2015 Şubat Anneleri

pkasss pkasss masallah cok guzelsiniz. Disardan oyle garip durmuyorsun. Aldigin kilonun birazi dogumda gider birazi emzirirken. Ayni olursun yine. Catlak isi ayri mevzu karistrma onu.
Ben oncesi sonrasi yapsam ilk hamilelikten onceki halimle simdiki halimi. 10 yas yasli gibiyim : ((

çok teşekkürler
ama hamileliğimin başından beri aynaya bakasım yok
tabi çok kutsal bi görev için bu şekle büründüm ama yinede söz geçiremiyorum kendime

biz neden böyle çöktük acaba , hamile kaldım çok güzelleştim diye hisseden varmıdır

Öncesi de sonrsdida cok guzelsin.... esinlede cok yakisiyorsunuz maasallah....

çokk teşekkür ederim ama keşke ben de öyle hissedebilsem
valla bunalıma girdim
ben baya değiştim hamile kalınca,annem gibi 1 kilo alır doğururum zannediyordum
beklentilerim yüksek diye böyle oldu heralde

hamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.

Sirin ama yine de. Surpriz surprizdir

boyum cok degil 1.65
72 ile basladim su an 86 yim. En azindan 65 olmam lazim. Kosu bandim var firsat olsa iyi veriliyor da ne zaman firsat olcak. Yazin sicaginda iki cocukla 80 kilo kendimi goruyorum su an ve kendimden nefret ediyorum. Veririz ins.

celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir de

su cektigine degerdi gucun olsa da hfta aktarabilseydin. Okula gidince bulunuyor ogrenci evden zor.

bastan dusunseler ahh

Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.

:KK15:
tabii ben onsuz tartılmıyorum,önce o çıkar , eğer kilo aldıysa tartıya çıkarım almadıysa çıkmam :-) eee anca beraber kanca beraber , onlarda alsın tabi :KK45:
evet aslında zayıftım şuan bile gören hiç kilo almamışsın diyor ama 18 kilo aldım , en kötüsü ise inanılmaz derecede çoook çatladım :mad:

Benim eşim daha çok zayıfladı yaw. Yemek yapmayınca oldu sanırım.

Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.

Belli olmuyo ya ben kizimda 92 le dogum yaptim kizim 5 aylikken 72 kiloydum ve sadece 3 Ay emzirdim malesef.

Sen 4,5 kilonun nesini vercen :KK51: zaten doğumda fazlasıyla gider :KK19:

ayy ne kadar güzel ama
çok romantik geldi bana bu anlatımın
alsın yada almasın ama bu içtenlik harika birşey
hep böyle sözünün arkasında dursun inş

benimki hiç söz vermedi bana daha
ama fazla odun,çok ince düşünmez
söyle istediğini der kestirir atar
kocam cıdden romantıktır..bıraz once sence ben romantıkmıyım dıye sordum,olmazmısın askım sen gıbı orjınalını gormedım dedı:KK59:benım böyle seylerle hıc aram yoktur da :KK70:
hamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.
ılk hamılelıgımde tek tel sacım dokulmedıdokulmedıgı gıbıde gurlestı hızla uzadı..doğumdan 2 3 ay sonrabır başladı dokulmeye ve uzamamaya ıste takı bu hamılelıgıme kadar..ama tam 8 aydır hıc azalmadı dokulmesı ılk hamılelıgım gıbı olmadı yanı..takı su ılacları almaya başladıktan berıdır yok oldu dökülme falan..doğum sonrasıda dr a danışıp kullanıcam :KK39:

Bi de onlar vardı dı mı :/ ben de normal kilomdan fazla olarak hamile kalmıştım :KK43:

Aynen allahtan spor aleti almistim o var ama türkcesini bilmiyorum ama Süper bisey Cok severek yapyiorum aldim 2 hafta yaptim 1 bucuk kilo verdim ve hamile oldugumu ögrenince biraktim ama süper bisey. Süper terletiyo.

Saçınız çok ve uzunsa problem. Ben işe gitmeyeceksem hiç kurutmuyorum. Kendi kuruyor.
Uzunda olsa üşenmem. Günde nerdeyse üç defa banyodayım. Birde aylardır hep ne olur ne olmaz diye kendimi temiz tutma derdindeyim takıntı oldu. Her hafta kaş bıyık aldırıyorum.başlarda düşük olur diye sonrada doğar diye.
en doğrusu ben doğursam rezil olurum millete

Anammm ayaklarım patlıyo:( eve yeni girdik. Öğle namazını kıldık çıktık Avm ue gittik. Baya bidolaştık. Ordan Hellobaby e gittik. Orda eşim kızımı oyun alanına götürdü orda takıldılar. Sonra Dr Browns cam biberon, ufak bebedor cam biberon, birde yine ufak plastik biberon aldım. İnşaAllah bu yavrum emerde bunlara gerek kalmaz. Hacı şakir çamaşır deterjanı aldım, johnson&johnson pişik kremi, burun temizleme şeysi aldım. Ordan başka bir avm ye yemek yedik. Eşime pantolon kazak alışverişi. Evime kavuştum:) yarında evi temizlemeyi düşünüyorum. Bebeğe aldığım son kıyafetleri yıkayım.
Bu arada saçı dökülen arkadaşlar.. Şampuanda çok önemli bu konuda. Panthen çok fena saç döküyor. Yıllardır panthen kullanıyordum topak topak saçım dökülürdü banyodayken bile. Kardeşim head&shoulders tavsiye etti. Bayanlar için olanını. Onu kullandığımdan belli çok şükür 1 tel bile saçım dökülmüyor, çok ilginç. Ama eşim bile farketti saçımın dolgunlaştığını uzadığını. Benim saçıma çok iyi geldi.

çokk teşekkür ederim ama keşke ben de öyle hissedebilsem
valla bunalıma girdim
ben baya değiştim hamile kalınca,annem gibi 1 kilo alır doğururum zannediyordum
beklentilerim yüksek diye böyle oldu heralde

Benim vucudum sanki benim degil 10 kilo aldim ama aynalara kustum resmen. Yinede cok kafama takmiyorum cunku gecicek hepsi...
Catlaklar gecmiyor ama rengi koyuysa degisiyor, zamanla onlarada alisiyorsun....

cok pratik ve guzel oluyor. Tabi usenmeyip yaparsam : )

senin riskin yok mu. Is yapma bence. Hafif toz almayi bile yapma

pişman oldum zaten akşamdan beri hiç durmadı yine kasılıyor sürekli
belimde ağrıdı
eşimde kızdı zaten neden iş yapıyorsun dedi

Back
X