2015 Şubat Anneleri

bu akşam doğurma korkusu sardı beni nedense
sanki günüm gelmişte stres yapıyormuşum gibi hissettim
heryer kapalı kardan ulaşım sağlanamıyor en yakın ilçeyle bile
annem aradı sakın doğurma yollar kapalı gelemeyiz diye
bileydim bahara denk getirirdim dedim
Sakın sakın aklına sokma.
Yılın ilk bebeği diye haberlere çıkarsın valla.

Hamisler ben sivi tuketemiyorum fazla simdi nette okudum su fazla icin bebis kilo alsin dio suyu tuketebilen arkadaslar soruyorum bebislerinizin kilosu normal mi yoksa kilo orani azda olsa yuksekmi cok merak ettim benim bbebis normal olculerde 3200 dogar dedi doktor tabi yanilma payi da olabilir yani ucun altina da dusebilir tombis bir bebek olsa guzel olur tabi ele avuca gelir korkmadan kucaga alirsin dimi :)
ben cok su ıcmıyorum..yanı 1 lt bıle ıcmıyorum ama pipili kılolu :KK64:
dun gece esim dogumun dukkanin kapali oldugu saatde olursa hastanede olacagini soyledi, ondan baska kimsem yok zaten yanimda olan onunda umrunda deil diye agladim bi saat boyunca,sonra saka yaptim sizi birakirmiyim falan dedi ama is isten geçti gayet ciddiydi ilk soyledigini c soylerken,odunluk yarismasi yapsak benimki yilin odunu seçilir herhalde
cevır kazı yanmasın.. su erkek mahluku nu evıre cevıre yenmi yemen miii:KK11:
bu akşam doğurma korkusu sardı beni nedense
sanki günüm gelmişte stres yapıyormuşum gibi hissettim
heryer kapalı kardan ulaşım sağlanamıyor en yakın ilçeyle bile
annem aradı sakın doğurma yollar kapalı gelemeyiz diye
bileydim bahara denk getirirdim dedim
senın anada benımkıne benzıyo valla bı degısık..ne dıyecegıde bellı olmaz sen beklentılerınle dumur olmuş bır sekılde kalırsın:KK57:ahabole

İzin konusunda sıkıntım yok sonrası için,hiç olmadı ücretsiz izin alıcam.. Çatı ağrım çok oluyo benim,3 gündür annemle gidip geliyorum okula,destek alarak.. Kendimi zorlamak ve daha fazla strese sokmak istemiyorum doğum öncesi.. Dinlenmek istiyorum sadece kızımla :)
Agrin sizin varsa en iyisini yapmissin o zaman.ben de ogretmenim donemi bitirmeye niyetleniyorum agrim falan olmuyor hic birde haftada 3 gun dersim var yorucu olmuyor.

dun gece esim dogumun dukkanin kapali oldugu saatde olursa hastanede olacagini soyledi, ondan baska kimsem yok zaten yanimda olan onunda umrunda deil diye agladim bi saat boyunca,sonra saka yaptim sizi birakirmiyim falan dedi ama is isten geçti gayet ciddiydi ilk soyledigini c soylerken,odunluk yarismasi yapsak benimki yilin odunu seçilir herhalde

Yok ya benimkide Odun, benimde hic kimsem yok komsum bile yok tanidigim yok 1 sene oldu tasinali diyom dogum olsa kizima mecbur babasi bakcak ben YANLIZ dogurcam Yani Annemi Ararim Hemen ama 2 Saat sürer onlarin gelmesi Yani NAsil olacak hic ama hic bilmiyorum. Yanliz Dogurmak istemiyorum.

Sakın sakın aklına sokma.
Yılın ilk bebeği diye haberlere çıkarsın valla.

yok kız ağrım sancım falan yok gayet iyiyim hatta gece çıkıp karda oynamak istiyorum biraz
yılın ilk bebeğinin sancıları tutmuştur şimdi annesini
ay kıyamam :KK48:

senın anada benımkıne benzıyo valla bı degısık..ne dıyecegıde bellı olmaz sen beklentılerınle dumur olmuş bır sekılde kalırsın:KK57:ahabole

aynen valla değişik huyları var
sanki anneannesi gelemiyor diye doğmayacak bebek
te allahım
kar temizleme aracı önce gidip onun yollarını açsın bizim acelemiz yok doğururuz nasılsa :KK55:

aynen valla değişik huyları var
sanki anneannesi gelemiyor diye doğmayacak bebek
te allahım
kar temizleme aracı önce gidip onun yollarını açsın bizim acelemiz yok doğururuz nasılsa :KK55:
benımkıne ne zzaman gelecen dedım tak kocanı kolunagıt doğur hastanede benmı dogurtacam senı dedı..son oldu daha böyle bırsey sormadım..
gecen esım babamla konuşurken sormus ne zaman gelmeyı düşünüyorsunuz dıye kısmet demıs babam :KK70:anamın yanında dura dura 40 yıldır benzemıs ıste:KK70:bende esıme kızdım ne soruyorsun sanane ne zaman geleceklerse gelırler dedım :KK47:cocugu kıme bırakcaz ya senı doğuma gotururken dedı bırakırız bı komsunun kapısına dedım:KK14::KK14::KK14:

benımkıne ne zzaman gelecen dedım tak kocanı kolunagıt doğur hastanede benmı dogurtacam senı dedı..son oldu daha böyle bırsey sormadım..
gecen esım babamla konuşurken sormus ne zaman gelmeyı düşünüyorsunuz dıye kısmet demıs babam :KK70:anamın yanında dura dura 40 yıldır benzemıs ıste:KK70:bende esıme kızdım ne soruyorsun sanane ne zaman geleceklerse gelırler dedım :KK47:cocugu kıme bırakcaz ya senı doğuma gotururken dedı bırakırız bı komsunun kapısına dedım:KK14::KK14::KK14:

cami avlusuna bırakın onlar siz gelene kadar bakarlar :KK53:
2 gündür arıyor sakın doğurma diye hayır kendisi 2 tane doğurmuş neyin ne zaman olacağını iyi biliyor
hapşurukmu bu canım burnumu sıkınca geri gitsin :KK45:

o_Oo_O

Aynı mantık işte. Benimki de toplantılarını yapıp gelirmiş. Bunlar aynı memleket di mi ;)

cami avlusuna bırakın onlar siz gelene kadar bakarlar :KK53:
2 gündür arıyor sakın doğurma diye hayır kendisi 2 tane doğurmuş neyin ne zaman olacağını iyi biliyor
hapşurukmu bu canım burnumu sıkınca geri gitsin :KK45:
senınkı gene arayıp soruyormuş annembenı en son ne zaman aradı acaba :KK64:

senın sımdı ılk olduğundan beklentılerın de var..benım 2. ya ılkınde yasadıklarımdan sonra anne secenegını dırekt egale ettım beynımde ..:KK14:

Çook soğuk. Yataktan çıkamıyorum
Eşim bütün Marketleri boşaltıp gelip meze hazırlığına başlayacak ama bende sıfır enerji.
İçinden diyordur bunla neden evlendim.
Bugün kendimi pek suçlu görüyorum.
Acaba diyorum ben mi abartıyorum bu hamilelik işini. Son ay bile olsa böyle sürekli yatmayı düşünmek normal mi?

senın sımdı ılk olduğundan beklentılerın de var..benım 2. ya ılkınde yasadıklarımdan sonra anne secenegını dırekt egale ettım beynımde ..:KK14:

Benim annem abimde de ablamda da koştur koştur ananemin yanına gitmiş. Hatta abime hamileyken Malatya'da oturuyorlarmış taa ordan Eskişehir'e gelmiş. Bana hamileyken gitmemiş gelen de olmamış. Abi'm de ablam da bebişleri olucağı zaman annemi istediler. Acaba ben mi yanlış yapıyorum annemin yanına mı gitsem.

Biz annemle çok yakın oturuyoruz.
Babam sayesinde Cts görüyorum sadece ama annemi.bir gün aramasam.dünya başıma yıkılır.
Ben aramasam o arar bir şey mi oldu aramadın diye. 65 yaşında bir şey yapamaz ama bana deseki ben mi doğurtucam seni 10 yıl ağlarım üzüntümden.

Eşim bütün Marketleri boşaltıp gelip meze hazırlığına başlayacak ama bende sıfır enerji.
Acaba diyorum ben mi abartıyorum bu hamilelik işini. Son ay bile olsa böyle sürekli yatmayı düşünmek normal mi?

Ben de yatmak istiyorum saat üçten sonra bir anda yorgunluk çöküyor.

valla annemden ne yalan söyleyeyim pek beklentim yok
aylardır nevresim takımı diktireceğim diyordu o da yalan oldu
ablam bize 6 yıldır bornoz alacak diyor
hep lafta
hayır beklediğimden değil ama söyleme bari
birde bana kayınvalidemin aldıklarını söylediğimde alsın tabi onların ikiside emekli diyor
ablamınkiler emekli değil ama onlarda alıyor diyorum bende
çocuk olsa elle günle sevmeye gelecek bu gidişle

normal tabi sen aylardır çalışıyorsun hiç hamileliğini anlayamadın sonunda çıkıyor işte yavaş yavaş
hem artık bebiş büyüdü sığamıyor içine onunda enerjiye ihtiyacı var
son ayını iyi değerlendir bol bol dinlen
boşver kocan hazırlasın mezeleri

Back
X