2015 Şubat Anneleri

O koku idrardan geliyorsa beta hcg den olabilir. Kız bebeklerde idrarda daha fazla oluyor. Hamileliği ondan anlamıştım biraz burun reseptörlerim fazla da :KK66: ayrıca çamaşırdaki koku kasıkların terlemesinden de olabilir. Ben çok terliyorum mesela. Eğer kasıklardan olduğunu düşünüyorsan talk pudrası sürebilirsin. Bence enfeksiyon yok sende. Çok su içiyorsun zaten.

idrar yolumda herhangi bir enfeksiyon yok sanırım yani bir şikayetim yok o kadar ilaç kullandım ama gerçekten idrar kötü kokuyor. rengi açık olsun koyu olsun farketmiyor. ayrıca terlemeye bende katılıyorum hiç terlemeyen yerlerim terliyor o yüzden pis kokuyor gibi hissedebiliriz.

gripten ve soğuktan dudaklarımda ki çatlaklar iki tane uçuğa dönüştü inş bebişte bu arada bağışıklık kazanır da doğumdan sonra çıkan uçuk yüzünden bebişimi öpmekten koklamaktan uzak kalmak zorunda olmam, benim uçuklarım hiç bitmez yaaaa:mad::mad:

:anneadayı:Kilo almadım nasıl olsa yesemde almıyom diyen ben ( artistlik diz boyu ) tartıya çıktığımda geçirdiğim şoktan sonra hala tartının üstünden size yazıyorum 10 kiloyu tamamlamış olmanın garipliği doktordan kesin fırça yicem tedirginliğiyle hepinize selam olsun :KK47:

Ben de dr.a gidiyorum yoldayiz. Evden cikasiya randevu saati geldi bebek de dogunca hic cikamicaz sanirim : ))

Ben de hareketlerimde yavaşlama hissediyorum. Beş dakikada yaptığım şeyleri onbeş dakikada yapar oldum ;) iyi haberlerle gelin inşallah canım.

Cnm şu sünger kestirme olayı tam olarak Heykelde nerde biliyor musun?

tam olarak bir dükkan adı veremem canım ama eşinin arabası filan varsa hiç heykele çıkmayın direk küçükbalıklı mahallesinde bir çok yerde süngerci bulabilirsiniz. üretim yerleri ve satışıda orada yapılıyor. bir marka adı yazayım sana oralara bir baksın eşin. arayıp sünger satışı yapılıp yapılmadığını sorsun.

Kurtuluş Sünger
  • Adres : Küçük Balıklı Mah. İnönü Cad. No:419 Osmangazi / BURSA
  • Telefon : 0224 215 85 81 PBX
    215 85 82 – 215 85 71

Zaten bilerek yapılıyor demedim ama korkularımızın üstüne bide şurda şu yaşanmış burda bu olmul demek insanı daha çok sıkıyor bunu anlatmaya çalıştım yoksaki bu sorunum var şu sorunun var diyenlere bişey dediğim yok kimseyi de zan altında bıraktığımı sanmıyorum. Kimin ne yazdığını bile hatırlamıyorum ama genel olarak yazanlara sesleniyorum
seninle ilgili hiçbişey düşünmemiştim söylediğin gibi. Msjlarını görmezden geldiğimi nerden çıkardın bilmiyorum ama öyle bişey de yok yanlış bi izlemim bıraktım heralde . Stresli olduğum doğru bu hamilelik konusu söz konusu olunca elimde değil önüne geçemiyorum rahat düşünebilenlere özeniyorum yalnızca. Ama bu konular nasıl buraya geldi anlamadım . Söylemek istediğim yalnızca ordan burdan duyulan hikayelerin paylaşılmaması isteği. Eğer stresimi ve endişemi burda paylaşmak sıkıyorsa kusura bakmayın bir daha paylaşmam.

Canım benim yaa aklında sürekli bişey olunca gerçekten kendini motive etmek zor oluyor. Allahım korusun inşallah bebişleri. Inşallah onlara sağlıkla kavuşuruz. Bebişin hareketlerini hep takip et olur mu? Hissetmediğin ya da az olduğunu düşündüğün zaman hemen Dr A git. Allah yardımcımız olur inşallah.

Ben de hareketlerimde yavaşlama hissediyorum. Beş dakikada yaptığım şeyleri onbeş dakikada yapar oldum :KK66: iyi haberlerle gelin inşallah canım.
bana ağırlaştın mı diye soruyorlardı 1 haftadır bu kelimenin anlamını anladım :) kızlar birde anlayamadığım bir durum var neden sezeryan için gün veriliyor sezeryan olunsa bile bebeğimizin gelmek istediği zaman yapılacak bir operasyon değil mi bu neden yada nasıl şu zaman gel denilebiliyor farklı bir sorundan dolayı mı

idrar yolumda herhangi bir enfeksiyon yok sanırım yani bir şikayetim yok o kadar ilaç kullandım ama gerçekten idrar kötü kokuyor. rengi açık olsun koyu olsun farketmiyor. ayrıca terlemeye bende katılıyorum hiç terlemeyen yerlerim terliyor o yüzden pis kokuyor gibi hissedebiliriz.

Senin idrarında erkek bebekten dolayı testesteron hormonu etkili olabilir. Hani erkek wc leri nasıl kokar. Onun kadar keskin olmasa da erkek bebek bekleyen annecikler de o kokuyu alabilir.

:anneadayı:Kilo almadım nasıl olsa yesemde almıyom diyen ben ( artistlik diz boyu ) tartıya çıktığımda geçirdiğim şoktan sonra hala tartının üstünden size yazıyorum 10 kiloyu tamamlamış olmanın garipliği doktordan kesin fırça yicem tedirginliğiyle hepinize selam olsun :KK47:

Ödem mi olmuş ki?

Zaten bilerek yapılıyor demedim ama korkularımızın üstüne bide şurda şu yaşanmış burda bu olmul demek insanı daha çok sıkıyor bunu anlatmaya çalıştım yoksaki bu sorunum var şu sorunun var diyenlere bişey dediğim yok kimseyi de zan altında bıraktığımı sanmıyorum. Kimin ne yazdığını bile hatırlamıyorum ama genel olarak yazanlara sesleniyorum
seninle ilgili hiçbişey düşünmemiştim söylediğin gibi. Msjlarını görmezden geldiğimi nerden çıkardın bilmiyorum ama öyle bişey de yok yanlış bi izlemim bıraktım heralde . Stresli olduğum doğru bu hamilelik konusu söz konusu olunca elimde değil önüne geçemiyorum rahat düşünebilenlere özeniyorum yalnızca. Ama bu konular nasıl buraya geldi anlamadım . Söylemek istediğim yalnızca ordan burdan duyulan hikayelerin paylaşılmaması isteği. Eğer stresimi ve endişemi burda paylaşmak sıkıyorsa kusura bakmayın bir daha paylaşmam.
Canim ne rahatsiz olmasi. Ben snin yazdiklarini onemsiyorum. Korkan herkesle ortak noktam var. Teselli olmak istiyorum. Sen bir bebegi olanlar rahat oluyor beni anlamiyor dersen ben birsey diyemem. Kendin gibi gormediginden atliyorsun belki yazdiklarimi. Ya da benimki sacma bir alinganliktir. Rahat olmamani anliyorum ama bebegimze stres yasatmaya hakkimiz yok sandiginizdan daha fazla hissediyorlar. Dogunca sadece annenin sakinligi ile sustugunu gorceksin. Bn bunu anlatmaya calistum. Yardimci olursam diye. Yoksa yanlis anlasilmak istemem

bana ağırlaştın mı diye soruyorlardı 1 haftadır bu kelimenin anlamını anladım :) kızlar birde anlayamadığım bir durum var neden sezeryan için gün veriliyor sezeryan olunsa bile bebeğimizin gelmek istediği zaman yapılacak bir operasyon değil mi bu neden yada nasıl şu zaman gel denilebiliyor farklı bir sorundan dolayı mı

Bana da Saçma geliyor o. Herhalde diyorum normal doğum başladığında bazen çok açılma oluyor ya o zaman sezeryan yapamayacakları için mi erkenden alıyorlar. Riskli sanırım o durumlar. Yine de son güne kadar beklemelerini isterim.

Sen de gündüz uyuyup gece mi uyanıyorsun? Gündüzleri hiç yazmıyorsun sanki. Nasılsın? Hiç mi uyuyamıyorsun yoksa. Bugün nst de kasılmanın üst sınırının yüz olduğunu öğrendim sen geldin aklıma. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Yok gundzde en fazla bir saat uyuyorum evet sınır yuz bende her gittigimde 60la 100 arasi degisiyo

Canim ne rahatsiz olmasi. Ben snin yazdiklarini onemsiyorum. Korkan herkesle ortak noktam var. Teselli olmak istiyorum. Sen bir bebegi olanlar rahat oluyor beni anlamiyor dersen ben birsey diyemem. Kendin gibi gormediginden atliyorsun belki yazdiklarimi. Ya da benimki sacma bir alinganliktir. Rahat olmamani anliyorum ama bebegimze stres yasatmaya hakkimiz yok sandiginizdan daha fazla hissediyorlar. Dogunca sadece annenin sakinligi ile sustugunu gorceksin. Bn bunu anlatmaya calistum. Yardimci olursam diye. Yoksa yanlis anlasilmak istemem
Ben ilk çocuğu olanlar daha pimpirikli olduğu için olabilir dedim beni anlamadığınıxı düşünmedim zaten. Sadece yaşadığım strese sebep olan şeyin deneyimsizlik olabileceğini düşündüm . Yanlış anlaşılmışım amacım kinseyi hedef almak değil. Telkinlerde bulunan destek olsn herkese teşekkür ederim

Esoba bu arada lcw nin eşofmanı da koku yapıyor. En iyisi %100 pamuk giymek.

Benim de 10 kiloyu bulmus :( ama doktorum hicbi se demiyo. Konusmuyi kilo hakkinda. Ya benden vazgecti ya da buaralar normal artik...

Senin idrarında erkek bebekten dolayı testesteron hormonu etkili olabilir. Hani erkek wc leri nasıl kokar. Onun kadar keskin olmasa da erkek bebek bekleyen annecikler de o kokuyu alabilir.

Ayyyy cok ilginc yaaa :)

Back
X