2015 Şubat Anneleri

Insallah sizde gönlünüze göre bi isim bulursunuz.
inşallah canım ben ne olur ne olmaz bulamazsak diye 16 tane beğendiğim isim listeledim doğuma kadar karar vermezsek onların içinden seçip koyarım artık

Kızlar kahvaltı yaparken birden bişey oldu bana. Tansiyonum düştü gibi. Gittim uzandım. Tansiyonumu ölçtüm normal. Ama nasıl kalbim çarpıyor. Tekrar gittim masaya. Toplayım dedim. Eşim git sen uzan biraz dedi. İyi olur dedim. Gittim yatıım biraz kalktım, bi mide bulantısı:( istifra. Kızımdada son ayda bulantım olmuştu. Evi toplayım dedim azcık. Kocam çamaşırları asmış sağolsun. Kızın önünede oyun hamurlarını vermiş oda onlarla oyalanıyor. Valla insanın eşi elli ayaklı olsun başka kimseye ihtiyacı olmuyo. Rabbim herkesin eşini becerikli kılsın:)

Bugün üçüncü gün şeker yüklemesinden sonra ilk defa kabız oldum :KK43: dün akşam bu sabah herşeyi denedim ama yok. Dr dan ilaç mı istesem ki? İlaç kullanan var mı?
CEKIRDEKLI SIYAH UZUM YE YARIM KASE ;)
haftaya doğururum la öyle birşey olsa D: hiçç inanmıyorum bu duruma diye diye geliyormuş benim pipili :p aman Rabbim bilir ne zaman geleceğini sağlıklı sıhhatli olsunlarda ha 1 hafta önce ha 2 hafta sonra. sadece artık eski rahatlık yok bende kendimi dinlemekten doğum vs nasıl birşey diye bilmediğimden her şeyi doğum başlangıcı sanmama az kaldı ateş basıyor içim sıkılıyor oturup kalkamıyorum sanki doğurcam gibime geliyor :D
karnımın boyutlarını gördükçe ve yenı yenı oluşan catlaklarımıbır an evvel doğurmak geliyor ıcımden..sonrakısın köründe vazgecıyorum,sankı banakalmıs :P
Ben kiyafet bulamiyorum. Hastane cikisi da bulamiyorum. Aldim yine birseyler ama begenemiyorum ya.
Siz nerelerden alisveris yaptiniz
hastane cıkısı almadım ben..gereksız onca parçaya o kadar para veremem açıkçası..kızımda halası almıştı,gecen gun esımle telde konuşurken duydum sımdıde pipiliye almış kargolamıs yılbaşı tatılı sebebiyle ulaşmadı elımıze..ben pazardan 5 lı parçalardan almıştım en cok kullanılan parçalardan yanı..
Kızlar kahvaltı yaparken birden bişey oldu bana. Tansiyonum düştü gibi. Gittim uzandım. Tansiyonumu ölçtüm normal. Ama nasıl kalbim çarpıyor. Tekrar gittim masaya. Toplayım dedim. Eşim git sen uzan biraz dedi. İyi olur dedim. Gittim yatıım biraz kalktım, bi mide bulantısı:KK43: istifra. Kızımdada son ayda bulantım olmuştu. Evi toplayım dedim azcık. Kocam çamaşırları asmış sağolsun. Kızın önünede oyun hamurlarını vermiş oda onlarla oyalanıyor. Valla insanın eşi elli ayaklı olsun başka kimseye ihtiyacı olmuyo. Rabbim herkesin eşini becerikli kılsın:)
kanına baktır derım..kanım düşükken baygınlık gelırdı durduk yere çarpıntım hıc bıtmezdı zaten.. sukur 1 aydır cok ıyıyım ılaclarla..

ne yapıyorsun evde sesin çıkmıyor.
ıspanak ye.

Kuru yedim üç gündür hep :( biraz çorba yaptım bakalım onu içtim. Ispanak alabilirsem alayım. Dün kv kp ye gitmeden önce tuvalete gireyim diyodum geç kalicaz diye girememiştim. Uff canım sıkıldı bu işe. Birileri de büyük tuvaletim geldi sandım doğuruyormuşum demiş iyice tırstım tuvalete girmeye.

Ohh mutfak dolapları Davlunbaz banyo duvarlar bitti bi buzdolabı kaldı bende bittim ama olsun napalım temiz oldu kociş gelsin bi dolaba ulaşamadım onu silecek hafta sonuda perdeleri yıkayıp astımı tamamdır aradı yemek yapma dışarı çıkartcan seni dedi Allah kocama zeval vermesin adam ayda 5 bin tl Ödeyecek malum ben çalışmayınca bir tek kocam olsun bana bişey olmaz :)

ablamı hatırladım sen anlatınca
onunda açılması yoktu suni sancı verdiler
başında annemle kayınvalidesi vardı
kakam geldi diyor ablam
annem kalk tuvalete götüreyim diyor
kayınvalidesi yap altına bez bağlı diyor
o ara ebe geldi
annem kakası gelmiş tuvalete götürcez dedi
ebe çekilin bakalım ben bi bakayım nasıl kakaymış o dedi
sonrada çocuğun kafası görünüyo kaka değil bebek geliyo dedi
hemen aldılar doğum çatalına
10 dk sonra çıkardılar yeğenimi verdiler eniştemin kucağına
annemlere kalsa klozete düşürecek bebeği :KK48:

bende kabızlık var 2-3 gündür zaten hemoroidimde var tuvaletimi yaparken kanama oluyor her seferinde kanamam başladı sanıyorum :KK51:

Neyse ben soylemicektim etkilenmeyin diye ama benim de öyle oldu hastanede suyunu patlattılar habire tuvalete gidiyorum doktorum kızıyor tuvalette doguracaksin diye zaten lavman yapıyorlar doğumdan önce tuvaletin gelmesi mümkün değil :oops: beni tuvalete birakmiyorlar son zamanda ben de kıziyorum bırakın beni benim tuvaletin var diyorum hemşire diyor yap tuvaletini tamam ikin hadi bak cikicak bebegin diyor yok tuvaletin var benim diyorum yine off ne çok cektirmistim inş. Haklarını helal etmişlerdir :oops:

İsin garibi kızımda öyle bi his olmadı.ama karnında çok kasılmalar hissettim.ikisinde de suni sancı verdiler yani bu hissiyata ne neden oldu bilmiyorum.kızımın doğumu o yönden daha az rahatsız ediciydi.kimse sizi yargılamiyor ama inanın insan çok utanıyor :oops:

V
Kuru yedim üç gündür hep :KK43: biraz çorba yaptım bakalım onu içtim. Ispanak alabilirsem alayım. Dün kv kp ye gitmeden önce tuvalete gireyim diyodum geç kalicaz diye girememiştim. Uff canım sıkıldı bu işe. Birileri de büyük tuvaletim geldi sandım doğuruyormuşum demiş iyice tırstım tuvalete girmeye.
canım git vc ye otur yoksa bile klozette bekle geliyo kendi kendine Bağırsak eğitimi yapar gibi yani olmadı kuru Kayısı ye Salatalık ye su iç arkasından ama hergün aynı saatte yoksa bile oturman önemli 3 gün sonra hergün o saatte geliyo alıştırmış oluyosun

Kuru yedim üç gündür hep :KK43: biraz çorba yaptım bakalım onu içtim. Ispanak alabilirsem alayım. Dün kv kp ye gitmeden önce tuvalete gireyim diyodum geç kalicaz diye girememiştim. Uff canım sıkıldı bu işe. Birileri de büyük tuvaletim geldi sandım doğuruyormuşum demiş iyice tırstım tuvalete girmeye.
O öteki belirtilerle beraber öyle oluyordur. Sancın ağrın yoksa merak etme doğmaz.

kızım dun gece yatarken anne ağzım acıyo demıstı..aksam ustu dusmustu ağzını carpmıstı dedım ondandır muhtemelen uyu geçer:KK51: gece 4 e kadar saat basıuyandı,baktım hırıltısı var yutkunurken zorlanıyor..toz zencefılle balı karıştırdım.1 ck bardağa koyup azcık sıcak suyla açtım kıvamını ıcırdım..sabaha kadar uyanmadı,sabah yanıma gelmıs annem ılac yaptın ıcırdın bak sımdık daha ıyıyım dıyor:KK36:bıraz burun akıntısı var..hamdolsun Mevla yardım edıyor..

kalktık camasır serdım(evın ıcınde camasır kurutmaktan nefret edıyorum:mad:)ben sohbete esım kursa gıttı kızı alıp..1 saat once geldım etımı kemıklerımden resmen sıyırıyorlar..dus aldım ama banamısın demedı.. :KK51:ınsanın dötu bu kadar nasıl agrıyabılır :KK64:

hayır yol yürüsem yorulsam tm dıcem ..bu kemık ağrısı yettı canıma yaaaa..:mad::mad::mad:

bıde pipiliyı merak edıyorum 2 gecedır sureklı dr hastane goruyorum rüyamda..6 sında gıdıcez ınsaallah..hakkımızda hayırlısı:KK14:

Nerde o eski herşeyi mantıkla açıklayan ansiklopedivari konuşan litchi,şimdiyse gölgesinden huy kapar olmuş ne diyim kiz ben sana. Bebek doğurmak öyle kolay mi.

Ohh mutfak dolapları Davlunbaz banyo duvarlar bitti bi buzdolabı kaldı bende bittim ama olsun napalım temiz oldu kociş gelsin bi dolaba ulaşamadım onu silecek hafta sonuda perdeleri yıkayıp astımı tamamdır aradı yemek yapma dışarı çıkartcan seni dedi Allah kocama zeval vermesin adam ayda 5 bin tl Ödeyecek malum ben çalışmayınca bir tek kocam olsun bana bişey olmaz :)
bende temızlık yapmak ıstıyorum ama sırtım popom cok ağrıyor..dun aksam hem ağladım hem soylendım esıme benım sırtım ağrıyor sen ne bısey yapmıyon dıye.:KK47:yazık adamda sasırdı napıyım hayatım ne ıstedıgını bı anlasam dıyo..dedım bılsem soylerım heralde:63::63::63:

CEKIRDEKLI SIYAH UZUM YE YARIM KASE :KK66:

karnımın boyutlarını gördükçe ve yenı yenı oluşan catlaklarımıbır an evvel doğurmak geliyor ıcımden..sonrakısın köründe vazgecıyorum,sankı banakalmıs :p

hastane cıkısı almadım ben..gereksız onca parçaya o kadar para veremem açıkçası..kızımda halası almıştı,gecen gun esımle telde konuşurken duydum sımdıde pipiliye almış kargolamıs yılbaşı tatılı sebebiyle ulaşmadı elımıze..ben pazardan 5 lı parçalardan almıştım en cok kullanılan parçalardan yanı..
kanına baktır derım..kanım düşükken baygınlık gelırdı durduk yere çarpıntım hıc bıtmezdı zaten.. sukur 1 aydır cok ıyıyım ılaclarla..

Bende de bu ara çok çarpıntı oluyor kanıma da baktirmadim ilaç kullanmak istemiyorum hic

sana bır teshıs koyayım..2 3 gun vc ye cıkmadıgında bağırsakta bulunan dışkının suyu bağırsak tarafından emıle emıle ıyıce sertlesır..ozellıkle cıkısa en yakın kısmında enfazla olur..buda oturup kalktıkça hatta ayaktayken bıle batma hıssı verır..suan hıssettıgın böyle bırsey..
hergun rutın bırsekılde aynı saatte buyuk abdestını yapmayacak bıle olsan vc de gıdıp bı 10 dk otur.bu dılımde daha cok sıvı tüketmeye,pırasa,ıspanak,kuru fasulye,cekırdeklı sıyah uzum,kuru ıncır,yoğurt,bol salata ve meyve tüketmeye calısırsan surecı kısaltmış olursun ;) 3 5 güne kalmadan hergun aynı saatlerde tuvaletının geldıgını farkedersın..

suan yasadıgın sey tamamen kabızlıktan yanı cocugun geldıgınden degıl. ;)

bende temızlık yapmak ıstıyorum ama sırtım popom cok ağrıyor..dun aksam hem ağladım hem soylendım esıme benım sırtım ağrıyor sen ne bısey yapmıyon dıye.:KK47:yazık adamda sasırdı napıyım hayatım ne ıstedıgını bı anlasam dıyo..dedım bılsem soylerım heralde:63::63::63:
:) adam HAKLI ne istediğini söle sende yer belirt dünde bütün koltukları çektirip silip süpürttüm yapcak bişi yok laf söledimi yapıştırıyom ben Lafı bu çocuk ne tüpçüden ne sütçüden diye :)

:) adam HAKLI ne istediğini söle sende yer belirt dünde bütün koltukları çektirip silip süpürttüm yapcak bişi yok laf söledimi yapıştırıyom ben Lafı bu çocuk ne tüpçüden ne sütçüden diye :)
benımkı de yapar soylense ben kuserım soylenemıyorda o sebepten.:KK59::p

canım oyle darkı şu sıralar sırt ağrısı benı mahfettı..karnım one cekıyor hergun bıraz daha benı.Bedenım de G NOKTASI namına bısey kalmadı yemınle.:KK61:

Herkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah :(

Herkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah :(
geçmiş olsun canım doktor bi sebep göstermedi mı azalma konusunda sen takip etmeye devam et inşallah en kısa zamanda tekrar hareketlenir sağ salim zamanında kucağına alırsın

Günaydın kızlar.
Bişey soracam inş görüp cevaplayan olur :KK23:
Bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşip patlayacakmış gibi basınç olması mı?
Haftasonundan bu yana çok sık olmaya başladı dün de tavan yaptı bu sertleşmeler.
Evet canım benim yaklaşık bir aydır var bu kasılmalar
Çok hastayım yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(

Back
X