- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Yatakta döndüm durdum valla tüm gece tabi açıkta kalır Toto :)Benimkini de yorumla dicem ama bizim toto Açıkta kalmış ondan böle rüyalar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatakta döndüm durdum valla tüm gece tabi açıkta kalır Toto :)Benimkini de yorumla dicem ama bizim toto Açıkta kalmış ondan böle rüyalar :)
Hamile olmanın avantajlarından biri kar yaginca idari izinli sayılıyorsun :)![]()
Evet canım kamu personeliyim kaymakam özellikle müdürümüz aramış ama takmayan bircok müdür ve kaymakam da var yanie tabi kamu personeliysen![]()
Doğuruyorummmmmm
Belki de canim benim, çok ilgisizmis gibime geliyor adamin hiçbirşey umurunda değil,kendi kafasına gore takılıyor sanki yaptıklarımı ince ince didikleyip beni eleştirip benim canımı sıkıyor. Çoğu şeye zaten tahammulum kalmadı ama of aman ne bileyim,gece gece sıkmayım caninizi da.
Herşeyi bırakın da bu burun deliklerim neden küçülmüş gibi geliyor nefes alamiyorum yatamiyorum bu gece de bu yüzden uyuyamayacagim sanırım
Doğumdan sonraya hazirlik diyorlar bu uykusuzluk için :))))Gece 2 de uYudum 5 de kalktim yatamiyorun![]()
Doğumdan sonraya hazirlik diyorlar bu uykusuzluk için :))))
Bana kalsa bencede öyle ama yatıp da sabaha kdr uyuyani görmedim duymadım demekki böyle olmasi gerekiyor..çok az günlerimiz kaldı artık zaten :) gün içinde uykum gelirse uyuyorum ordan telafi ediyorum uykusuzluğu :)Yani zaten yatamicaz bari simdi uyusak.
Doğuruyorummmmmm
Bana kalsa bencede öyle ama yatıp da sabaha kdr uyuyani görmedim duymadım demekki böyle olmasi gerekiyor..çok az günlerimiz kaldı artık zaten :) gün içinde uykum gelirse uyuyorum ordan telafi ediyorum uykusuzluğu :)
Benim abimde 8 derece miyop.Kocis de bgn askerlik şubesine gitmiş tezkere sayıyorum diyor :))) önünde 15 kişi varmış..bi arkadaşıyla beraber gitmisler askerlik anısı diye foto yolluyor :))
demeeeeeeKanamam basladi