Bnmkinin uçları belirginleşti iyice canım hemde ilk zmnlardan başladı belirginleşmeye.
Etrafında ise kahve rengi olan yerde küçük şişlikler var onlar yağ bezeleriymiş hamilelikte belirginleşirmiş normalmış öle olması bendeki bir gebelik ansiklopedi var bn onda okumuştum cidden öle bezecikler belirginleşiyor etrafı arada büzüşüyor fln ne bilim sanırım bu olanlar olağan şeyler. Geçen gece memişler kaşınıyordu bnm kaşırken uçlarından hafif su gibi bir sıvı geldi bnde uyardım mı acep die hemen kestim kaşımayı ellemedim daha çok sıvı gelir fln die eşimede gösterdim anam diyor süt olmaya başladı oğluma demek ki
Aynı dert bizde de var eşim kışta olsa çok terliyor yastık kılıfı sarı oluyor içindeki yünün astarı bile sarı oluyor annem bna gelirken yedek yastık kılıfı getircek yastık yıkama işi şükür azalcak ama dediğin gibi yatağın üstünde de sanırım yatmış yazın ben yokken yataştada var iki yerde işenmiş gibi sarılık onu nasıl geçircem die bnde düşünüyorum
makinem yok olanıda nerden bulcam yaa burada çevremde akraba fln yok
Canım tadı nasıl acaba çikolataların güzel midir gelince 1 adette yiyip tadını test edermisin tadı güzelse bnde sipariş edebilirim vallahı tarabyada - istinyedeki pastanelerde sordum da çok pahalı yav kilosu 90 tl dedi bir kiloya da 30-35 adet ancak girermiş 35 adet için çok geldi parası bna o yüzden almadım.