2015 Şubat Anneleri

ahanda bi tane subat basi dogum gordum

simdi sen 1 saat lik bi yola araba kullanrak gidebilirmisin sence canim
ehliyetin yoksa kemer takili olarak bi saaat yolculuk yapabilirmisin onu de , ama ayagininda gaza frene pedala yetismesi lazim :))))
Giderim canım ama mecbur değilsem tercih etmem bi de 1 saat aralıksız yorucu olur dersen yarım saatte bi mola verirsin

@esoba alintidan yazamadım bende iki banyo bir de ayri tuvalet var. Burda evler büyük banyolar da büyük oluyor. Uc klozet iki kuvet olunca bi sileyim cikayim diyemiyorsun

Tecrübeli anneler veya hastane çantasını hazırlayanlar;
Şimdi benim hastane 1 saat uzaklıkta ha deyince eksiğimi gelip evden alamazlar yani.
Hastane çantama nelerden kaçar tane koysam? Bu akşam liste yapayım yarında hazırlayın artık çantayı diyorum.

Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.

Ben ilk zamanlar hic tuvalete cikamiyodum doktorum gliserin kansuk diye bi fitil verdi. Tuvaletini yapmanda yardimci oluyo. Zararsiz bi fitil bebekler icin olani bile var ama senin son zamanlarinsa yine de doktoruna sormadan kullanma. Gecmis olsun canim

MaRaL belki zorlasan gidersin 1 saatlik yola ama ne gereği var kendini zorlamanın.
Hadi eşin çalışıyor da hiç mi nazının geçtiği bir arkadaşı yok yada bir çalışanıyla gönderse olmuyo mu?
Yaw siz ne nazlamışsınız bu kocalarınızı böyle yaw :KK12:

Aynı dertten muzdaribim.
Sabahtan beri küs değiliz ama konuşmuyoruz.
Neymiş, sabah kendine yumurta pişiriyordu ben o sıra ona engel olmuşum
Çaydanlığı yıkamışım. Küstü bıraktı,kahvaltı da yapmıycam dedi.
Kim hamile belli değil

Ayni şeyi birkaç saat önce ben esime söyledim.sen mi hamilesin ben mi belli değil dedim.Nasil davranacagimi sasiriyorum bazen.parfüm surmustum off bunu neden bu kadar fazla sıktın çok kokuyor filan demeler kapı pencere acmalar.ne kadar sıkabilirim ki yani.Kİ 2 fıs yapmıştım sadece.elinden gelse kusacak.

Aksam isten geldik bu sefer de kizin üstünü başını kokluyor. Hirkasi kokuyormus bu sefer de dun söylemesi ayıptır balık yemistik demek ki sürülmüş hirkasina.Surekli çocukların arkasına dussem bu sefer çok yikiyorsun çok temizliyorsun abartma diyor.ne yapayım.

Hah ben de aynen oyleydm dün zahmet ettim hazirladim guya zor oluyor sona biraktikca ona göre daha savsaklma yap sen benden de ondesin. Ben daha iki valiz hazirliycam oyy oyy

Bugün yapayım inşallah ya :/ sen niye 2 valiz hazırlıyosun?

Ay o aspiini kullnmayin ne kadar zararliymis ondaki kimyasal hele ki yatak koktuk gibi tam yikanip durulnmasi mumkun olmayan yerde kalintisi zarar verir allah korusun

Hadi ya cimcimesultan cimcimesultan unut sen aspirini falan çok zararlıymış.saolasın S serefraz85

Ayni şeyi birkaç saat önce ben esime söyledim.sen mi hamilesin ben mi belli değil dedim.Nasil davranacagimi sasiriyorum bazen.parfüm surmustum off bunu neden bu kadar fazla sıktın çok kokuyor filan demeler kapı pencere acmalar.ne kadar sıkabilirim ki yani.Kİ 2 fıs yapmıştım sadece.elinden gelse kusacak.

Aksam isten geldik bu sefer de kizin üstünü başını kokluyor. Hirkasi kokuyormus bu sefer de dun söylemesi ayıptır balık yemistik demek ki sürülmüş hirkasina.Surekli çocukların arkasına dussem bu sefer çok yikiyorsun çok temizliyorsun abartma diyor.ne yapayım.
Tiramisu hadi esobanın ilk bebeği, ilk çocukta erkeklerde bunalıma girebiliyorlarmış falan filan.
Ee sizin üçüncü bebek, senin kocişininki başka bişey yahu.

Çok ağrım var ıkınayım derken çok zorladım sanırım. Yağ içtim kayısı erik yedim birsürü su içtim beş gündür tuvalete çıkamıyorum. Sancılar da giriyor. Önerilere açığım. Dr dulcolax diye bir ilaç verdi onu da içtim ama yok.
Ya sacma olacak mi bilmiyorum ama lağman ise yaramaz mi

Canim ben ssvd adayiyim o yuzden rastgele dr degsmi yapamam olanlar az zaten butce zorlayıcı ucretleri iyi bir secim yapmam lazım cok sona kalinca da drlar kabul etmeyebliyor yoksa doktora alismak degl mesele

canim biraz da pskoljik oluyor bu kabizlik biraz kafani gevset ki bagrsaklar da kasmasin kendini biraksin zihinsel kosullnmayi dene ıkınmaya zorlama sabah bes alti gibi tuvalete otur etkili saatler oluyor genelde. Geceden kuru incir siyah uzum ve kayisiyi kaseyenkoy uzerine biraz sicak su birak sabaha beklet. Cikan kara suyu ac karnina ic o da fayda edebilir. Bana kestane cok etki ediyor bu ara fena dadandim nisasta ama ilginc onu yiyince kosuyom tuvalete. Kivi avakado portakalin posasi bunlar da iyi gelebilir belki.

hadi bakalim gazan mubarek olsun :KK66:

Saatin alarmını erkene kurayım tatil modu da etkilemiş olabilir. Incirim yok da erik kayısı üzüm koysam olur mu ki?

Bugün beşinci gün oldu :KK43: Dr ilaç verdi gebelik kategorisi B miş içtim ama tık yok :KK43:
Ben de dustugumden beri kabizim. Iki gun once ikinirken hem bir yerlerimi yirttim hem de bebegi kanala iteklemis olabilirmisim.gerci sen ben ikinamiyorum diyosun ama... Neyse bana cok once duphalac surup vermisti ayrica yetiskinler icin gliserin fitil var. Ozellikle fitili yatmadan once atarsan sabaha kadar biraz yumusatiyo. Ayrica 1 kasik zeytin yag icilebilir, ben tereyag tercih ettim bgn iyiydi :)

benim komsu 38+4 de dogurmus ikizleri. Sezeryanla tabi. 2900 civari dogmuslar hemen emmisler. 36 niye ideal olsun. Sana zor simdi ama kuvoze girerlerse ememezlerse inan sonrasi oncesinden zor olur dogumun
Artık taşıyamyrmki açılmamda bar mattika vallagelişimleri iyiyse alınsın istyrm bakalım

o ilac 12 saatten once etki etmemisti bende. Su ic hareket et edebildigin kadat. Ve kafaya takmadan bekle. Cok surmus cok sertlesmistir zor olur biraz.

Çok kafaya taktım bir de ıkınıp durmuşum onu da yanlış taptım sanırım ağrı sancı herbişey var :( sen de kullandın demek bu ilacı. Onu da korkarak aldım. Allah bebişleri korusun inşallah. Dr günde iki yazmış ilaca. Ikinciyi de içeyim diyorum sence içeyim mi?

niye 36 ideal kiz,çocuklarin suçu ikiz olmakmi
ay beni fitik ediyor bu sizin doktorlar yeminle : )))

hayirliisyla sagliklica kucagina al canim insallah meleklerini
Ne biliyim şnternette kendmce araştrdm baktım 36 genelde yazıyo ikizlere benö doktr aksine dursun diyo ama yarın ağlayacam almam daha derse alsın taşıyamyrm bacaklarımda belimde derman kalmadı gelişimleri de iyiyse alınsın zarar olcak bana da bebeklerede artık korkyrm

Ben de dustugumden beri kabizim. Iki gun once ikinirken hem bir yerlerimi yirttim hem de bebegi kanala iteklemis olabilirmisim.gerci sen ben ikinamiyorum diyosun ama... Neyse bana cok once duphalac surup vermisti ayrica yetiskinler icin gliserin fitil var. Ozellikle fitili yatmadan once atarsan sabaha kadar biraz yumusatiyo. Ayrica 1 kasik zeytin yag icilebilir, ben tereyag tercih ettim bgn iyiydi :)

İşte ıkınamadığım için yanlış ıkınmışım ya. Biliyodum zaten ıkınamadığımı. Şimdiki sancılar ağrılar hep yanlış ıkınmaktan sanırım. Yağ içtim canım yarım çay bardağı zaytşnyağı içtim sabah.

• Beğen
Reactions: ydm
Tecrübeli anneler veya hastane çantasını hazırlayanlar;
Şimdi benim hastane 1 saat uzaklıkta ha deyince eksiğimi gelip evden alamazlar yani.
Hastane çantama nelerden kaçar tane koysam? Bu akşam liste yapayım yarında hazırlayın artık çantayı diyorum.
Bebis icin 3 takim(eldivenleri sapkalari dahil) 1 kalin 1ince battaniye yelek agiz mendili 3 citcitli zibin bez islak mendil ana kucagi corap emzik pisik kremi vucut sutu koydum kendim icinde 1 gecelik 1 pijama takimi hastane sicak olursa diye kisa kollu bi tisort (önu acilanlardan) hirka terlik corap havlu pecete emzirme atleti sutyeni camasir havlu gogus pedi kremleri koydum tecrubrli anneler yazsin eksiklerim varsa bende tamamlayayim

Hiç yaptırmadım şimdiye kadar. Eczaneden solusyonunu mu alıyoruz?
Makattan yapiliyo canim hemen karin agritiyo az beklemen lazim ama dr'unla konus hamilelere dogum oncesinde bagirsaklari temizlesin diye yapiliyo daha oncesi sakincali mi bilemiyorum

Back
X