- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
sen niye uyumuyonkiiii :)Uyuyun kizlar saat kac oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen niye uyumuyonkiiii :)Uyuyun kizlar saat kac oldu
sarıyere ne kadara gelir acep çıksam kar tpu oynasam kocişe yarın tatil olmuş geç yatsak bişi olmaz
hem öksürünce pırtlatmış kolayca maral bnde öksürünce pırtlar blki oğlan![]()
kiz hafif oksuruk olmaz saglam oksumen lazim
ben bi hasta oldummu aylarca çekerim,nefes alamam yatar kakar dua ederim Alalhim kurtar beni bu dertden diye![]()
Aaa canımKanamam basladi
Canim hakkinda hayirlisi guzel haberlerle gel insallah...Kanamam basladi
Kanamam basladi
Su an evdeyim sanci sayiyoruz sancilar artinca gidicez hastane 5 dk uzaklikta zaten
hashande yaw ne sanci saymasi gitsene hastaneye bacim
Seninle gunlerimiz ayni oldugundsn pes pese dogurucaz diye dusunmustum hep... eger dogumun baslamissa saglikla alirsin yavrunu kucsgina insallah....Su an evdeyim sanci sayiyoruz sancilar artinca gidicez hastane 5 dk uzaklikta zaten
Kizlar nisan geldi.suan hala evdeyim ikinma hissi var belimde agri var kasiklara inmedi daha bekliorum
Kizlar nisan geldi.suan hala evdeyim ikinma hissi var belimde agri var kasiklara inmedi daha bekliorum
Canim onun erken dogum riski vardi 3 cm acilmasi vardi bebek dogum kanalindaydi ondanAma nisandan hemen sonra doğum baslamayabilir bu durum 1-2 gün de surebilir sen aksamdan iyi gibiydin Nasil oldu nişanın geldi aramızda 2 gün var.demek ki senin 36. Haftana 3 gün mu var?
Ben De oğlumu 36 haftalıkken dogurmustum ama benim sanciyla gelmişti nişan gelmesi Nasil oluyor gelirken canini acitiyor mu ne bileyim?
Canim onun erken dogum riski vardi 3 cm acilmasi vardi bebek dogum kanalindaydi ondan