- 12 Ocak 2014
- 4.026
- 3.092
- 448
- 35
Ewt canım son hafta başlanıyo her gün sürülüyo doğuma kadar.her gün mü sürecez ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt canım son hafta başlanıyo her gün sürülüyo doğuma kadar.her gün mü sürecez ?
Benim doktorum da dioki gircegi varsa 40da da kuveze girer suan bi sorun yok sadece sanci var hissetmiorum suyum.dengesiz acilmam var ama bu kdr şeye ben doguramiyorum
Ben önden gitmesindende ürküyorum nasıl doğurcam kilolu bebeği diye. Orta kiloda olsun yeter. Ben her gün yoğurt yediğim için 10 gün önde demekki benim minik balığım.kızlar bebeğinin kilosunun az olduğunu düşünenler üzülenler
size kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim
bunu bana teyzem söyledi hakikaten bebeğe çok etkili
hergün en az 1 orta boy kase yoğurt yiyin ve büyük bir bardak süt için
ben yoğurt yemezdim aklıma gelirse yerdim
teyzem bir akrabasının günde 1 kilo yoğurt yediğini ve 4,5 kilo çocuk doğurduğunu söylediğinde benimde kilom düşüktü
tabiki günde 1 kilo yiyemiyorum ama hergün orta kase yoğurt yemeye dikkat ediyorum
hergün süt ve yoğurt yiyorum ve diğer beslenmem olduğu gibi devam ediyor ekstra bişey yapmıyorum
çok şükür yoğurda başladığımdan beri bebeğimin kilosu önden gidiyor
kızlar hastanedeyiz hepiniz yazmışsınız teşekkürler.
nst de sancı bakıldı o kadar sancının sebebi minnoşun kafasını sokma çalışmalarıymış ayaklarıyla da kendini iktirmesi rahatsız etmiş beni ellerinide iki yana açmış anlıcağınız pozisyonundan dolayı olmuş açılma yapmış ama henüz doğum değil ultrasona göre 37. haftadasın dedi her şeyi yasakladı yan yan merdiven çıkma açılır bebek gelir dedi kısa ve küçük adımlar atılacak 1 hafta daha tut içinde dedi korkuttu bu sefer cuma günü gitcez tekrar tabi cumaya kadar tekrar aynı kuvvette sancı gelirse beklemememiz gerektiğini söyledi
dinleniyorum şimdi saolun yazdıklarınız için tosuncukla biz iyiyiz aceleci kızçe sanıyorum
Cnm oyle dusunme ne guzel bak yaninda smdi kac kilo dogdu kuvez falan oldumu hepsinin detayini istiyorum sendenhashande canım helal olsun sana, açılman olduğu halde doğurmuyorsun :) benim 1 cm bile yoktu birden 8 cm açılmam oldu. nasıl oldu bende anlamadım, şimdi bebişimle uğraşıyorum, çok minnak çoküzülüyorum bazen hatam mı var diyorum ama Rabbim böyle yazmış ne diyeyim.
önceden ev yoğurdu yiyordum
bu sefer mayalama işini elime yüzüme bulaştırdığım için hazır yoğurt aldım
ev yoğurdu olursa tabiki daha iyi ama yiyemiyorsan güvenilir bir markanın yoğurdunu yiyebilirsin cnaım
ben 33+3 de gittim 2250 grdı gayet normal dedi arada 100 gr var bence normal canım sağlıklı olsunlarda
Canim bugün Benimde kotrolum vardi Bende 33+2 ve 2000 gr cikti. Ilk cocuk nekadar dogdu diye sordu kizimda 3010 gr dogmustu. Normal ozaman dogana kadar 3 ü tamamlar dedi. Sagligi yerinde kilo Cok önemli degil takma dedi. Saglikli olsunlarda kilo alirlar NAsil olsa.
Kesmeden posetle koyarsam kokmaz herhalde...Kokmaz mı kız çanta?
Cnm oyle dusunme ne guzel bak yaninda smdi kac kilo dogdu kuvez falan oldumu hepsinin detayini istiyorum senden
Çocuk pozitif olsa sıkıntı olurdu o yüzden yapmamıstir heralde canım ama onun iğnesi doğum öncesi yapılmıyor muKızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
Merak etme canım hepimiz birbirimize dua ediyoruz zaten hersey çok güzel olacak inşallah sen stres yapmamaya çalış2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yokbebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
kızlar hastanedeyiz hepiniz yazmışsınız teşekkürler.
nst de sancı bakıldı o kadar sancının sebebi minnoşun kafasını sokma çalışmalarıymış ayaklarıyla da kendini iktirmesi rahatsız etmiş beni ellerinide iki yana açmış anlıcağınız pozisyonundan dolayı olmuş açılma yapmış ama henüz doğum değil ultrasona göre 37. haftadasın dedi her şeyi yasakladı yan yan merdiven çıkma açılır bebek gelir dedi kısa ve küçük adımlar atılacak 1 hafta daha tut içinde dedi korkuttu bu sefer cuma günü gitcez tekrar tabi cumaya kadar tekrar aynı kuvvette sancı gelirse beklemememiz gerektiğini söyledi
dinleniyorum şimdi saolun yazdıklarınız için tosuncukla biz iyiyiz aceleci kızçe sanıyorum
Kızlar daha önce böyle bi sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda hiç okumadım ama yürürken sanki bu pelvis kemigim gicirdiyoreklemler açılıyor ondan mı normal mi bilemedim ama sinirimi bozdu sanki eski bi mobilya gibi gicirdiyorum
![]()
bu dediğin şey bir iki kere bana da oldu ama şimdi yok :S benim vajinama ağrı girdi bu kıtırdama sesinden sonra dedim herhalde bacaklarım ayrılıyor ama şimdi birşey yok. sanırım normal bu haftalarda artık benim oralarımdan değilde diğer bütün kemiklerimden sesler geliyor![]()
sıkma canını hata bende mi diyerek kendini strese sokma sütünü etkileme büyücek kocaman olacak annesi sonra pişman olacaksın kendini de bebeğinide strese soktun diye, sütün azsa arttırıcı kullanıyorsundur mutlaka birde memeni sağ makine ile de olur ama elle sağsan daha iyi bebeşinin emme refleksi tam gelişmediği için ve emdikçe süt geldiği için sütün az diye düşünüyorsundur sakın vazgeçme etraftan gelen sütün az mama ver diyenlere kulak tıka tamam mamayla destekleyebilirsin ama o süt gelecek pozitif düşün....evrene kötü enerji yollamıyoruzhashande canım helal olsun sana, açılman olduğu halde doğurmuyorsun :) benim 1 cm bile yoktu birden 8 cm açılmam oldu. nasıl oldu bende anlamadım, şimdi bebişimle uğraşıyorum, çok minnak çoküzülüyorum bazen hatam mı var diyorum ama Rabbim böyle yazmış ne diyeyim.
Canım Allah güç kuvvet sağlık versin sana da bebikine de.Sabret tatlım benim inşallah büyüyecek kuvvetlenecek minnağın, sakın üzme kendini.Bol bol sütün olsun inşallah.hashande canım helal olsun sana, açılman olduğu halde doğurmuyorsun :) benim 1 cm bile yoktu birden 8 cm açılmam oldu. nasıl oldu bende anlamadım, şimdi bebişimle uğraşıyorum, çok minnak çoküzülüyorum bazen hatam mı var diyorum ama Rabbim böyle yazmış ne diyeyim.