• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

rüyamda doğuma girecekmişim, kontoller yapılıyor kardiyolojiye konsülte ediyor doktor , kardiyolog ameliyat olamaz ciddi kalp yetmezliği var diyor bana , bende hiç haberim yok diyorum o kadar kötü durumda mıyım diye düşünüp duruyordum uyandım
Demek ki normal doğuracaksin canım :) bgn rüya tabirine sardim :)

Doğuran veya her an doğuracak olan hastahanede bekleyen arkadaslarima Allah şifa versin bir solukta dogum yapsınlar sağlıklı bir sekilde bebeklerini kuracaklarını alsınlar inşallah

Valla ben de asker yolu gözlüyor gibiyim :KK43: böyle uzakta çok kötü ya :KK43: siz sinirleniyorsunuz falan ya kocislerinize valla keşke yanımda olsa da ben de kızsam diyorum
Bende bir gün ayrı duramayanlardanım.
Akşam bile bir saat geç gelse sıkıntı basıyor uyusamda zama. Geçse diyorum.
Bebek olunca inşallah bu takıntıda. Kurtulcam.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) benim artık her gece uyutmayan sancılarım var şimdi de gece kalkıp oturuyorum geçsin diye

Bende bir gün ayrı duramayanlardanım.
Akşam bile bir saat geç gelse sıkıntı basıyor uyusamda zama. Geçse diyorum.
Bebek olunca inşallah bu takıntıda. Kurtulcam.
Hıh aynen sen gibiyim ben de azcık trafik olsa da normal saatinden brz geç gelse vakit geçmek bilmez..şuanki halimi sen düşün artık..annem de eylül gelsin böyle olmazsın diyor :)

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) benim artık her gece uyutmayan sancılarım var şimdi de gece kalkıp oturuyorum geçsin diye
Günaydın.
Annemde bana soruyor bugün Sancın oluyor mu diye. Yok dedim.
Son zamanlarda olur sancı diyor. Dedim gariplik bende mi.acaba.
Sancı nasıl oluyor bilmiyorum.

Günaydın.
Annemde bana soruyor bugün Sancın oluyor mu diye. Yok dedim.
Son zamanlarda olur sancı diyor. Dedim gariplik bende mi.acaba.
Sancı nasıl oluyor bilmiyorum.

iyi de sancı niden şimdi olsun daha 4 haftamız var :) 4 hafta sancı çekmek istemem. Bi arkadaş doğum yaptı. yaptı 1 günü hafif olmak üzere 2 gün sancı çekti. O bile fazla geldi bana :( Annem ben sizi 2 saatte doğurdum diyo. inşallah bende de öyle olur...

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :(

işe geldim ofiste ben hariç herkes hasta patron bile hamilesin ama en normal sensin diyo :) millet tek tek dökülüyo dikkat edin hepiciniz

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:

Hayırlı uğurlu olsun. Canım benim inşallah biran önce alırsın kucağına. Sen moralini yüksek tut ki hem bebeler de bunu hisseder hem de sütün gelir. Zaten süt ilk 3 günde geliyomuş. Rahatlamaya çalış...

işe geldim ofiste ben hariç herkes hasta patron bile hamilesin ama en normal sensin diyo :) millet tek tek dökülüyo dikkat edin hepiciniz

Aman canım çok yaklaşma yanlarına, mümkünse maske falan tak. Hamileyken hastalık pek feci bi şey.

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:
canım gözün aydın öncelikle rabbim sağlıklarına kavuştursun. sütüm yok diye düşünme stres yaparsan hiç gelmez bebişler emmeye başladımı gelir süt yapıcı şeyler yemeğe çalış hayırlısı olsun tekrardan

Aman canım çok yaklaşma yanlarına, mümkünse maske falan tak. Hamileyken hastalık pek feci bi şey.
hasta olan herkes izinli raporları varmış bütün iş bize kaldı 2 kişiyiz kocamı bile yaklaştırmıyom hastalık getircek diye korkumdan zor dediğin gibi hamileyken hasta olmak

Biz de kizani doktora getirdik sıra bekliyoz. Bisuru minnak bebis var. gözler kan canagi bogaz kizarik gobek bağını saglikla ilgili bir kuruma da gommemistik guya cikamiyoz doktorlardan batirdi bizi bu sağlık sektörü maddi manevi :KK43:

Bizim burda da hava coştu gece araliksiz yagmur yagdi şiddetli sağanak seklinde bir fırtına çıktı sonra tabela ışık ne varsa devirdi civarda. Soğuk desen bizik buraya göre cok cok fazla bir soguk var Toroslara beyazlar inmis uzaktan gördük ucundan da olsa
Geçmiş olsub canm

hayırlı olsun canım , gözün aydın , kısa zamanda kucağına alırsın inşallah, sütün gelir merak etme stres yapma kendine

iyi de sancı niden şimdi olsun daha 4 haftamız var :) 4 hafta sancı çekmek istemem. Bi arkadaş doğum yaptı. yaptı 1 günü hafif olmak üzere 2 gün sancı çekti. O bile fazla geldi bana :KK43: Annem ben sizi 2 saatte doğurdum diyo. inşallah bende de öyle olur...
Canım doğum sancısı değil genelde yalancı sancı olurmuş onu diyor heralde.

Back
X