2015 Şubat Anneleri

Sabahtan beri not girmeyle uğraşıyorum sistem yavas is uzadıkça uzadi. Bu milli eğitim kadar saçma kurum görmedim. :KK62: Karne zamani gelmis hala o okuldan bu okula nakil yapiyorlar oyun oynar gibi. Bizden giden canı sıkılmıs geri gelmis. Bi açıyorum sınıfları tanımadığım isimler tipler başka okuldan bize gecmis. Notları sinavlari bişeyleri yok. :KK57:Hadi simdi onlarla ugras dur bul sinav yap bilmem ne zorla milleti okutcaz diye napcaklarını sasrdilar çocukların umrunda değil devamsız ogrenci için bile sözlü notu verdriyolar neymiss on gün de olsa gelmismis ayyy yeter yeminle ruhum daraldî. SaSandalye tepesinde tunemekten belim sirtim öyle bir tutulmus ki iki saattir yatıyorum hala kendime gelemedim. Kizana kocaya uyduruk bir menu caktım kalanlrdan bitti gitti şükür

Ay o huysuz zırlak kızdan bu gün bende de var.iki kardeş bugün beynimi yediler.bugün hic anlasamadilar.soldan soldan geliyorlar bana da.hayirlisiyla uyku saatleri gelse

Valla canım bugün o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam en sonunda patladim ağladım hepsine kizdim eşime de bağırdım uyku için dedigin gibi erken nen de mahvoldum sonra eşim gezmeye gidelim dedi bu sefer de oğlanın kaprisleri kizin başını alıp alıp gitmesi beni sinir etti.hayır gidelim dedi ilgilenmiyor çocukla da.inan elim Ayağım sisti çocuk kaldırıp indirmek ten.

Benimkide sezeryan canım.
Ama sizinkiler subatin 2. Yarisinda gorunuyo niden ocak sonu diyosunuzo_O
Benim ilk dogumum sezeryandı.Haliyle buda öyle olacak :KK56:
Canm geçen hafta gittiğimde 2200 demişlerdi ikisinede yaklaşık olarak geçen ama doktr bunlarda 500 gr a kadar yanılma payı oluyo dedi senin yavruş kaç kg
Maşallah canım çok güzel kiloları.Benim kızımda 2 kiloyu birazcık geçmiş. 32+0 da. :KK55:

Maasallah tatlı bi ciftsiniz.isin güzeli esin de seninle birlikte kilo almis :KK48: benimki de alir sağolsun beni yalnz bırakmaz :KK53:

Yapi olarak zayıf birine benziyorsun bence doğumdan sonra verirsin.toplamda kaç kilo aldın ki?

image.webp Kızlar bakın oğlumun cicilerine nasıl olmuşimage.webp image.webp image.webp image.webp image.webp

Valla canım bugün o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam en sonunda patladim ağladım hepsine kizdim eşime de bağırdım uyku için dedigin gibi erken nen de mahvoldum sonra eşim gezmeye gidelim dedi bu sefer de oğlanın kaprisleri kizin başını alıp alıp gitmesi beni sinir etti.hayır gidelim dedi ilgilenmiyor çocukla da.inan elim Ayağım sisti çocuk kaldırıp indirmek ten.[/QUOTE

Arada sırada oluyorsa sinirden aglamalarin gene iyi.benim 2. Çocukla artmıştı cabuk sinirlenmelerim.sonra vicdan yapıp aglamalarim.3.hamilelikle baktım ipin ucu kaçıyor.şuan kendimi değiştirmeye çalışıyorum.sakin bir anne olmak istiyorum,bayadir iyi gidiyorum ama bazen çok zorluyorlar.şuan sakinler oturmuş bana kâğıttan hediyeler yapiyorlar

kizamr ya biz bugun geçmis olsuna gittik , yemekde yapildi yendi ve saat17 civari
simdi ssat 19h20 burda,
oglan pek yememisti çorba içti sadece orda ama kiz iyi yedi

e ben simdi aksam yemegini napicam,ben acikmadim tabide sofra koysam dert koymasma dert uff
oglana ne yedirsem kiii
Tereyağına peynirli yumurta kır canım.

Benim de ikinciden Sonra haliyle daha da arttı canim çünkü abisi bazen çok eziyet ediyor aglatiyor yapma diyorum yapıyor sabrimin da bir sınırı var bir de sürekli ben ilgilenirsem ayarlarim karisiveriyor birden eşime de kiziyorum yahu biriyle de sen ilgilenen.dikkatini dagit oyun oynamaya çalış ne bileyim.bugün anca ben deli gibi bağırıp cagirdiktan sonra cocuklarla ilgilendi.ama oturup ağladım da tutamadim kendimi.sonra da bizi gezmeye götürdü iste.en bastan ilgilenseydi biraz da ben boyle dolmasaydim olmaz miydi?

oy saglam odunmus seninki de
resimdende belli olmuyor valla , bu odunluk nasil bisey boyle ayni evde yasmayinca anlamiyorsun:-):-):-)
benimkide sadece çiçek alir dogumda oduncuk birinciligi kimseye kaptirmayiz : )))))

iyi yakılır beninki:) bazen ben bile şaşırıyorum bu nasıl bi odunluktur :D
benimki alır mı acaba çiçek ?o_O
zannetmiyorum :KK45::KK45:

Siz bebişlerinizin Mevlüt'ünde dağıtmak için neler hazırladınız kızlar fotolarını bekliyorum

Çok güzelsin canım iyi ki resim çeltirmişsin Hatıra işte ne güzel. Bebiş doğduktan sonra eski haline dönersin zaten.

teşekkür ederim :KK60: bende doğumdan sonra geçmicek şeyler oldu o yüzden ben böyle kaldım artık :KK43:
aslında profesyonel bi çekim çok istiyorum ama teklifi bile eşimi sinirlendirmeye yeter diye gıkım çıkmadı :mad:

saka bır yana..benım altın merakım hıc yoktur..hep kendısı demıstır sana bunu alıcam sunu alıcam dıye..aldığı seylerde hep kendısının vaktiyle soz verıp maddı sıkıntıdan alamadığı seylerdır..

kolye yı ılk hamılelıgımde alıcam demıstı ama ımkanı yetmedı..kredı cekıp almak ıstedı bunada ben musade etmedim..yıllar gectı 2. çocuğa nasıp oldu..
nazar boncuklu künye almıştı daha once ama takmak hıc nasıp olmadı doya doya sureklı kırıldı ve satmak zorunda kaldık..hevesın kaldı alıcam sana yıne dedı taa o zaman..sımdıde onun ıcn tm dedı..

saolsun,soz vermeyı bıldıgı gıbı tutmayıda bılır..

ayy ne kadar güzel ama
çok romantik geldi bana bu anlatımın
alsın yada almasın ama bu içtenlik harika birşey
hep böyle sözünün arkasında dursun inş

benimki hiç söz vermedi bana daha
ama fazla odun,çok ince düşünmez
söyle istediğini der kestirir atar

Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.

teşekkür ederim ikimiz adınada :KK60: :KK15:
yansımış mı ? aman annelik yansıması olsun madem :KK49:

avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...
hamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.

Geçen evde bulunsa iyi olur demiştim. Gitmiş hediye diye onu almış.
İyiki maykap almadı.
Kazmalığın bu kadarı.
Sirin ama yine de. Surpriz surprizdir

boyun kaç c anim
ben galiba eve yurume bisikleti alicam bu gidisle, kuçuuk bebekle nereye yuruycem : ( hareket etmednde zayiflayamam biseyler yapmam sart

kaç kilo oldum acaba onuda merake diyorum 70 olmusumdur kesinde kusuratini bilemiycem
ben hala idip tartima pil alamadim

ama bi sn , ate$ olçerin pilini iki dk ligina tartiya takip kiloma bakakbilirim valla yapicam artik burda gelir aglarim su kilo olmusum diye, aglama duvari oldu bu forum bana nasilsa : )))))
boyum cok degil 1.65
72 ile basladim su an 86 yim. En azindan 65 olmam lazim. Kosu bandim var firsat olsa iyi veriliyor da ne zaman firsat olcak. Yazin sicaginda iki cocukla 80 kilo kendimi goruyorum su an ve kendimden nefret ediyorum. Veririz ins.

oy saglam odunmus seninki de
resimdende belli olmuyor valla , bu odunluk nasil bisey boyle ayni evde yasmayinca anlamiyorsun:-):-):-)
benimkide sadece çiçek alir dogumda oduncuk birinciligi kimseye kaptirmayiz : )))))
celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir de

Sabahtan beri not girmeyle uğraşıyorum sistem yavas is uzadıkça uzadi. Bu milli eğitim kadar saçma kurum görmedim. :KK62: Karne zamani gelmis hala o okuldan bu okula nakil yapiyorlar oyun oynar gibi. Bizden giden canı sıkılmıs geri gelmis. Bi açıyorum sınıfları tanımadığım isimler tipler başka okuldan bize gecmis. Notları sinavlari bişeyleri yok. :KK57:Hadi simdi onlarla ugras dur bul sinav yap bilmem ne zorla milleti okutcaz diye napcaklarını sasrdilar çocukların umrunda değil devamsız ogrenci için bile sözlü notu verdriyolar neymiss on gün de olsa gelmismis ayyy yeter yeminle ruhum daraldî. SaSandalye tepesinde tunemekten belim sirtim öyle bir tutulmus ki iki saattir yatıyorum hala kendime gelemedim. Kizana kocaya uyduruk bir menu caktım kalanlrdan bitti gitti şükür
su cektigine degerdi gucun olsa da hfta aktarabilseydin. Okula gidince bulunuyor ogrenci evden zor.

Benim de ikinciden Sonra haliyle daha da arttı canim çünkü abisi bazen çok eziyet ediyor aglatiyor yapma diyorum yapıyor sabrimin da bir sınırı var bir de sürekli ben ilgilenirsem ayarlarim karisiveriyor birden eşime de kiziyorum yahu biriyle de sen ilgilenen.dikkatini dagit oyun oynamaya çalış ne bileyim.bugün anca ben deli gibi bağırıp cagirdiktan sonra cocuklarla ilgilendi.ama oturup ağladım da tutamadim kendimi.sonra da bizi gezmeye götürdü iste.en bastan ilgilenseydi biraz da ben boyle dolmasaydim olmaz miydi?
bastan dusunseler ahh

Maasallah tatlı bi ciftsiniz.isin güzeli esin de seninle birlikte kilo almis :KK48: benimki de alir sağolsun beni yalnz bırakmaz :KK53:

Yapi olarak zayıf birine benziyorsun bence doğumdan sonra verirsin.toplamda kaç kilo aldın ki?

:KK15:
tabii ben onsuz tartılmıyorum,önce o çıkar , eğer kilo aldıysa tartıya çıkarım almadıysa çıkmam :-) eee anca beraber kanca beraber , onlarda alsın tabi :KK45:
evet aslında zayıftım şuan bile gören hiç kilo almamışsın diyor ama 18 kilo aldım , en kötüsü ise inanılmaz derecede çoook çatladım :mad:

pkasss pkasss masallah cok guzelsiniz. Disardan oyle garip durmuyorsun. Aldigin kilonun birazi dogumda gider birazi emzirirken. Ayni olursun yine. Catlak isi ayri mevzu karistrma onu.
Ben oncesi sonrasi yapsam ilk hamilelikten onceki halimle simdiki halimi. 10 yas yasli gibiyim : ((

Back
X