2015 Şubat Anneleri

Nerde oturuyorsun canım sen böyle güneş filan bahsediyorsun?Biz de banyo yaptık ama donduk yani,kızımı yıkadım şimdi işyerindeyim eve gidince hem yemek yapıyım hem de oğlumu yıkayım olmazsa..Daha da bir sürü çamaşır var yıkanacak asılacak.Bu havada da kurumuyorlar ki ama habire çamaşır çıkıyor bıktım artık :KK51:
Mersindeyim ben de serefraz gibi banyo için güneşi bekliyorum güneş enerjisinden dolayı.bu hafta çok yağışlı ydi ondan.
Bu arada sol tarafa yatmaktan kaburgalarim ezildi.ilk kizimdada hep sola yatmistim.artik sıkıldim ama bebisim icin deger.arada sirtustu dinleniom 10 dk filan..ayyy ne bilimmm bi tanidigim yuzustu bile uyuyomus hamileliginde..hicte sola yatamazmis..
Ben de rahatıma nasıl gelirse öyle ya tarım.bebek müsaade ederse kısa sureli ben de uyurum yüzüstü.ama yinede ağırlıklı olarak sol taraf
Selam kızlar, dün gece 4 te eve geldik hamile halimle hala ElekÇi gibi geziyom :) sabahta malum geç kaldık kahvaltı Çay kahve derken perdeleri yıkadık kocişle halada makina Çalışıyor şimdi pazara yolladım onu listeyi verdim eline bende uzanıyom gelsin mucize filmine gitcez yoksa çocuk doğunca gidemeyiz hiç bi yere ordanda anneme gitcem gezerken günü bitirdim :)
Ben çocukları bırakacak kimse olmadığından sinemanın ne olduğunu unutali yıllar oldu.annen yakınsa gene arada bırakıp çıkabilirsiniz 2 saatliğine.o bile iyi geliyor o anlarda.tabi annen bakarsa.
Aşağı taraftaki sislikten sen mi bahsediyordun.sordun mu hic Dr.a.bende var sanki de.randevuma çok var daha.
Pek zıt dertlerimiz var.
İkimizinkide b... Dertler ama.
:KK70:ayy gulmim dedim ama çok komik geldi

Mersindeyim ben de serefraz gibi banyo için güneşi bekliyorum güneş enerjisinden dolayı.bu hafta çok yağışlı ydi ondan.

Ben de rahatıma nasıl gelirse öyle ya tarım.bebek müsaade ederse kısa sureli ben de uyurum yüzüstü.ama yinede ağırlıklı olarak sol taraf

Ben çocukları bırakacak kimse olmadığından sinemanın ne olduğunu unutali yıllar oldu.annen yakınsa gene arada bırakıp çıkabilirsiniz 2 saatliğine.o bile iyi geliyor o anlarda.tabi annen bakarsa.
Aşağı taraftaki sislikten sen mi bahsediyordun.sordun mu hic Dr.a.bende var sanki de.randevuma çok var daha.

:KK70:ayy gulmim dedim ama çok komik geldi
Gül gül :-)
Ama öyle yapacak bir şey yok.

Herkese İyi Pazarlar :KK76: Yarın Son İş Günüm Doğum İznime Ayrılıyorum Salı Günüde Gidip Raporumu Alıcam Bu Arada 33 Haftalık Olduk Biz Hafta Sonlarını Çok Seviyorum Her Hafta Sonu Kızıma Bir Adım Daha Yaklaşıyor :KK36:

Kızlar sanki ne yapsam eşime yaranamiyorum artik beni beğenmiyor sallamiyor gibime geliyor yine anlasamadigimiz bi gundeyiz bugünüm de çalışmakla geçti ahanda bitti gun
Aynı dertten muzdaribim.
Sabahtan beri küs değiliz ama konuşmuyoruz.
Neymiş, sabah kendine yumurta pişiriyordu ben o sıra ona engel olmuşum
Çaydanlığı yıkamışım. Küstü bıraktı,kahvaltı da yapmıycam dedi.
Kim hamile belli değil

Aynı dertten muzdaribim.
Sabahtan beri küs değiliz ama konuşmuyoruz.
Neymiş, sabah kendine yumurta pişiriyordu ben o sıra ona engel olmuşum
Çaydanlığı yıkamışım. Küstü bıraktı,kahvaltı da yapmıycam dedi.
Kim hamile belli değil
Yok artık yani naz naz bunlar hep :)

esoba senin kociss de pek nazliymis hakkaten : )) insan guzel bi bahane bulur oyle sudan bahane mi olur yaws : )))

bende bugun kizdim kocise gitttim yattim oglen bi saat kaadr uyumuusum, gunduz uyyunca basim agrir benim olan bana oldu kaldim bas agrisyla

supurgeyi egtirdim salonu supuruver dedim, supuremzmis beyfendi , absi agriyor susackmisim, yaws salonun hepsi zaten iki adim yer koltuklari çiakrinca
bende inat ettim susmadim, ikimizde sesimizi yukselttik bende gidip yattim
bi ara ses geliyordu supuregeden,koltuklarin altini bile supurmus guya oyle diyor usendim egilip bakmaya

ama bunda benim hatam buyuk, ben onceki hamilelikelrimde ona hiç is sormadim yapabildigim kadar yaptim, yapmadigim eksik kaldi ama esime sunun ucundan tut demedim neden bilmiyorum, salaklik diyelim kisaca : )

simdi boyle yardim isteuyince onada degisik geliyor herhalde:KK51:

yarin okullar açiliyor, sabahlari çocuklri hazirliycam ben babalari okula goturup gelicek,bakalim kirkim çikana kadar boyle yapmayi planliyorum hayirlisi olsun artik
bende oglen arasinda gider alirim çocuklari, saat 4 de yine o gider getirir

esim sabahlari hep evde ama hiç çocuklari goturmez,isden geç geliyor diye hep ben giderim ..
kaç aydir soyluyorum yilbasindan sonra sen gidecksin diye sonunda sokdum aklina : ))) sayili gun çabuk gelirmis ..

Merhaba kizlar bugun yasagi deldim gezdim :) ama sadece bir saat oda otura otura

S Sond esine cok guldum naz niyaz maşallahi var hamilelik agir gelmis ona demek ki:) bugunlerde keyifsizsin sen baya inşallah kafanı ruhunu dağıtcak güzel bir şeyler olur

Litchi Litchi bugünlerde benim de kabizlik sorunum var sanırım son haftalarda bebislerimiz baskiliyo bagrsaklari iyice yeme içmemi degstrmedm de ben çünkü

hashande hashande iyi yapmissin canm bi hava almak bile iyi gelir insana. Dun dra gitcektin sanki yıne mi ektin kactin kiz :)

@maral orda oglenleri eve mi geliyor çocuklar ay ne sinir bi sistem oyle götür getir günün ona bagli nasil zordur. Esine de pes evde olmasna ragmen sen mi goturuyodun cocuklari yazik yahu sana

Ben de temizlik yaptım lavabolari kim temizlemisti sabah onun gaziyla bi giriseyim dedim;) adama da süpürge tutusturdum baktim balkon les gibi olmus orayi da yikadim fircaladim bi güzel. Yerler de silinsin tam olsun dedim iyi oldu ev kendine geldi biraz tabi ben hasat. Camasir var asilcak daha dursun yarına artik ugrasamiycam anca yedik ictik yattim asagi belim kuyruk sokumunun oldugu yer cok feci agriyor

@maral orda oglenleri eve mi geliyor çocuklar ay ne sinir bi sistem oyle götür getir günün ona bagli nasil zordur. Esine de pes evde olmasna ragmen sen mi goturuyodun cocuklari yazik yahu sana
maalesef canim okul saatleri 8h30/11h45 - 13h45 / 15h45 .. benim omrum okul yollarind ageçecek yani

esim geç geliyor eve gece 12 gibi geliyor, ya tiyim dieyene kadar 1 oluyor
ben çalisiyorum sen erken yat çocuklarla sabahda kalk gotur diyor bende çok çaliisyor diye hakli diyordum
haksizmiki : )

bi iki kere griptim hayrina gotur dedim kalkdi goturdu ama onun disinda hep bende çocuklar, valla gunde dort posta gideyim desem sen yorulma desem, yok deemez acimaz
aglamayana meme yok bizim evde boyle

esoba senin kociss de pek nazliymis hakkaten : )) insan guzel bi bahane bulur oyle sudan bahane mi olur yaws : )))

bende bugun kizdim kocise gitttim yattim oglen bi saat kaadr uyumuusum, gunduz uyyunca basim agrir benim olan bana oldu kaldim bas agrisyla

supurgeyi egtirdim salonu supuruver dedim, supuremzmis beyfendi , absi agriyor susackmisim, yaws salonun hepsi zaten iki adim yer koltuklari çiakrinca
bende inat ettim susmadim, ikimizde sesimizi yukselttik bende gidip yattim
bi ara ses geliyordu supuregeden,koltuklarin altini bile supurmus guya oyle diyor usendim egilip bakmaya

ama bunda benim hatam buyuk, ben onceki hamilelikelrimde ona hiç is sormadim yapabildigim kadar yaptim, yapmadigim eksik kaldi ama esime sunun ucundan tut demedim neden bilmiyorum, salaklik diyelim kisaca : )

simdi boyle yardim isteuyince onada degisik geliyor herhalde:KK51:
Valla iyi yine süpürmüş.
Bizimki öyle kızdıktan sonra iki dünya bir araya gelse orayı süpürmez.
Hatta içerde can çekişerek öl gelip bakmaz ölüyormusun diye.
Biraz öncede bekarken çok mutluydum diyor. Dedim hala mutlu olabilirsin.
Daha var diyo. Kızanımı da alıp sonra gidecekmiş.
Üstünde emeği varmış gibi.
Bunların hepsinin nedeni kavga çıkarmak
Neden mi? Akşam maç varya benle küsüp maç izlemeye gitmek.
Ama ben akıllı davrandım kavga çıkarmadım,sessiz kaldım.

Kızlar ben lansinohun kremini aldım ama sürülmeye başlamıyor mu? Doğumdan önce göğüsleri ıyarmayın diyorlar bide ucuna kadar mı sürülüyor sadece etrafa mı? Başlamak mı lazım?
Canm ben iki ay önce başladım önlü göğüslerim pul pul olmş dökülğyodu çok iyi geldi hem ucuna hem etrafına sürüyrm ama ovalamadan fazla uyarmayım diye

Back
X