Canım sende hiç uyumamışsın yine.
Benim nadir gecelerimden hiç kalkmadan geçirdim.
Yine döndüm çok ama uyudum
Keşke hep böyle olsa razıyım.
Seni de yalnız bıraktım.
İş var ve erkenden yapmayılım bu ay. Korkumdan uyumaya çalışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende hiç uyumamışsın yine.
Kız valla doğuruyor.Doğuruyorummmmmm
2002 de mezun oldum ben liseden ne biliyim kalıyor bnm aklımda bi de hastanede sekreterler kpss ye hazırlanıyor falan onların matematik sorularını çözmeyi seviyorum :)))Geç kaldı o ben hazırladım.
Ayrıca siz liseden ne zaman mezun oldunuz nerden hatırlıyorsunuz formül falan.
Liseden mi 2012 de mezun oldun :))) Oyyy minnos seniiii :)))Ben yeni mezun oldum sayılır :) 2012 de mezun oldum Kasım'da evlendim
Ne kadar aceleciymişim dimi
Yaa ben de videosunu falan izledim de çok yapabileceğim bişi gibi gelmedihehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendimeama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu
masajda anam parmaklayarak oluyormuş
![]()
Kizlar nisan geldi.suan hala evdeyim ikinma hissi var belimde agri var kasiklara inmedi daha bekliorum
Yoo ayrılmadım daha dün işten gittim hastaneye cumaya kadar devam cuma kontrol var o zaman ayrılcam daha işleri bile toparlayacağım hamile olan benim bütün ofis hasta raporlu nerdeyse işler durdu bu insanlar Van'da yaşasa nolcak bilmiyom izmir yani burasıNe işi sen izne ayrılmadın mı? Burda kar yok kuru soğuk.
bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....
Ben de rüyamda annemle yürüyüş yaparken karda kayıp düşüyorum ama çok yumuşak bi düşüş ve sanki Kizakla kayar gibi baya bi gidiyorum :) ruya tabirine bakmicam kötü bişe yazarsa diye kendim yorumladım :))) bebis böyle kayar gibi çıkıp gelecek kollarıma kolay bi doğum olacak inşallah :))))Uyudum o kadar güzel bir rüya gördüm dünkü sancının etkisi sanıyorum kızımı doğuruyorum Sancı çekiyorum ama o kadar güzel bir bebek geliyor Ufacık suratı :) sonra giyiyorum üstümü çocuğu emzirip anneme bırakıyorum ben gezmeye :) rüyalarda saçmalıyor artık :)
Benimkini de yorumla dicem ama bizim toto Açıkta kalmış ondan böle rüyalar :)Ben de rüyamda annemle yürüyüş yaparken karda kayıp düşüyorum ama çok yumuşak bi düşüş ve sanki Kizakla kayar gibi baya bi gidiyorum :) ruya tabirine bakmicam kötü bişe yazarsa diye kendim yorumladım :))) bebis böyle kayar gibi çıkıp gelecek kollarıma kolay bi doğum olacak inşallah :))))
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım :)Heyoooo Heyooo Ben Kızımı Görmeye Gidiyorum5 Haftadan Sonra Hasret Bitiyo
İnş. Hayırlı Haberlerle Dönerimmm
Bide İzne Ayrıldım Artık Evdeyim
33 Haftalığız Raporumuda İsticem İş Yerine Göndercem İnş. sorun Çıkmaz
![]()
kizlar oglumun dogum degerleri sizin için bakdim karneye yaziyorum
3.970 kg
50 cm boy
37 cm bas çevrsi
40+3 de dogum haftasi
dogum olayi 11 de baslamisti , dogum saati 11h15 .. hatirladigim kadariyla 3 yada 4 defa ikindim toplamda ..