2015 Şubat Anneleri

Ödem mi olmuş ki?
Valla bilmiyom ki canım hiç bi tarafım Şiş değil elim Ayağım hala aynı karnım Büyüdü çok bide memeler :) ama şok oldun doktora gittiğimde 19 Aralık'ta gittim o zamandan bu zamana 1.700 almışım ondan şok oldun gıcık Dr kızar kesin belkide ödemdir nasıl anlıcam ki yürüyüşte yapıyorum çok su içiyorum neyi kessem acaba

nst de sancın mı 60-100 gibi doğum başlıyor diye biliyorum
Yok cnm acilma olmadigi surexe bi sorun yok serum falan kasilmalari azaltmaya çalışıyorlar ama o serumda bende wn fazla iki saat etki ediyo o yuzden kabul etmiorum suanda 1,5 cm aciklik var 4 cmden snra dogum hazirliklari baslio

Senin idrarında erkek bebekten dolayı testesteron hormonu etkili olabilir. Hani erkek wc leri nasıl kokar. Onun kadar keskin olmasa da erkek bebek bekleyen annecikler de o kokuyu alabilir.
Aaa çok mantıklı, ben de tarif ettiğin gibi bir koku alıyorum, demek erkek ya da kız olması etkiliyor , ne kadar enterasan gerçekten.

bana ağırlaştın mı diye soruyorlardı 1 haftadır bu kelimenin anlamını anladım :) kızlar birde anlayamadığım bir durum var neden sezeryan için gün veriliyor sezeryan olunsa bile bebeğimizin gelmek istediği zaman yapılcak bir operasyon değil mi bu neden yada nasıl şu zaman gel denilebiliyor farklı bir sorundan dolayı mı
evet kızlar sezeryan olacaklar hamişler bize eğitimde sezeryan olunacaksa da bebeğin gelmek istediği zamanı yani doğum işaretlerini beklememiz gerektiği öğretildi....

Yok cnm acilma olmadigi surexe bi sorun yok serum falan kasilmalari azaltmaya çalışıyorlar ama o serumda bende wn fazla iki saat etki ediyo o yuzden kabul etmiorum suanda 1,5 cm aciklik var 4 cmden snra dogum hazirliklari baslio

Ben de onu dicektim zaten kasılmalar açıklıkları fazlalastiriyor 80-100 bunlar ciddi kasılmalar insan doğuma giriyor o kasılmalara senin ilk bebegin miydi?

Bana da Saçma geliyor o. Herhalde diyorum normal doğum başladığında bazen çok açılma oluyor ya o zaman sezeryan yapamayacakları için mi erkenden alıyorlar. Riskli sanırım o durumlar. Yine de son güne kadar beklemelerini isterim.
bence de bebek geleceği zaman bakılır nasıl gelmek istiyorsa o şekilde alınır

Valla bilmiyom ki canım hiç bi tarafım Şiş değil elim Ayağım hala aynı karnım Büyüdü çok bide memeler :) ama şok oldun doktora gittiğimde 19 Aralık'ta gittim o zamandan bu zamana 1.700 almışım ondan şok oldun gıcık Dr kızar kesin belkide ödemdir nasıl anlıcam ki yürüyüşte yapıyorum çok su içiyorum neyi kessem acaba
tuzu kes canim mumkunse hiç kullanma

bana ağırlaştın mı diye soruyorlardı 1 haftadır bu kelimenin anlamını anladım :) kızlar birde anlayamadığım bir durum var neden sezeryan için gün veriliyor sezeryan olunsa bile bebeğimizin gelmek istediği zaman yapılacak bir operasyon değil mi bu neden yada nasıl şu zaman gel denilebiliyor farklı bir sorundan dolayı mı
guzel soru cevai çok basit
sezeryan yapacak dr un ajandasina gore karar veriliyor olmali

benim elti ikizlere 38 haftalikken sezeryan oldu,dahada yapmayaacklardida tansiyonu çikinca acil yaptilar
çoukalrin ikiside 3 kilodan fazlaydi normal tek bebek gibiydi valla ikiside

canım Allah bebeğini vaktinde almayı nasip etsin, o kadar sancıyı hissetmemekte süpermiş bu arada

kizlar bu 60-80-100 degerleri nerede yaziyor nst de, dr mu soyluyor
ben hiç oyle rakam hatirlmaiyorum, nst aletinden çikan kagit var bi sanci olursa dag gibi sekil yapiyor : ) bi onu biliyorum rakam neresinde oluyorki

Bi se sorcam kizlar duvardaki izleri silmek icin ne tavsiye ermistiniz? Bulamadim gecmisten :/ iremguzum iremguzum sen mi solemistin sekerim?

kizlar bu 60-80-100 degerleri nerede yaziyor nst de, dr mu soyluyor
ben hiç oyle rakam hatirlmaiyorum, nst aletinden çikan kagit var bi sanci olursa dag gibi sekil yapiyor : ) bi onu biliyorum rakam neresinde oluyorki
nst.ye bağlanınca ekranda bir bebeğin kalp atışı (140-160 civarı ) birde sancı (bende 18-22 civarı ) değeri görünüyor

nst.ye bağlanınca ekranda bir bebeğin kalp atışı (140-160 civarı ) birde sancı (bende 18-22 civarı ) değeri görünüyor
him orda ekran vardi demi : ))) unuttum kiz ben onuuuu : )))
sen deyince hatirladim dogum salonunda oraya bakip ikiniliyordu ( ben peridural yaptirinca sanciyi hissetmiyorumda )
ay o anlar aklima geldii oyyyyyyy:mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X