2015 Şubat Anneleri

Sıcak suya bal karıştırıp iç canım iyi geliyor kabizliga
ahanda bi tane subat basi dogum gordum

simdi sen 1 saat lik bi yola araba kullanrak gidebilirmisin sence canim
ehliyetin yoksa kemer takili olarak bi saaat yolculuk yapabilirmisin onu de , ama ayagininda gaza frene pedala yetismesi lazim :))))

heheheheheh oy ilk dogum aninda çirkin oluyolar hiç sevilmez o sekilde bence:KK48:
Yapcak biseyim yok ya cok siddetli agri yapcak yada kafasiyla merhaba dicek bana kalsa gitmiycem doktora ama iste suyu azaldiysa diye supheliyim suyu azalinca 36dan snra alcm dedi

Ben de daha yeni doktor değiştirdim sıkılma o konuda ya

Canim ben ssvd adayiyim o yuzden rastgele dr degsmi yapamam olanlar az zaten butce zorlayıcı ucretleri iyi bir secim yapmam lazım cok sona kalinca da drlar kabul etmeyebliyor yoksa doktora alismak degl mesele

Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.

canim biraz da pskoljik oluyor bu kabizlik biraz kafani gevset ki bagrsaklar da kasmasin kendini biraksin zihinsel kosullnmayi dene ıkınmaya zorlama sabah bes alti gibi tuvalete otur etkili saatler oluyor genelde. Geceden kuru incir siyah uzum ve kayisiyi kaseyenkoy uzerine biraz sicak su birak sabaha beklet. Cikan kara suyu ac karnina ic o da fayda edebilir. Bana kestane cok etki ediyor bu ara fena dadandim nisasta ama ilginc onu yiyince kosuyom tuvalete. Kivi avakado portakalin posasi bunlar da iyi gelebilir belki.

bende pilim bitene kadar dayandim iste
artik isyan bayragini çekdim benden bu kadar dedim:anneadayı:

hadi bakalim gazan mubarek olsun ;)

Yapcak biseyim yok ya cok siddetli agri yapcak yada kafasiyla merhaba dicek bana kalsa gitmiycem doktora ama iste suyu azaldiysa diye supheliyim suyu azalinca 36dan snra alcm dedi
nasil alcak ?

Ben de temizlik yaptım lavabolari kim temizlemisti sabah onun gaziyla bi giriseyim dedim:KK66: adama da süpürge tutusturdum baktim balkon les gibi olmus orayi da yikadim fircaladim bi güzel. Yerler de silinsin tam olsun dedim iyi oldu ev kendine geldi biraz tabi ben hasat. Camasir var asilcak daha dursun yarına artik ugrasamiycam anca yedik ictik yattim asagi belim kuyruk sokumunun oldugu yer cok feci agriyor
Yav lavabolar dediğiniz sizin evlerinizde kaç tane Lavabo var.

hashande hashande insan merak eder , açiklik 4 cm olduysa her an hizla açilip dogura bilirisn, kiz ne kaadr soguk kanlisin
ben olsam dogurmakdan deilde evde çocugun lap diye onume dusmesinden korkarim
bari kordon nasil kesiliyor videosuna falan bak youtoube den :KK53::KK53:
kiz nasil konusuyrsun. Dusup bayilck simdi

bugun kocam bana ay sonunda arabayi kayinim oraya goturebilirmiyim diye soruyor
45 dakka uzaklikda, bi gun çocuklri okuldan alip gitsem , 3-5 saate donermisim, dedigi tarihe 36 haftaliik oluyorum
bide subatin sonunda gitmek lazim diye guluyor .. bende gidip orda doguryyum istersen dedim ..

S Sond sen subat absisin demi ? su an 45 dk uzaklikda bi yere araba kullanip gidebilirmisin sence ?
Araba kullanamıyorum ama otobüsle giderim heraldde.

Araba kullanamıyorum ama otobüsle giderim heraldde.
yok otobus olmaz anacim
otobusde ayaklarini falan uzatirsin bi sekilde kendini rahat ettirebilrisin
bizim arabanin muayensimi ne gelmis ona esim araabayi gotur diyor da

Alır mı bilmyrmda ka

alırmı bilmyrm da kasılmalarım çok oluyo ikizler için 36 ideal ztn gerçi salı günü tam 36 bitmş olmuyo35+5 oluyo
benim komsu 38+4 de dogurmus ikizleri. Sezeryanla tabi. 2900 civari dogmuslar hemen emmisler. 36 niye ideal olsun. Sana zor simdi ama kuvoze girerlerse ememezlerse inan sonrasi oncesinden zor olur dogumun

Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.
o ilac 12 saatten once etki etmemisti bende. Su ic hareket et edebildigin kadat. Ve kafaya takmadan bekle. Cok surmus cok sertlesmistir zor olur biraz.

Back
X