- 29 Ağustos 2014
- 712
- 806
- 158
- 40
Çok tatlı yaaaaaa bayıldımSüslüler için bebek odası
Ama kullanışlı değil ayrı mesele :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı yaaaaaa bayıldımSüslüler için bebek odası
Saol canim stres zayen beni hic birakmiyoki her gittigimde baska sorunla karsilasiyorum rabbim hayirlisini versin
Hiç benlik değil ama güzelÇok güzelmiş yaw.
Tok canım.kayekulli ile herkesi Eledim.
Normalde bu tv de İzlenecek bir şey olur o da yok.Modum düstü uyku bastırdı tv sıkıcı. Midede yer yok bisürü ıvır zıvır var yiyesim yok. Öyle kös kös oturuyoz biz de.
Yine ağlayarak girmeyi başardım ve yalnız.
Ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim babam kızar diye ağlamıyorum ama ocak ayını gördük ya çok duygulanıyorum bide 2015 yılı inşAllah bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesiyle beraber unutamayacağım bir sene olur bu ara zaten ağlamak için bahane de gerekmez. Rabbim hepimize zamanlı sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin . Sen neden yalnızsın?Yine ağlayarak girmeyi başardım ve yalnız.
Deli gibi silah sıktı.burda millet nasil bi zevktir yarabbmoturdugum yerden stres oldum herkes ne kadar rahat tehlikeye atabiliyor birbirini cerez gibi olmus silah herkeste mubarek allah islah etsin
Yine ağlayarak girmeyi başardım ve yalnız.
Daha varmış.sizinAglama neden agladin. Bende yanlizim ama bizim daha 40 Dakika var.
Benim duygulanmaktan değil.Ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim babam kızar diye ağlamıyorum ama ocak ayını gördük ya çok duygulanıyorum bide 2015 yılı inşAllah bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesiyle beraber unutamayacağım bir sene olur bu ara zaten ağlamak için bahane de gerekmez. Rabbim hepimize zamanlı sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin . Sen neden yalnızsın?
Daha varmış.sizin
Ben hiç.eğlenerek girdiğimi bilmem zaten.
Belki havai fişektir