2015 Şubat Anneleri

Bizimki akşamı hiç hatırlamıyor.
Bir banyoya girdim. Sigara içmek için fırsat bilmiş
Banyonun kapısını kapatmış
İçerde buhar kıyamet gibi. Bayılıp kalsam haberi olmaycak.
Açmış ağzını 8 kez izlediği filmi izliyor.
Diyor bugün fırça atma performansın çok yüksek.
senın ve lıtchı nın su rahat,genıs kocalarınızı evıre cevıre dovesım var:KK11:

Bugünkü can sıkıntısı bana has değilmiş anlaşılan. Esim de sagolsun kilini kipirdatmadi sabahtan beri.su an bile aşırı sıkılıyorum.kizim da çok huysuz sürekli ağlıyor. Yemek yemiyorlar. Sürekli kavga ediyorlar. Off Yoruldum.

Sinir yapma stres olma gerginlikten uzak dur diyor doktor , o kdr kolay ki anlatamam . Yine kafam attı, bi ölçtüm tansiyon 14 /4 , Allah akıl versin bnm gibilere ..

sıcak sularda çimesim var..
ama banyo sonrası gıyınmeye uğraşmaktan nefret edıyorum yaa..
cıbıldak dursak nolur :KK47:

kafa bı mılyon,napsak netsek nerelere gıtsek:KK45:

senın ve lıtchı nın su rahat,genıs kocalarınızı evıre cevıre dovesım var:KK11:
Senin anneden ve k.valideden şansın yok diye rabbim iyi koca vermiş demek.
Kız bizimkininde iyi yönleri çok ama ben hep kötüleri söylüyorum.
Keyfine düşkün o ayrı tabii.

sıcak sularda çimesim var..
ama banyo sonrası gıyınmeye uğraşmaktan nefret edıyorum yaa..
cıbıldak dursak nolur :KK47:

kafa bı mılyon,napsak netsek nerelere gıtsek:KK45:
Çim bacım çim.
Ben çimdim biraz rahatladım.ama cidden giyinmek eziyet.
Birazda uzansam kendime gelicem.

Slm kızlar geçen hafta bende de mide ağrısı zannettiğim sancının ardından doğum sancısı çektiğimi doktorumdan öğrendim istirahat ediyorum ama bugün çok ciddi bel ağrısı çekiyorum sancım yok ama bel ağrım çok şiddetli napcam bilmiyorumm

Slm kızlar geçen hafta bende de mide ağrısı zannettiğim sancının ardından doğum sancısı çektiğimi doktorumdan öğrendim istirahat ediyorum ama bugün çok ciddi bel ağrısı çekiyorum sancım yok ama bel ağrım çok şiddetli napcam bilmiyorumm
Ne yapacaksın uzanmaktan başka çaren yok.
Neden yatırmadılar?
Kaç haftalıksın?

Gecmis olsun canim. Ama nasil bi seymis ya mide agrisi ile karistiriliyo o_O

selamm

dün akşam arkadaşa gittik oğlunun doğum günüydü. yeni yıla da orada girdik 2 gibiydi eve geldik (aynı sitedeyiz). yılbaşı akşamından ziyade doğum günü sonrası aile oturması gibi oldu biraz ama güzeldi :) baya ses vardı çocuklar olunca kıpır kıpırdı kızım bütün akşam. eve geldik sabah 6ya geliyordu yattığımızda ;) kahvaltıyı akşamüstü 4 sularında yaptık dolayısıyla. evi toparladık biraz; şimdi de bilgisayarı aldım eşimden yazabildim ancak ;)

sabahtan beri de ayağı sanırım sağ kaburgama doğru ittirip duruyor :)

I ideal gözün aydın canı; iyi olmanza sevindim. yeni yıla yavruşunla girdin ne güzel ;)

Bugünkü can sıkıntısı bana has değilmiş anlaşılan. Esim de sagolsun kilini kipirdatmadi sabahtan beri.su an bile aşırı sıkılıyorum.kizim da çok huysuz sürekli ağlıyor. Yemek yemiyorlar. Sürekli kavga ediyorlar. Off Yoruldum.
Ay o huysuz zırlak kızdan bu gün bende de var.iki kardeş bugün beynimi yediler.bugün hic anlasamadilar.soldan soldan geliyorlar bana da.hayirlisiyla uyku saatleri gelse

valla bi süpürge yapıyorum oda çok toz olunca
korkudan bişey elleyemiyorum yorulursam tetikler diye
kasılmalar sıklaştı 36 yı bari görsem başka bişey istemeyeceğim artık

Chicco lite way i aldım canım ;) dünkü indirim kuponunu kaçırdım kasada yüzde on indirim yaptılar yediyüz yirmiye aldım :p

Back
X