2015 Şubat Anneleri

Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben eslaa ile yapıcam o da 18 kilo aldı ama hala zayıf Hoş.

bız yatıyoruz bacılar..bugun gec bıle kaldık saat 22:00 de yatakta olurduk..ama aksam yemek mıktarını abartınca bıraz savsakladık..

yedıklerımı saymıyorum bıle..2 buyuk bardak ayran..2 bardak su.2 bardak cay ve 1 şişe de soda ıctım..patlamaya hazır bomba gıbıyım..:confused::confused::confused:

haydın ıyı geceler..

Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
bu hesap pek carsıya uymaz canım..
58 le hamıle kaldım 15 kılo aldım 73 le doğuma gırdım.ertesı gun evegeldıgımde 68 dım(3300 bebek dogdu+demekkı 1700 de esı ve vs. ımıs) tartıdaki o rakamı gorunce karalar bağladım..sonra hergun tartıldım..muthıs derecede de yedım,normalde yedıgımden cok daha fazla kızım 6 günlükken 58 dım..

yanı herkeste aynı netıce olmuyor..

Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.

Ben istiyorum yaa lütfen beni de aranıza alın. Çabuk kilo veren biri değilim sizinle olursam azimle çalışırım belki o zaman verebilirim

Sezeryan da olsa niye yirmi gün önceden akıyor Dr un?

Geçen salı günü gittiğimde 32+0 olmam gerekirken; 33 +6 haftalık çıktım. Gelişimi biraz önde. Şubatın ilk haftası diyor.. Tam kesin tarihi 15 gün sonra alıcam canım.

Tabi ben ayın 8 inde başka doktorada gidicem. Bi başka gözde görsün. Çokta erken alınmasını istemiyorum açıkçası. Yavrum zaten normal doğamicak. Ama normal doğacakmış gibi kafası aşağıda. Nasip böyleymiş.

Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.

Ben kilo vermek konusunda kendimden cok sana guveniyorum cok kararlisin oyle ayri gayri yok
hamilelkten once 5 kilo falan fazlam vardi 10 kilo simdiden aldim 2-3 kilo daha alsam vermem geeken kilo 17- 18
Az mı degil...

Ben kilo vermek konusunda kendimden cok sana guveniyorum cok kararlisin oyle ayri gayri yok
hamilelkten once 5 kilo falan fazlam vardi 10 kilo simdiden aldim 2-3 kilo daha alsam vermem geeken kilo 17- 18
Az mı degil...
kilo verme konusunda bu güne kadar hiç başarılı olamadım gelene git diyemeyenlerdenim malesef :(

Az mı degil...
Ah ahh benim o kadar olsa öper başıma koyarım. Tabii o da az kilo değil ama verilir. Ben 26 kilo verdim zorlanmadan ve en son düşükte 20 kilo almıştım 15 vermiştim. Benim hep dikkat etmem gerekiyor çünkü yeme bozukluğu var.
Sebze sevmiyorum.
Diyet yaparken normalden on kat daha sağlıklı besleniyorum.
Z.yağları,ıspanaklar,karnıbaharlar her şwy düzenli ve bunların ne güzel nimetler olduğunu o sırada anlıyorum. Karbonhidrat mahvediyor insanı.

Bendim 25 şubat.benimkilerde41. Hafta da geliyorlar.ama bunda çok fazla kasım kasım kasilıyorum.bi firlamalik yaparmı ki diyorum
oo sen baya BI SIKI bi rakibesin kiz bana : )) tirstim senden valla
bendede oluyor cnaim kasilmalar, bisey rahime etkisi yok diye kendimi tesellie ediyorum, haftya ekografiye girecem, ak koyun kara koyun çikar meydanaa

Tereyağına peynirli yumurta kır canım.
himm benim oglan yermi bilmiyorumda benim canim isteedi simdi okuyunca : )))))))))
kek le sut içti ablasiyla muz yedi , bekliyorum aciksin diye, belki sut içip yatar
su okul açilsada yemek duzenimiz olsa

iyi yakılır beninki:) bazen ben bile şaşırıyorum bu nasıl bi odunluktur :D
benimki alır mı acaba çiçek ?o_O
zannetmiyorum :KK45::KK45:
hahahah çiçegide almazsa dilimden kurtulamaz kendine iyilik yapiyor benimki aslinda:KK11:, sonrada su kadar para evrdim diye dertyaniyor :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

valal 14 subata falan denk gelirse dogum hayattda almaz bu sefer çiçek falan, bi tane gule su para istiyolar diye bide saydiriyor çiçekcilereee:KK45::KK45: o gun geldginde

Ben de varim kilo verme grubunda ona göre. Hamilelik 10 kg oncesinden de bi 7 kg az degil yüküm basarcaz :KK66:
Bence sen doğumdan sonra eskisinden kat kat zayıf olacaksın. Evine dönünce kızın var zaten çok hasta oluyor,sen de aynı.
Bebek var ve iş var.
Yemek yemek için şimdi zor zaman buluyorsun.
Birde ilk bebek emmemiş bu emecek birde ordan kilo vercen

Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
Hic kolay kilo veren biri degilim. Sadece odem hizli gidiyor dogum sonrasi. Benim simdiden burnum sisti mesela. 3-5 kilo odem gider. Ama gerisi spor yapmadan gitmiyor benim. Olsun yapariz veririz ins. Mutlu olmam icin vermem lazim. Kendimi tasiyamam ozaman. Bir de yemeyince sut olmuyor. Yemek lazim spor sart.

pişman oldum zaten akşamdan beri hiç durmadı yine kasılıyor sürekli
belimde ağrıdı
eşimde kızdı zaten neden iş yapıyorsun dedi
aman dikkat et canim.

Ah ahh benim o kadar olsa öper başıma koyarım. Tabii o da az kilo değil ama verilir. Ben 26 kilo verdim zorlanmadan ve en son düşükte 20 kilo almıştım 15 vermiştim. Benim hep dikkat etmem gerekiyor çünkü yeme bozukluğu var.
Sebze sevmiyorum.
Diyet yaparken normalden on kat daha sağlıklı besleniyorum.
Z.yağları,ıspanaklar,karnıbaharlar her şwy düzenli ve bunların ne güzel nimetler olduğunu o sırada anlıyorum. Karbonhidrat mahvediyor insanı.

Ne kadar sureydi iki kez yüklü kg verisinin arasi. Ikisi de büyük rakam vücut direniyor diyorlar ya. Ben cok zor kilo veriyorum cok çabuk alirim aslında hamilelik haricinde cok duzensiz de yemiyorum öyle hamur isi vb yapmam gelenim gidenm de yoktur ama az yemeye de alirim oyle nalet bi metabolizma var. Demir depom bos genelde butun kiloyla ilgili tahliller temiz cikiyor bi ondan veremedigmi düşünüyordum bir de insukin direnci olablr bi donem pko tedavisi gördüm çünkü. Neyse ömrü hayatim bu kilo ver al döngüsü ile geçti bitek dukanla büyük kg verdim zorlnmadan gerci deli gibi de spor yaptim o dönem. Fakat normal yemeye geçince ennihayetinde patir patir gelmeye basladi kilolar ki gercekten aman aman yemeyle degil standart menulerle 7 8 kg geri aldım sonra da hamilelik iste. Korkum su ki tekrar o kadar kg verebilir mi bunyem onu merak ediyorum

Back
X