2015 Şubat Anneleri

giriyor canım. yarım saatte giren sancıdan korkma :) benim genelde 5 dakikada bire kadar düştüğü oluyor dikkat et sadece kaç dakika da bir olduğunu yaz bir kağıda sonra doktorunu ara.

Dr da yarım saatte giren sancı önemli değil dedi ama hiç uyuyamadım ki :(

Dr da yarım saatte giren sancı önemli değil dedi ama hiç uyuyamadım ki :KK43:

uyutmuyor malesef. benim birde öyle böyle değil bildiğin toplanıyor rahmim hissediyorum eskiden sadece rahatsızlık verirdi şimdi ağrı da yapıyor hafiften neyse çarşamba belli olacak nsteye girdiğimde.

bu arada oğluşumun hastane çantasındaki bezleri azalttım 14 tane filan koydum bir paket ıslak mendil bir pakette pamuk koydum. eğer bezleri çok götürecek olursam bu sefer 3 tane koca koca çanta hazırlamam gerekli gözüme çok geldi şimdi 2 ye düşürdüm çantaları ve bir de portbebe içine kalın battaniyeyi sayarsak yine 3 ama mecburen portbebeyi götürmem lazım hastaneye. araba ile gelicek olsak ta zaten kışın ortasında doğurucaz üşümez içinde diye düşünüyorum. oyy ne zormuş bu kafa karışıklığı :D

bir kere bana da oldu zaten çok sık yapamıyorum ama gelip te yapamamak çok kötüymüş meğersem. tuvalete gidiyorum ıkınma isteğim var ama hiç birşey olmadı akşama kadar ağladım. canım o zaman baya yanmıştı yattım bütün gün sıcak tuttum her yerimi birde çok su içtim az da olsa akşamına çıktım. sen onca ilaca rağmen çıkamıyorsan allah yardımcın olsun zor çok zor :KK43:

Aslında belki çıkabilirdim de çok zorladım sanırım çok acıyo şimdi de.

Aslında belki çıkabilirdim de çok zorladım sanırım çok acıyo şimdi de.

aman zorlama ben pişman oldum bütün gün oturamadım koltukta filan hep yatmak zorunda kaldım.birde kanama oldu benim zorlayınca basur sıkıntısı başlıyor. evet çıkıyor zorlayınca ama dediğim gibi sonradan çektiğin acı daha kötü. ben dayanamamıştım artık mecburen ıkındım korka korka çıktı ama nasıl çıktı bir bana sor :(

Of kız yine hastalandı biraz atesi var bir de gözler capakli yesil gibi öyle olunca goturmedm okula ilerlmeden atlatsa bari. Sabah beri onu egleyip arada is yapmaya uğraşıyorum anca goturcegik kıyafetleri cikardm attim yataga becereblrsem onlari yerlestrcem cantaya kafamda upuzun bi is listesi var zaman kosuyor bu kız da iki gune bir hasta yol önü ilerlmez inşallah yoruldum yeminle. Sag kalcamdan asagi agri kramp gibi bsyler oluyor az hareket edince kitleniyor bi de bu cikti :KK43:
Aman kendine dikkat et bu kez hastalanmazsin insallah daha yeni atlatmistiniz.
Gecmis olsun koru kendini gerekirse maske falan tak....

aman zorlama ben pişman oldum bütün gün oturamadım koltukta filan hep yatmak zorunda kaldım.birde kanama oldu benim zorlayınca basur sıkıntısı başlıyor. evet çıkıyor zorlayınca ama dediğim gibi sonradan çektiğin acı daha kötü. ben dayanamamıştım artık mecburen ıkındım korka korka çıktı ama nasıl çıktı bir bana sor :KK43:

Altı gün de çok oldu yaw :( Dr un verdiği ikinci ilaç da daha gelmedi onu da bir deneyeyim bakalım.

:KK71:Dogurmak istiyorum

sen böyle diye diye 40. haftayı tamamlıyacaksın gibime geliyor :KK45:

eşimde benle iddalaşıyor haftaya gelicek içime doğdu diyor bende hayır 20 sinden önce gelmeyecek diyorum artık kafayı sıyırmaya başladık allah ne zaman hayırlısı ise o zaman gelmeyi nasip eylesin şu minik kelebeklere :KK37:

az sonra evim şahane ermenek başlayacak çok sabırsızım
fragmanlarını seyrettim hüngür hüngür ağladım
ağlamak için neden sabırsızlanıyorsam :KK61:

sen böyle diye diye 40. haftayı tamamlıyacaksın gibime geliyor :KK45:

eşimde benle iddalaşıyor haftaya gelicek içime doğdu diyor bende hayır 20 sinden önce gelmeyecek diyorum artık kafayı sıyırmaya başladık allah ne zaman hayırlısı ise o zaman gelmeyi nasip eylesin şu minik kelebeklere :KK37:
Anam yok ne kirki doktorum dedi 38 bile olmiycak

walla canım benim bende de 3 gündür sancı oluyor belim ağrıyor bacaklarıma iniyor sızısı. Birde ishal ağrısı gibi bi karın ağrısı ama açıkçası korkmuyorum Allahtan hayırlısı diyorum seninle de aynı hafadayız galiba sadece bir hafta daha dayanmak istiyorum
Evet aynı haftadayız ben de de 3 gündür başladı... 35 girdim ağrılar başladı... ben dün biraz korktum ama şimdi iiim :) hayrlısı artık ..

Anam yok ne kirki doktorum dedi 38 bile olmiycak

belli mi olur kuzu nicelere doktor demiş erken doğacak ama zamanını doldurup gelmişler. önemli olan zaman doldurması veya erken gelmesi değil yeter ki sağlıklı gelsinler. doğduktan sonra kucağımıza ihtiyaçları olsun küvöze değil tek duam kimse o tür şeyleri tatmasın :KK68:

belli mi olur kuzu nicelere doktor demiş erken doğacak ama zamanını doldurup gelmişler. önemli olan zaman doldurması veya erken gelmesi değil yeter ki sağlıklı gelsinler. doğduktan sonra kucağımıza ihtiyaçları olsun küvöze değil tek duam kimse o tür şeyleri tatmasın :KK68:
Benim doktorum da dioki gircegi varsa 40da da kuveze girer suan bi sorun yok sadece sanci var hissetmiorum suyum.dengesiz acilmam var ama bu kdr şeye ben doguramiyorum

Back
X