- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Dogurrken hissederim heralde bakarim kafa ciktiginda hastane 5 dk uzaklikta hemen giderim :) kafasini seve sevekiz iyide sen olan sanciyi hiisetmiyorsunki sorun o zaten : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogurrken hissederim heralde bakarim kafa ciktiginda hastane 5 dk uzaklikta hemen giderim :) kafasini seve sevekiz iyide sen olan sanciyi hiisetmiyorsunki sorun o zaten : )))
ahanda bi tane subat basi dogum gordumSıcak suya bal karıştırıp iç canım iyi geliyor kabizliga
heheheheheh oy ilk dogum aninda çirkin oluyolar hiç sevilmez o sekilde benceDogurrken hissederim heralde bakarim kafa ciktiginda hastane 5 dk uzaklikta hemen giderim :) kafasini seve seve
Yapcak biseyim yok ya cok siddetli agri yapcak yada kafasiyla merhaba dicek bana kalsa gitmiycem doktora ama iste suyu azaldiysa diye supheliyim suyu azalinca 36dan snra alcm dediheheheheheh oy ilk dogum aninda çirkin oluyolar hiç sevilmez o sekilde bence![]()
Ben de daha yeni doktor değiştirdim sıkılma o konuda ya
Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.
bende pilim bitene kadar dayandim iste
artik isyan bayragini çekdim benden bu kadar dedim![]()
nasil alcak ?Yapcak biseyim yok ya cok siddetli agri yapcak yada kafasiyla merhaba dicek bana kalsa gitmiycem doktora ama iste suyu azaldiysa diye supheliyim suyu azalinca 36dan snra alcm dedi
Acilmam var diye dayiycak suni sanciyinasil alcak ?
Yav lavabolar dediğiniz sizin evlerinizde kaç tane Lavabo var.Ben de temizlik yaptım lavabolari kim temizlemisti sabah onun gaziyla bi giriseyim dedimadama da süpürge tutusturdum baktim balkon les gibi olmus orayi da yikadim fircaladim bi güzel. Yerler de silinsin tam olsun dedim iyi oldu ev kendine geldi biraz tabi ben hasat. Camasir var asilcak daha dursun yarına artik ugrasamiycam anca yedik ictik yattim asagi belim kuyruk sokumunun oldugu yer cok feci agriyor
him iyi bari sezrryna alicak sandim : )))Acilmam var diye dayiycak suni sanciyi
kiz nasil konusuyrsun. Dusup bayilck simdihashande insan merak eder , açiklik 4 cm olduysa her an hizla açilip dogura bilirisn, kiz ne kaadr soguk kanlisin
ben olsam dogurmakdan deilde evde çocugun lap diye onume dusmesinden korkarim
bari kordon nasil kesiliyor videosuna falan bak youtoube den![]()
Araba kullanamıyorum ama otobüsle giderim heraldde.bugun kocam bana ay sonunda arabayi kayinim oraya goturebilirmiyim diye soruyor
45 dakka uzaklikda, bi gun çocuklri okuldan alip gitsem , 3-5 saate donermisim, dedigi tarihe 36 haftaliik oluyorum
bide subatin sonunda gitmek lazim diye guluyor .. bende gidip orda doguryyum istersen dedim ..
S Sond sen subat absisin demi ? su an 45 dk uzaklikda bi yere araba kullanip gidebilirmisin sence ?
azcuk tirsarsa gider belki dr akiz nasil konusuyrsun. Dusup bayilck simdi
yok otobus olmaz anacimAraba kullanamıyorum ama otobüsle giderim heraldde.
Yok zaten suyu normalde ayaga kaldircak yuru dicem dedi yurutcek kendi kendne dogurtcak benimki sezeryan dusmanihim iyi bari sezrryna alicak sandim : )))
suni sanci ise yaramiyor diye yan çizmez insallah
suyu varsa sakin izin verme kiz, 1 saaat dursa kâr onlar için ..
benim komsu 38+4 de dogurmus ikizleri. Sezeryanla tabi. 2900 civari dogmuslar hemen emmisler. 36 niye ideal olsun. Sana zor simdi ama kuvoze girerlerse ememezlerse inan sonrasi oncesinden zor olur dogumunAlır mı bilmyrmda ka
alırmı bilmyrm da kasılmalarım çok oluyo ikizler için 36 ideal ztn gerçi salı günü tam 36 bitmş olmuyo35+5 oluyo
Hic korkmadim ne diorum bana kalsa evde dogurcam
Ben beşiktaşlıyım.ama gs kazansın isterimIlk yarı 0-0 bitti zaten. Beşiktaş iyi oynayamıyor. Ikinci yarı rüzgar GS lehine olursa gs kazanır.
Yav lavabolar dediğiniz sizin evlerinizde kaç tane Lavabo var.
o ilac 12 saatten once etki etmemisti bende. Su ic hareket et edebildigin kadat. Ve kafaya takmadan bekle. Cok surmus cok sertlesmistir zor olur biraz.Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.