2015 Şubat Anneleri

Yok burdakiler 1 bucuk sene gectimi hic sorun yok benimde 4 sene oldu gecen konustuk hic sorun yok dedi ama eher 2 tane sezeryan olursa 3. Risk cogu doktor o riski almiyo 3 tane sezeryan Olursa 4. de kesin sezeryan yapiyolar biraz karisik oldu ama. Yani Söyleki ilk sezeryan olduysa ve 2. de sorun yoksa muhakkak normal dogumu bekliyolar yaptiriyolar burdakiler dikisleri 2-3 kat dikiyomus. Yani yirtilmasi imkansiz dedi doktor.
Vayy süpermiş yaa

dun gece esim dogumun dukkanin kapali oldugu saatde olursa hastanede olacagini soyledi, ondan baska kimsem yok zaten yanimda olan onunda umrunda deil diye agladim bi saat boyunca,sonra saka yaptim sizi birakirmiyim falan dedi ama is isten geçti gayet ciddiydi ilk soyledigini c soylerken,odunluk yarismasi yapsak benimki yilin odunu seçilir herhalde
Alemsin cnm ya olir mu gelir muhakkak erkeksi bi şaka yapmış kendi beyin çerçevesinde sdc :)

bu akşam doğurma korkusu sardı beni nedense
sanki günüm gelmişte stres yapıyormuşum gibi hissettim
heryer kapalı kardan ulaşım sağlanamıyor en yakın ilçeyle bile
annem aradı sakın doğurma yollar kapalı gelemeyiz diye
bileydim bahara denk getirirdim dedim
Annende bi alemmiş:p

benımkıne ne zzaman gelecen dedım tak kocanı kolunagıt doğur hastanede benmı dogurtacam senı dedı..son oldu daha böyle bırsey sormadım..
gecen esım babamla konuşurken sormus ne zaman gelmeyı düşünüyorsunuz dıye kısmet demıs babam :KK70:anamın yanında dura dura 40 yıldır benzemıs ıste:KK70:bende esıme kızdım ne soruyorsun sanane ne zaman geleceklerse gelırler dedım :KK47:cocugu kıme bırakcaz ya senı doğuma gotururken dedı bırakırız bı komsunun kapısına dedım:KK14::KK14::KK14:
Ulen bende hiç üzülmeyeyim yalnızım diye iyi kötü eşim var yanimda aile den bize de Hayır yok çünkü

PfGgf tek basima Cok skldim ya.
Bu NAsil yilbasi kutlamiyoruz ama yinede yanliz kalmak kötü.
Bnmde eşim işte. .
Ben bilmem eşim biliri izliyorum karnımda zıplayan oğlumla :) bizde kutlamayız. Bi saat uyuyup kalktım meyve yiyorum :)

Bnmde eşim işte. .
Ben bilmem eşim biliri izliyorum karnımda zıplayan oğlumla :) bizde kutlamayız. Bi saat uyuyup kalktım meyve yiyorum :)

Afiyet olsun. Bende kizimla oturuyorum. Karnimdakide yemek yiyince uyudu herhalde sesi cikmiyo.:)))

Bizde de kutlama olmaz güzel bir sofra kurdum tabiki hepsini ben hazirlamadim:-) kafam cok bozuldu bugun ya kocacigim sevdigim ne varsa topladi geldi yedik catladık oturuyoz simdi. Bizde de ben bilnem esim bilir acık. Komik bölum olmus ona takiliyoz. Yalniz son bikac saattir belimde bi agri peyda oldu ona taktim ters hareket yapmadim kendimi de yormadim ne is simdi durduk yere bu tırsmadım degil hao_O

Bizdr oturduk tv izliyoruz. Tam yemek yerken üst komşu geldi. Tabak getirdi. Tatlılar, sarma, bide Almanya çikolatası getirmiş. Gece uzun olacak onlar için heralde. Sus payı gönderdiler diyorum eşime:) şaka bi yana herhafta 1 tabak getirir.

Kizlar gecen carsamba kontrolum vardi ne guzel bebegimi gorcem diye gittim sorunlar hic bitmiyo doktor demezmi iki haftada hic kilo almamis ben riskli gebe oldugum icin iki haftada bir gitmeye basladim yani 30 haftada 1,641 idi 32 de yine ayni kalmis yatirdilar kan akisina bakildi hergun sonra taburcu edildim 1 hafta sonra gel dediler cuma gittektim tatil oldu pazartesine kaldi bakalim ne olacak canim sikkin benim gibi olan varmiydi aranizda

Kizlar gecen carsamba kontrolum vardi ne guzel bebegimi gorcem diye gittim sorunlar hic bitmiyo doktor demezmi iki haftada hic kilo almamis ben riskli gebe oldugum icin iki haftada bir gitmeye basladim yani 30 haftada 1,641 idi 32 de yine ayni kalmis yatirdilar kan akisina bakildi hergun sonra taburcu edildim 1 hafta sonra gel dediler cuma gittektim tatil oldu pazartesine kaldi bakalim ne olacak canim sikkin benim gibi olan varmiydi aranizda

Canim takma Cok ya bence benimde 29. haftada ancak 1 kiloya ulasmisti düsün Yani kiloya takma Cok bence. Sen ye elinden geleni yap allah büyük. Bende pazartesi gitcem bakalim kac kilo olmus.

C
Canim takma Cok ya bence benimde 29. haftada ancak 1 kiloya ulasmisti düsün Yani kiloya takma Cok bence. Sen ye elinden geleni yap allah büyük. Bende pazartesi gitcem bakalim kac kilo olmus.
Canim bende baska risklerde var 3 lu problemliydi ayrica kesemde amniyotik bant var insallah saglicakla dogururum

Ben bilmem eşim bilircilerden biri de biziz (: Arada foruma bakıyorum, uzanıyorum, yedik hem de ne yemek, cuma günü kontrol var doktor yine laf edecek kiloma :KK48:

Back
X