2015 Şubat Anneleri

Yok anam bizden geçmiş pasta börek isi. Neyine lazim hamile kadının uğraşmak otur yerinde :110:Esimle kizanım evde diye sozvermistim tee milattan önce o tarz bişeyler yaptimdi en son hadi bugun yaparım dedim bi tuzlu bi salata türü belimi totomu kırdı gecirdi cok fena agrim var su an baslarim tatliniza dedim o da olmayiversin ölüyooom oyyy :mad:

Ohh mutfak dolapları Davlunbaz banyo duvarlar bitti bi buzdolabı kaldı bende bittim ama olsun napalım temiz oldu kociş gelsin bi dolaba ulaşamadım onu silecek hafta sonuda perdeleri yıkayıp astımı tamamdır aradı yemek yapma dışarı çıkartcan seni dedi Allah kocama zeval vermesin adam ayda 5 bin tl Ödeyecek malum ben çalışmayınca bir tek kocam olsun bana bişey olmaz :)

Oh hadi temiz temiz oturun

Herkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah :KK43:

doktorun yonlendrmedi mi tekrar kontrol istemedi mi senden. Takipte ol insallah hersey yolunda gidecek

Ben de cok hastayim. Dr antibiyotik verdi, oluyorum resmen. Gece de uyumak yok, gunduz de isler bitmiyo :KK43:

,

Sen de iyilesemedin mi hala benm antibiyotik bitti ama sinuzit gecmedi tam eskiye oranla bin şükür de nalet bir bas agrisi var hep kaslarimin üstünde bir de geniz akintisi malum. Antibiyotik mantar yaptı galiba bir de akıntı yok da kaşıntı yanma oluyor vajinada deli oluyorum

geçmiş olsun canım doktor bi sebep göstermedi mı azalma konusunda sen takip etmeye devam et inşallah en kısa zamanda tekrar hareketlenir sağ salim zamanında kucağına alırsın
hayir canim hicbir sebebi yok dedi kordon dolanmis olabilir dedi ultrasonla kontrol etti ama orda da bisey cikmadi bunu anlayamayiz simdi dedi

Oh hadi temiz temiz oturun

doktorun yonlendrmedi mi tekrar kontrol istemedi mi senden. Takipte ol insallah hersey yolunda gidecek
pazartesi tekrar gel dedi tekrar ntsye baglicak insallah canim yoluna girsin Allah hepimize yardim etsin kucagimiza almamizi nasip etsin :(

Herkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah :KK43:
benimde 33 .haftam bendede aynı durum söz konusu ben yeri daraldığı için diye düşünmüştüm korktum şimdi :KK43:

tylol hot ( grip ilacı) doğrumu yazdım bilmiyorum, bu ilacı içebilir miyim içilmez diye hatırlıyorum ama bilemedim

Ben de cok hastayim. Dr antibiyotik verdi, oluyorum resmen. Gece de uyumak yok, gunduz de isler bitmiyo :KK43:

,
Ben doktora da gidemedim vücut ısım çok düşük yaa 32 resmen Boğaz'lar davlumbaz gibi ve karnım bir acayip kızım hareket ediyo ama karnım git gide küçülüyor gibi :( Allah yardımcımız olsun

Hayırlı Cumalar,hayırlı kandiller,bugün inşallah hepimize bol bol dua edelim,hepimize hayırlı ağrısız sızısız doğumlar nasip olsun inşallah,sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah :)
Cümleten hepinize hayirli kandiller kizlar.dualarda bibirimizi unutmayalim.hepimiz hayirlisiyla,saglikla sihhatle kucagimiza almayi nadip eder insallah bebeklerimizi.

Canım maasallah yine 17 kilo almissin sen de yediklerine dikkat et insan doğumdan sonra veriyor tabii hanileligindeki gibi kalmıyor ama çok zayiflamamak senin elinde bebeğine sut olsun diye te yine herşeyden inş. O kadar zayiflamazsin
İns canim

benimde 33 .haftam bendede aynı durum söz konusu ben yeri daraldığı için diye düşünmüştüm korktum şimdi :KK43:
Bende pek onemsemedim doktor telefonda suyu azalmis olabilir dedi ama nts de sonuc cikti sende bi doktorunu ara istersen

bir duş aldım benim kız kudurdu maşallah
bir o tarafa vuruyor bir bu tarafa
sıcak su iyi geldi sıpaya :KK46::nazar:

Back
X