdi de altıya :KK43: eşimin işi var diye onu bekliyorum ili elma yedim kesmiyor karnım gur gur oldu. Bişi söylesem vıdı vıdı yapıyor oluyorum. Ben de kızdım herkesin eşi yemek hazırlıyor banyosunu yaptırıyor sen bizi düşünmüyosun dedim. Onun bir kulağından girdi diğerinden çıktı bense üzüldüm karnım ağrıyo şimdi :KK43:

hea bizim hatunların kocalarının maşallahı var.hepsinin elinde bin bir marifet. bekleme canım kimseden birşey her işini kendin gör kocan bile olsa nazlanıp birşey yaptıramıyorsun. ben başkalarıyla kıyaslayamam bana çok kızar hiç sevmediği şeydir başkalarının kocaları lafı o yüzden alttan alttan laf sokup dalga geçiyorum işte :) anlıyor mu hayır tabi ki de :KK61:

Yok burdakiler 1 bucuk sene gectimi hic sorun yok benimde 4 sene oldu gecen konustuk hic sorun yok dedi ama eher 2 tane sezeryan olursa 3. Risk cogu doktor o riski almiyo 3 tane sezeryan Olursa 4. de kesin sezeryan yapiyolar biraz karisik oldu ama. Yani Söyleki ilk sezeryan olduysa ve 2. de sorun yoksa muhakkak normal dogumu bekliyolar yaptiriyolar burdakiler dikisleri 2-3 kat dikiyomus. Yani yirtilmasi imkansiz dedi doktor.
Bizde burdaki doktorlari bi ikna edebilsek.benimde 4.5 sene oldu.ins her sey yolunda gider

hea bizim hatunların kocalarının maşallahı var.hepsinin elinde bin bir marifet. bekleme canım kimseden birşey her işini kendin gör kocan bile olsa nazlanıp birşey yaptıramıyorsun. ben başkalarıyla kıyaslayamam bana çok kızar hiç sevmediği şeydir başkalarının kocaları lafı o yüzden alttan alttan laf sokup dalga geçiyorum işte :) anlıyor mu hayır tabi ki de :KK61:

Bizimki de sevmiyor güya Başkalarıyla kıyaslanmayı söylemezdim ama saatlerdir bekletiyor :( bişi Söyleyeyim dışardan da yiyeyim bari.

Ben de sabahtan beri açım. Ikide evden çıkacaktık bişeyler yeriz diye düşündüm sonra dörde ertelendi şimdi de altıya :KK43: eşimin işi var diye onu bekliyorum ili elma yedim kesmiyor karnım gur gur oldu. Bişi söylesem vıdı vıdı yapıyor oluyorum. Ben de kızdım herkesin eşi yemek hazırlıyor banyosunu yaptırıyor sen bizi düşünmüyosun dedim. Onun bir kulağından girdi diğerinden çıktı bense üzüldüm karnım ağrıyo şimdi :KK43:
sen bu saate kadar kocan yüzünden acsın:KK57:ve bırsey soyleyınce vıdı vıdı yapıyor oluyorsun :KK11:

geçenlerde esım bana ulaşamamış bende yemeğe bekliyorum..ama oyle bır sinirlendimkı vallahı karsımda olsa kafa goz dalarım adama :KK47: neyse geldı bu..telın sarjı bıtmıste ,benım daha once canım ceken bırseyı aramışta cartmısta curtmus...adama saydırcam dıye ıstahımda gıttı.bıde ona kızdım..:KK76:en son geldı yanıma nıce zaman sonra sakınlestıysen yemek yıyebılırmıyız artık askım dedı:kk77: gene kızdım kalktı hazırladı benıde yağlaya cılalaya yedırdı..affettım bende artıkın...:KK59:

kısacası sana yaptığını bana yapsa ??,,*0987654321=????? :KK62:

Ya işte bu erkeklere göre işini yapmıycan. Benim karnım acıkınca hiç beklemiyom hamile olduğumdan beri, tansiyon, şeker ne varsa düşüyo sinirlerim tepeme çıkıyo. Bekleme altıyı atıştır bi şeler...

ay boşver bütün erkekler aynı rahatlıkta.
sen yeseydin ara ara bi şeyler. bizimki de geleceği saatte gelmediyse "ben yiyorum" diyorum. o da "tamam" diyo. yapacak bi şey yok. yazık günah o kadar aç durulur mu?

Back
X