- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Mersindeyim ben de serefraz gibi banyo için güneşi bekliyorum güneş enerjisinden dolayı.bu hafta çok yağışlı ydi ondan.Nerde oturuyorsun canım sen böyle güneş filan bahsediyorsun?Biz de banyo yaptık ama donduk yani,kızımı yıkadım şimdi işyerindeyim eve gidince hem yemek yapıyım hem de oğlumu yıkayım olmazsa..Daha da bir sürü çamaşır var yıkanacak asılacak.Bu havada da kurumuyorlar ki ama habire çamaşır çıkıyor bıktım artık![]()
Ben de rahatıma nasıl gelirse öyle ya tarım.bebek müsaade ederse kısa sureli ben de uyurum yüzüstü.ama yinede ağırlıklı olarak sol tarafBu arada sol tarafa yatmaktan kaburgalarim ezildi.ilk kizimdada hep sola yatmistim.artik sıkıldim ama bebisim icin deger.arada sirtustu dinleniom 10 dk filan..ayyy ne bilimmm bi tanidigim yuzustu bile uyuyomus hamileliginde..hicte sola yatamazmis..
Ben çocukları bırakacak kimse olmadığından sinemanın ne olduğunu unutali yıllar oldu.annen yakınsa gene arada bırakıp çıkabilirsiniz 2 saatliğine.o bile iyi geliyor o anlarda.tabi annen bakarsa.Selam kızlar, dün gece 4 te eve geldik hamile halimle hala ElekÇi gibi geziyom :) sabahta malum geç kaldık kahvaltı Çay kahve derken perdeleri yıkadık kocişle halada makina Çalışıyor şimdi pazara yolladım onu listeyi verdim eline bende uzanıyom gelsin mucize filmine gitcez yoksa çocuk doğunca gidemeyiz hiç bi yere ordanda anneme gitcem gezerken günü bitirdim :)
Aşağı taraftaki sislikten sen mi bahsediyordun.sordun mu hic Dr.a.bende var sanki de.randevuma çok var daha.
Pek zıt dertlerimiz var.
İkimizinkide b... Dertler ama.