Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halamı yok bir şey.
Ben çok çektim ondan günlerce ağladığımı bikirim.
Birazda psikolojik, zorlama bir süre ağrıya katlanıp bekle.
Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
Günaydın tatlı hamisler :) ptesi evde olmak ne güzel bisiymis darısı suan çalışan tüm hamislerin başına diyorum :)Litchi canım doktoruna bi sorsana hala çok rahatsizim başka kullanabileceğim bişi var mı diye ? Ben de heralde hava degisiminden 2 gün cikamadim da acaip kötü oldum senin kaç gün olmuş çok üzüldüm bi ara sor belki başka bişi önerir
demeyin öle şeyler bugün don atlet yattım, yine ter yine yangınlar. Elimden alevler çıkıyo sanki sürekli çarşafın, yatağın soğuk bi köşesini aradım elimi tutayım da biraz serinlesin diye elimi koyduğum anda orası da hemn ısınıyo. Sabah işe gelirken buz gibi direksiyon iyi geldi bi tek. O da şimdi geçti zaten yine elim yanıyo
![]()
Bilmiyorum ya arkadasin hic kimsesi gelmiyo o ona uzuluyo bende buna memnuniyetsizlik var bende :) tek basima yasamaya alusmisim ben herseyi kendim yaparim simdi annem temizlik yapiyo bende basliyorum anne onu oeaya koyma bunu biyle yap kadini deli ediyom eline terlik alsa dovse hak ediyom bana ne oluyo psikiyatrilik oldum duygu karmasasi yasiyom :+Vallahi cidden zor bu isler. Insanlarin kalbini kirmayayim derken sen paramparca oluyosun bu surecte. Aslinda bu lohusalikta eve kimse gelmemeli en guzeli o. Yardim icin sadece kadinin annesi gelse yeter. Ama bizim millette o anlayis nerde.
Litchim inşallah bir an önce geçer kabızlığın.Benim kabızlığıma alaturka tuvalet çözüm olmuştu pozisyondan ötürü.Ancak tabi ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni.Doktor ne dedi sordun mu canım kabızlığına ne çare olabilir diye?
Bir ilaç vermişti onu içtim bişey olmadı bugün tekrar Aradım başka bir ilaç verdi onun gelmesini biliyorum canım.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...hastanedeyiz sancı geliyor dua edin![]()
anammmmmm20 lı sayılar gelmıs yaaaa
artık dogurabılırım
![]()
Bilmiyorum ya arkadasin hic kimsesi gelmiyo o ona uzuluyo bende buna memnuniyetsizlik var bende :) tek basima yasamaya alusmisim ben herseyi kendim yaparim simdi annem temizlik yapiyo bende basliyorum anne onu oeaya koyma bunu biyle yap kadini deli ediyom eline terlik alsa dovse hak ediyom bana ne oluyo psikiyatrilik oldum duygu karmasasi yasiyom :+
dr'um bana kullanabilirsin demişti gerçi pek işime yaramadı ama belki sende işe yarar birde sabahları aç karnına çok sıcak olmayan ılık su iç demişti...birde çok ıkınmışsın daha fazla ıkınma sonra da hemeroid belası açılmasın başına...Şu activia nınprebiyotik yoğurtlarından alsam acaba olur mu ki? Hem sindirim için hem bebişin kilosu için.
Bence işe yarayabilir Litchim.Şu activia nınprebiyotik yoğurtlarından alsam acaba olur mu ki? Hem sindirim için hem bebişin kilosu için.
Allah sabır versindemeyin öle şeyler bugün don atlet yattım, yine ter yine yangınlar. Elimden alevler çıkıyo sanki sürekli çarşafın, yatağın soğuk bi köşesini aradım elimi tutayım da biraz serinlesin diye elimi koyduğum anda orası da hemn ısınıyo. Sabah işe gelirken buz gibi direksiyon iyi geldi bi tek. O da şimdi geçti zaten yine elim yanıyo
![]()
geçen kim demişti yaa bu lcw eşofmanları koku yapıyor diye
hakkaten kaç gündür takip ediyorum pis bir koku yapıyor
o kadar da yıkandı
neden acaba
Lcw kalitesini düşürdü isin ilginci artik fiyatları da o kadar uygun değil.oraya gidince hepimize birşeyler alıp cikabiliyoruz o yönünü seviyordum oradan yapıyoruz zaman zaman alışverişleri özellikle de çocuklara ama sapitmaya başladılar.
Şu activia nınprebiyotik yoğurtlarından alsam acaba olur mu ki? Hem sindirim için hem bebişin kilosu için.
hastanedeyiz sancı geliyor dua edin![]()
Şu activia nınprebiyotik yoğurtlarından alsam acaba olur mu ki? Hem sindirim için hem bebişin kilosu için.
hastanedeyiz sancı geliyor dua edin![]()
şu perine masajına bende baktım da tek başıma yapamam ki ben onu yada ayna karşısında yapabilirmiyim![]()
Ben de donuyorum. Heryerim buz gibi. Isınmaya çalışıyorum bazen soğuk terliyorum o daha çok üşütüyor.