2015 Şubat Anneleri

Bu arada sol tarafa yatmaktan kaburgalarim ezildi.ilk kizimdada hep sola yatmistim.artik sıkıldim ama bebisim icin deger.arada sirtustu dinleniom 10 dk filan..ayyy ne bilimmm bi tanidigim yuzustu bile uyuyomus hamileliginde..hicte sola yatamazmis..
Bende sırtüstü yatamıyorum ama sola da yatmıyorum.hep. Canım.ne tarafa isterse o tarafa yatıyorum.

Kuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Mide gidik bugün yine.
Birisi portakal suyu içiyorum dedi. Bende pek sevmem kendini de suyunuda.
Sabah nerden estiyse gittim sıktım içtim bir dardak.sonra gidiş o gidiş mahvetti.kustum akşama kadar.
Yaa canım benim çok geçmiş olsun.Umarım iyi olmuşsundur biraz daha.

Selam kızlar, dün gece 4 te eve geldik hamile halimle hala ElekÇi gibi geziyom :) sabahta malum geç kaldık kahvaltı Çay kahve derken perdeleri yıkadık kocişle halada makina Çalışıyor şimdi pazara yolladım onu listeyi verdim eline bende uzanıyom gelsin mucize filmine gitcez yoksa çocuk doğunca gidemeyiz hiç bi yere ordanda anneme gitcem gezerken günü bitirdim :)

Hoşbulduk canım :) kendimi annemin şefkatli kollarına bıraktım valla :) ben de sıcağa gelemiyorum sogugu seviyorum da -15 de çok soğuk ya :) hamileligin son zamanlarının yaza gelmesi fena ya yine soğuğa bin şükür :) ben de yarım saat falan yururum diye düşünüyorum 45 fazla geldi biraz
Oncelikle hosgeldin topige,hos gittin memleketime:)sonra da bi sorum var disim agriyo curumus sanirim ve dis etim,dis ipi ile biraz zedeledim sanirim.bugun pzr,napsammmm??bi de dr a gitsem anestezi fln sknti olur mu?ne onerirsin?

Aynen ya o ses bendende geliyo sanki bacağı çıkarıp yeniden takıyolar gibi belden altı zonklatıyo...doğuma kadar böle sürer miymiş kii yatmaya korkar oldum
Korkutmak istemem ama doğumdan sonra geçer dedi doktorum.. Yapabilecek bi şey de yok,dinlen,magnezyum iç,ağrın dayanılmaz olursada parol iç,hafifleyebilir biraz demişti.. Meleklerimiz için katlanıcaz,Allah yardımcımız olsun..

Yapma böyle, bak ben bgn zorla da olsa çıktım , bi dudak kalemi ruj oje aldım bordo sürdüm değişiklik oldu :) azcık enerji doldum . Gittim bi Sütlü tatlı yedim . Bitiyo bgnler de geride kalıyor . Üzülme sen
Sizin çocuk falan var yatmaya fırsatınız yok.
Ben yatıyorum ama uyuyamıyorumda,içimde bir sıkıntı,nefes darlığı,ağlama isteği.
Yatıp duruyorum boş boş
Yapacak iş çook ama ben yokum.
Tansiyon falan da normal.
Yazık değil mi bu pazar gününe?

Iyiko paylastin cnm:) hem guzel hem fiyatida uygunmus acaba ist yede varmidirki
Heryere gönderiyorlar canım kargoyla. Daha süslü başka modeller de var sitede hem kız hem erkek bebek için.
Bide isim de yazdırabiliyosun üstündeki etikete. Bana da baya uygun geldi ;)

Heryere gönderiyorlar canım kargoyla. Daha süslü başka modeller de var sitede hem kız hem erkek bebek için.
Bide isim de yazdırabiliyosun üstündeki etikete. Bana da baya uygun geldi :KK66:
Eline ulastiginda dusuncelerini yazarmisin cnm ona gorw bende verim bunlardan:)

Kızlar ben lansinohun kremini aldım ama sürülmeye başlamıyor mu? Doğumdan önce göğüsleri ıyarmayın diyorlar bide ucuna kadar mı sürülüyor sadece etrafa mı? Başlamak mı lazım?

Bu arada sol tarafa yatmaktan kaburgalarim ezildi.ilk kizimdada hep sola yatmistim.artik sıkıldim ama bebisim icin deger.arada sirtustu dinleniom 10 dk filan..ayyy ne bilimmm bi tanidigim yuzustu bile uyuyomus hamileliginde..hicte sola yatamazmis..
Bende kızıma hamileyken hiç soluma yatmadım. Bilmiyordum bile böyle bişey olduğunu bu hamileliğimde öğrendim.

Ben burdayım okuyorum ama keyfim yok pek yazmıyorum.
Sabah 6 da uyuyabildim o nedenle bende 11 de uyandım.
Kahvaltıya beklemedim ilk kez.
Biz kim kahvaltıya gitmek.kim.
Adım.atacak halim yok.
Kavga kıyamet yaptık kahvaltımızı.
Çayı döktüm halıya,koltuğa bir saat ona ağladım. Benim daha elim kolum da tutmuyor diye.
Varın ruh halimi siz düşünüverin.

Ben de burdayım da benim de keyfim yok. Kabızlık devam ve çok zorladım sanırım çok ağrım var. Dr un verdiği ilacı içtim hala tık yok.

Back
X