2015 Şubat Anneleri

hea bizim hatunların kocalarının maşallahı var.hepsinin elinde bin bir marifet. bekleme canım kimseden birşey her işini kendin gör kocan bile olsa nazlanıp birşey yaptıramıyorsun. ben başkalarıyla kıyaslayamam bana çok kızar hiç sevmediği şeydir başkalarının kocaları lafı o yüzden alttan alttan laf sokup dalga geçiyorum işte :) anlıyor mu hayır tabi ki de :KK61:
Bir taneside burada. Bir kaç saat önce aradım meşgüle düşürdü. Bende telin sesini kapatıp yatmıştım
Bir ara uyandım baktım.Cümle alem aramış bizim kocadan ses yok
Tam içimden diyordum Allahım beni doğumda buna muhtaç etme baktım arıyor.
İşi varmış.

sen bu saate kadar kocan yüzünden acsın:KK57:ve bırsey soyleyınce vıdı vıdı yapıyor oluyorsun :KK11:

geçenlerde esım bana ulaşamamış bende yemeğe bekliyorum..ama oyle bır sinirlendimkı vallahı karsımda olsa kafa goz dalarım adama :KK47: neyse geldı bu..telın sarjı bıtmıste ,benım daha once canım ceken bırseyı aramışta cartmısta curtmus...adama saydırcam dıye ıstahımda gıttı.bıde ona kızdım..:KK76:en son geldı yanıma nıce zaman sonra sakınlestıysen yemek yıyebılırmıyız artık askım dedı:kk77: gene kızdım kalktı hazırladı benıde yağlaya cılalaya yedırdı..affettım bende artıkın...:KK59:

kısacası sana yaptığını bana yapsa ??,,*0987654321=????? :KK62:

Söyledi bakalım dışardan bişiler. Bebek Arabası almaya gidecektik yüzelli lira indirimi vardı onu iptal ettik artık. Belki Ocak'ta yine indirime girer. Yemek gelsin iyice karnımı doyurucam. Akşam kp ve kv ye gidecektik oraya da tok giderim artık. Çok yemem. Aldığım 4.5 kiloya fazla almışın demezler böylece ;)

Ya işte bu erkeklere göre işini yapmıycan. Benim karnım acıkınca hiç beklemiyom hamile olduğumdan beri, tansiyon, şeker ne varsa düşüyo sinirlerim tepeme çıkıyo. Bekleme altıyı atıştır bi şeler...

Atıştırdım güya ama elma yedim ayva yeseydim belki o daha tok tutardı. Bir de yeşil elma yiyince iyice acıktım.

ay boşver bütün erkekler aynı rahatlıkta.
sen yeseydin ara ara bi şeyler. bizimki de geleceği saatte gelmediyse "ben yiyorum" diyorum. o da "tamam" diyo. yapacak bi şey yok. yazık günah o kadar aç durulur mu?

Sabahtan beri evde ki. Habire toplantı yapıyor. Ondan gecikiyor Yapacağımız şeyler. Neyse bişiler istedi bakalım şimdi onlar gelsin iyice yicem ;)

benim eşim çokk değişik bir adam ya
bazen hiç kıyamaz,geçen işi çok yoğundu geç gelir heralde diye aradım
-geçmi geliceksin
-acıktın mı
-evet.çok acıktım
-tamam geliyorum ozaman evden devam ederim , muhabbeti geçti aramızda
ama bi keresinde bozmuştu beni,işim varki çıkamıyorum diye

ikizler burcu olan benim aslında :KK64:
yani bizim evde 4 kişi yaşıyor gibi bir durum var

su okullar açilsada kurtulsam yaws hergun bi hamur isi pismeye basladi bizim evde, oluncada affetmiyorum yiyorum , tartimin pili yok kaç kg oldum onu hiç bilmiyorummm

Bir taneside burada. Bir kaç saat önce aradım meşgüle düşürdü. Bende telin sesini kapatıp yatmıştım
Bir ara uyandım baktım.Cümle alem aramış bizim kocadan ses yok
Tam içimden diyordum Allahım beni doğumda buna muhtaç etme baktım arıyor.
İşi varmış.

Allah kimseye Muhtaç etmesin. Ilk onları istiyoruz yanımızda. Ihtiyacımız olduğunu anlasınlar istiyoruz. Biz anneysek onlar da baba diyoruz. Ama baba olduklarının hala bilincinde değiller. Bebişler doğduktan sonra alıyorlarmış güya.

Söyledi bakalım dışardan bişiler. Bebek Arabası almaya gidecektik yüzelli lira indirimi vardı onu iptal ettik artık. Belki Ocak'ta yine indirime girer. Yemek gelsin iyice karnımı doyurucam. Akşam kp ve kv ye gidecektik oraya da tok giderim artık. Çok yemem. Aldığım 4.5 kiloya fazla almışın demezler böylece :KK66:
ne kadar sakinsin:KK57:

Artık bende evdeyimm.. pzt itibariyle çalışamaz raporu alacağım inşallah çok mutluyum :)

Hamisler ben sivi tuketemiyorum fazla simdi nette okudum su fazla icin bebis kilo alsin dio suyu tuketebilen arkadaslar soruyorum bebislerinizin kilosu normal mi yoksa kilo orani azda olsa yuksekmi cok merak ettim benim bbebis normal olculerde 3200 dogar dedi doktor tabi yanilma payi da olabilir yani ucun altina da dusebilir tombis bir bebek olsa guzel olur tabi ele avuca gelir korkmadan kucaga alirsin dimi :)

İyi yillar kizlaaaar. Bebislerimizle ailemizle birlikte saglikli mutlu huzurlu sevgi dolu bir yil olsun. 2015 bizim bebislerimizin yilli saglikla gelsinler dunyaya hepsi zamaninda

dun gece esim dogumun dukkanin kapali oldugu saatde olursa hastanede olacagini soyledi, ondan baska kimsem yok zaten yanimda olan onunda umrunda deil diye agladim bi saat boyunca,sonra saka yaptim sizi birakirmiyim falan dedi ama is isten geçti gayet ciddiydi ilk soyledigini c soylerken,odunluk yarismasi yapsak benimki yilin odunu seçilir herhalde

bu akşam doğurma korkusu sardı beni nedense
sanki günüm gelmişte stres yapıyormuşum gibi hissettim
heryer kapalı kardan ulaşım sağlanamıyor en yakın ilçeyle bile
annem aradı sakın doğurma yollar kapalı gelemeyiz diye
bileydim bahara denk getirirdim dedim

Hamisler ben sivi tuketemiyorum fazla simdi nette okudum su fazla icin bebis kilo alsin dio suyu tuketebilen arkadaslar soruyorum bebislerinizin kilosu normal mi yoksa kilo orani azda olsa yuksekmi cok merak ettim benim bbebis normal olculerde 3200 dogar dedi doktor tabi yanilma payi da olabilir yani ucun altina da dusebilir tombis bir bebek olsa guzel olur tabi ele avuca gelir korkmadan kucaga alirsin dimi :)
Valla suyla mı alakalı bilmiyorum
Çok su içerim. Bebek 3 kilo civarı.

Back
X