2015 Şubat Anneleri

Bakalım Ocak annelerinden kim ilk doğum yapacak Allah onların da yardımcısı olsun inşallah :)

Çook soğuk. Yataktan çıkamıyorum
Eşim bütün Marketleri boşaltıp gelip meze hazırlığına başlayacak ama bende sıfır enerji.
İçinden diyordur bunla neden evlendim.
Bugün kendimi pek suçlu görüyorum.
Acaba diyorum ben mi abartıyorum bu hamilelik işini. Son ay bile olsa böyle sürekli yatmayı düşünmek normal mi?
Esoba cım beni bıraksalar 40 gün 40 gece uyur sadece birşeyler atıştırmak ve lavabo ihtiyacı görmek için kalkardım
O kadar yorgunum ki artık üstünüze afiyet oğlum ben eltim eşim kv kp ve kayınlarım hepimiz şifayı kaptık :) bu da tuzu biberi oldu uykusuz geceler Mızmız geçen günler :( :( yutkunmaya bile halim yok :(

Hepinize Sağlıklı,Mutlu,Huzurlu,Bereketli,Bebekli bir yıl dilerim...
Rabbim kimin ne derdi varsa inşallah hepsi 2014 te kalır 2015 e dertsiz tasasız girer.
Kim evlat için uğraşıyorsa onlara en kısa zamanda hayırlı birer evlat nasip eyler.
Kim hastane köşelerinde sağlık için yatıyorsa Rabbim onlara sağlık verir
Kim aç,susuz,evsiz ise rabbim onlara en güzel evleri nasip eyler.
Umarım savaşsız çocukların ölmediği bir yıl olur.
Biz bebek bekleyen anneler İnşallah yavrularını sağ salim kucağına alır,kolay doğumlar yaparız.
Rabbim kimin içinde ne istek varsa sen onları gerçekleştir... Amin

hepinizi öpüyorum seneye görüşmek üzere :KK73::KK73:

Benim annem abimde de ablamda da koştur koştur ananemin yanına gitmiş. Hatta abime hamileyken Malatya'da oturuyorlarmış taa ordan Eskişehir'e gelmiş. Bana hamileyken gitmemiş gelen de olmamış. Abi'm de ablam da bebişleri olucağı zaman annemi istediler. Acaba ben mi yanlış yapıyorum annemin yanına mı gitsem.
ılk hamılelıgımde sırf nedıyecegını merakımdan zarf attım anneme dedımkı anne doğuma 1 ay kala gel ne zaman dogacagı bellı degıl zaten ...yada ben gelıyım amaben nasıl gelecem 15 saatlık yol,ucak desen son ayda onada bınemem!!! buraya gelme ızmıre kv nın yanına gıt o baksın sana dedı:KK57::KK42:halbukı ızmırle ankara mardıne hemen hemen aynı uzaklıkta bırıne gıdemeyen ben dıgerıne de gıdemem. oyle uzuldum oyle ağladım kı esım boynuma sarıldı uzulme dedı (gorumcemın dugunu vardı ona bıle gıdemedı benı emanet edecegı kımse olmadığı ıcın)ben senın yanındayım bosver anayı atayı dedı esım :KK42::KK42::KK42:düşündükçe ıcım sızlıyor..ama kendı annesine yapmışsa aynısını bıze yapıyor annem..hatta el gun laf edecek olmasa bakbak kızı doğurdu da bı gıtmedı yanına dıye yanımıza bıle gelmez.
Biz annemle çok yakın oturuyoruz.
Babam sayesinde Cts görüyorum sadece ama annemi.bir gün aramasam.dünya başıma yıkılır.
Ben aramasam o arar bir şey mi oldu aramadın diye. 65 yaşında bir şey yapamaz ama bana deseki ben mi doğurtucam seni 10 yıl ağlarım üzüntümden.
valla canım demekkı senın annene olan muhabbetın karşılıklı ..benım annem ayagıtasa takılsa evlatlarından bılır.. onlar ıcın sevinmek soyle dursun kıskançlık yapar..ee kendınıze bunu almayı bılıyonuz ananıza elınız bos gelıyonuz gıbı..kı her sene ne hedıye gotruucegımızı sasırırız ama elıne alıp bakmaz bıle ..anne ıste..doğumumuzda cektıgı acıları bıle 30 sene sonra getırıp basımıza kakabılen bundan sebep bıze kin duyan bır anne ..

Rabbim kimin ne derdi varsa inşallah hepsi 2014 te kalır 2015 e dertsiz tasasız girer.
Kim evlat için uğraşıyorsa onlara en kısa zamanda hayırlı birer evlat nasip eyler.
Biz bebek bekleyen anneler İnşallah yavrularını sağ salim kucağına alır,kolay doğumlar yaparız.

Insallah cümlemize.

PfGgf tek basima Cok skldim ya.
Bu NAsil yilbasi kutlamiyoruz ama yinede yanliz kalmak kötü.
bende yalnızım kız..kızım kendı kendıne oynuyor ben uzattım ayacıkları nette bır ona bakıyorum bırbuna..esım de ozel derse gıttı.. :KK51:ama bugunun dıgergunlerden bır farkı olmadığı ıcın ayrıca bır can sıkıntısı degıl bendekıhergunkıyle aynı

seneye kadar nereye gıdıyon?

bende yalnızım kız..kızım kendı kendıne oynuyor ben uzattım ayacıkları nette bır ona bakıyorum bırbuna..esım de ozel derse gıttı.. :KK51:ama bugunun dıgergunlerden bır farkı olmadığı ıcın ayrıca bır can sıkıntısı degıl bendekıhergunkıyle aynı

Eve aynen benim kizimda oynuyo Bende oturuyom öyle is yapasim da yok aslinda bebegin camasirlari daha yikanmadi oturdugum yerden etiketleri kessem bile fena olmaz ama hic canim istemyio.

Yok ya benimkide Odun, benimde hic kimsem yok komsum bile yok tanidigim yok 1 sene oldu tasinali diyom dogum olsa kizima mecbur babasi bakcak ben YANLIZ dogurcam Yani Annemi Ararim Hemen ama 2 Saat sürer onlarin gelmesi Yani NAsil olacak hic ama hic bilmiyorum. Yanliz Dogurmak istemiyorum.
yok kiz 2 saatde nasil dogurucan ,birinci nasil olmustu o kadar çabuk mu dogurdun

Aminn..

sen bu saate kadar kocan yüzünden acsın:KK57:ve bırsey soyleyınce vıdı vıdı yapıyor oluyorsun :KK11:

geçenlerde esım bana ulaşamamış bende yemeğe bekliyorum..ama oyle bır sinirlendimkı vallahı karsımda olsa kafa goz dalarım adama :KK47: neyse geldı bu..telın sarjı bıtmıste ,benım daha once canım ceken bırseyı aramışta cartmısta curtmus...adama saydırcam dıye ıstahımda gıttı.bıde ona kızdım..:KK76:en son geldı yanıma nıce zaman sonra sakınlestıysen yemek yıyebılırmıyız artık askım dedı:kk77: gene kızdım kalktı hazırladı benıde yağlaya cılalaya yedırdı..affettım bende artıkın...:KK59:

gözümde melek bir koca canlandırdım
ben tavır yapsam benimki daha beter tavır yapar haklıyken haksız duruma düşerim:mad:

kısacası sana yaptığını bana yapsa ??,,*0987654321=????? :KK62:

TE="bahar111, post: 38621476, member: 503962"]irem sen çalışıyor musun? ne zaman 37. hafta raporu alacaksın? Senle aynıyız gün olarak.[/QUOTE]

Evde calisiyorym ben tam gün.. Onada rapor neyim gerekmiyor

Back
X