2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.

bugünle birlikte son 3 çalışma günüm. yaşasın. bitiyor artık. izne çıktığım gibi evimi doğuma hazırlamayı planlıyorum. temizlik, kıyafet vs yıkama ütüleme vb. umarım gerçekleştirebilirim.
Ciitigin gibi basla zaman kaybetme az kalmis oluyi agirlastik zaten yavas yavas yaparsin allah kokaylik versin

Yaaa senin cidden coknaz kalmis bea:anneadayı: bittimi butun islerin trmizligin falan artik bekleme zamanin :KK66:

yok be canım ne bitmesi D: bu hafta sonu temizliğim yapılacak işte beşiğini falan kurar düzenleriz sonra Allah'ın izni ile bekleriz. ama tabi çantam bebek eşyaları vs hazır onları baya oldu hazırlayalı :)

limonlu suyla sutu içtim hiç degisklik yok
limon bana yaramaz ama deneyim dedim sansimi iste : (((
ilacin niye yok evdemi bitti

İlaç var ama ben almak istemiyorum ama simdi kahvaltıdan önce aldım resmen asit salınımını hissediyorum o derece kötü. Gastrit bana kızımın hamileliğinden kalma.kızıma 5 aylık hamileyken filan başladı doğumdan sonra biter demişlerdi ama maalesef.bu kadar abartılı olmasa da normalde de midem böyledir benim daha ne yesem caresini bulamadim bazı yiyecekler var onları kesinlikle yememeye çalışıyorum tabii ama bazılarını da mumkun olmuyor kendimi o kadar sıkmak.

Hem limon da asitli daha kotu gelmesin?

yok be canım ne bitmesi D: bu hafta sonu temizliğim yapılacak işte beşiğini falan kurar düzenleriz sonra Allah'ın izni ile bekleriz. ama tabi çantam bebek eşyaları vs hazır onları baya oldu hazırlayalı :)
Hafta sonuda inlar bitsin tmm iste bisey kalmamis:)

kızlar haftasonu bişey öğrendim ama doğruluğu konusunda tabiki uygulamadan bi şey diyemem.

doğum sonrası süt gelmesi için, soğanı kabuğunu soyduktan sonra bütün haldeyken bir bez içinde dövüp göğüslere kapatıyormuşuz ve bu soğan sütün gelmesini sağlıyormuş.
dediğim gibi doğruluğu konusunda bişey diyemem. kokusu da cabası...

Litchi Litchi canim keten tohuku hamilelikde zararlimi bilmiyorum ama degilse azcik yogurtla karistirip yesen bide gün kurusu var onu az suda haslayip blendrla cekip marmelat seklinde kasik kasik ye ac karnina sabah ustune su ic boo bol

kızlar haftasonu bişey öğrendim ama doğruluğu konusunda tabiki uygulamadan bi şey diyemem.

doğum sonrası süt gelmesi için, soğanı kabuğunu soyduktan sonra bütün haldeyken bir bez içinde dövüp göğüslere kapatıyormuşuz ve bu soğan sütün gelmesini sağlıyormuş.
dediğim gibi doğruluğu konusunda bişey diyemem. kokusu da cabası...
Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.

Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.

her gün mü sürecez ?

Back
X