- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
S
serefraz85
biraz bekleyip gidicem heralde cunku kordonu cok yaninda duruyo diyodu doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Skldm gidip kurcalanmaktan bide uc gunde bir gidince kilosunda bi fark olmayinca deli oluyorumkiz sen niye gitmiyorsun dr un çagiuridigi zamanda
buyuk tuvalete diye gidip çocugu dogurma evde : )))
$aka bi yana git canim kobtrolune, senin durumun farkli ve ozel ..
netten cocugun kendı kendıne dönebılmesı ıcın vıdeolar ızledım..hemen her hareketı yaptık esımle..dah avr canim ya senin haftan son anda bile donebilir diyolar ya
hayirlisi olsun insallah
sen degsik hareeket falan mi yaptin , naptin ki donmesi için
naptuysam donmedi diyorsun yaa
canim eline al mezurayi, gobegin en altindan tutacaksin ve yukari dogru olç bakalim, buyuk ihtimalle gogsun altina kadardir 35 cm , gobek deligine kadar o kaadr olamz herhalde , sen ikisnide olç hangisi yakinsa haftana o dogru demekdir : ))Su mezura ile olcme isini tam hatirlarsan yazar misin canim bnde olcmek istiyorum merak ettim
S serefraz85 biraz bekleyip gidicem heralde cunku kordonu cok yaninda duruyo diyodu doktor
Ay artik dogsun diye bekliorum bekliyim biraz daha arada surtunuyo gibi icerde geziyogit git ihmal etme kiloyu dusunup durma artk olcagi neyse o olcak kafanda ona takiyorsun ister istemez etklniyor kuzucuk saglikla dogsun hayrli zamanda kilo alir illa
Istanbulda nereye gelceksin cnm eger normal dusunuyosan kendi doktorumu tavsiye ederimDün akşam benim büyük kızan kızdırdı biraz ona gerildim sonra kasıklarımda bir agri oldu korktum. Bu sabah da hani tuvaletimizi tutarz uykuda bazen sancı yapar ya sonra öyle oldu bi müddet ki gece uc dort sefer gittim wcye. Simdi de belimde cok olmmkla birlkte bir agri var ortada tam gerci kızı yikarken eğildim falan banyoda ama insan stres oluyor ya. Cumaya bisey kalmadı bi hayirlisiyla yola ciksak sagsalim varsak gönlüme gore dr ayarlyblrm ins hemen. Bunlari düşünmekten dogurcam ben de he![]()
ınsanı en cokta belırsızlık strese sokuyor...Dün akşam benim büyük kızan kızdırdı biraz ona gerildim sonra kasıklarımda bir agri oldu korktum. Bu sabah da hani tuvaletimizi tutarz uykuda bazen sancı yapar ya sonra öyle oldu bi müddet ki gece uc dort sefer gittim wcye. Simdi de belimde cok olmmkla birlkte bir agri var ortada tam gerci kızı yikarken eğildim falan banyoda ama insan stres oluyor ya. Cumaya bisey kalmadı bi hayirlisiyla yola ciksak sagsalim varsak gönlüme gore dr ayarlyblrm ins hemen. Bunlari düşünmekten dogurcam ben de he![]()
Istanbulda nereye gelceksin cnm eger normal dusunuyosan kendi doktorumu tavsiye ederim
himm bunlar i not ediyim bi yere bende uygularim donmeiyse belki bende ise yararnetten cocugun kendı kendıne dönebılmesı ıcın vıdeolar ızledım..hemen her hareketı yaptık esımle..
karanlıkta ayaklarımı koltuğa uzattım belımı yukselttım alttan ışık tuttuk ses yaptık ve 15 dk kadar böyle durdum..
koltuğa oturdum ellerımle yere dayandım popo yukarda el assagıda yokuş assagı gıbı duruyosun oyle durdum yıne sık sık dayanabıldıgım kadar..
evde sık sık emekler gıbı dolandım , şu kedı deve pozısyonumuydu neydı onu sık sık yaptım halada yapıyorum sırt ağrısına da ıyı geliyor.. sadece amuda kalkmadım dusun ıste![]()
ınsanı en cokta belırsızlık strese sokuyor...![]()
peki doğum pozisyonu ne zaman almalı yada ne zaman alıyor ?
doğum pozisyonu almadan doğarmı bebek ?
ben dün muayne oldum bebeğin kafası aşağıda dedi doktor.kanala girmiş falan demedi ama bebek daha küçük 37 e kadar dönebilir dedi.ama ben bacaklarımı kapatamıyorum belki ben çok aşağıda taşıyor olabilrim.
Benkininde basi asagida bayadir ama dogum yolu ayri birsey doguma yakin girmesi lazim.
Anladim cnm kozyatagi central hospitalde figen temelli akin doktorumavrupa yakasında annemler ama her yakaya gidebilirim normal doğum icin. Zaten o yüzden geliyorum istanbula ya. Benm ikinci dogum ikki sezeryan bu ssvd olcak insallah ya her normal doğum yaptran yanaşmıyo belli isimler var zaten benm dr vardi da ah sansa bahta bak.ki yurtdsina gidiyomus hayırlısı. Sen yine de dr ismini soyle aklimda olsun kuzum
Maşallah kuzuya gözün aydın canımselam kızlar
kontrolden geldim hava çok soğuktu hemen girdim yorganın altına mis gibi uyumuşum :)
kontrolümüz iyi geçti çok şükür
oturman sakıncalı mümkün oldukça uzanarak dinlen dedi doktor yine
kafamız doğum kanalında
beniimki yine dayamış kıçını kaburgama bir o tarafa bir bu tarafa sürtüyor
boyu kaç dedim iki büklüm duruyor boyunu ölçemiyorum dedi
kilosu 2,243 gram çıktı maşallah
15 gün sonra tekrar gideceğiz
2 hafta daha sabredin sonra rahat bir nefes alalım dedi doktor birde
dun benimkiler evin içinde top oynuyordu,bi duvaar geliyor bi tavaana geliyordu,onlara bagircam diye içerdeki çocuk yazik ne hale geldi karnimin sertligi geçmedi baya bi sureDün akşam benim büyük kızan kızdırdı biraz ona gerildim sonra kasıklarımda bir agri oldu korktum. Bu sabah da hani tuvaletimizi tutarz uykuda bazen sancı yapar ya sonra öyle oldu bi müddet ki gece uc dort sefer gittim wcye. Simdi de belimde cok olmmkla birlkte bir agri var ortada tam gerci kızı yikarken eğildim falan banyoda ama insan stres oluyor ya. Cumaya bisey kalmadı bi hayirlisiyla yola ciksak sagsalim varsak gönlüme gore dr ayarlyblrm ins hemen. Bunlari düşünmekten dogurcam ben de he![]()
bende temızledım..yalnız ocağın altını sılmek ıcın ocağı sol elımle kaldırmıştım sag elımlede sılecektım kı ocak elımden kaydı dıger elımın ustune..parmaklarım resmen ezıldışişti bırazda ..uyusuuk gıbı sımdı
![]()
bu lafı o kadar cok duyuyorum kı eşimden ve çevremden..
duramıyorum ama ne yapayım..aha sımdı kalkıp evlerı sılıp supurcemşu kahvem bıtsın..
bıde sabaha kadar da uyumadım doğru kızım hastalanmış..yat dınlen demı batıyor batıyor adeta