- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Allah yandım o zaman ben şimdi bile durup durup gozlerim doluyor o zaman ne yaparım artıkYok ya bebek dogunca hic duramiyorsun. Tamm cocuk oyaliyor ama bebek gulucuk yapsa o da ynimda olmali gormeli diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yandım o zaman ben şimdi bile durup durup gozlerim doluyor o zaman ne yaparım artıkYok ya bebek dogunca hic duramiyorsun. Tamm cocuk oyaliyor ama bebek gulucuk yapsa o da ynimda olmali gormeli diyorsun
çit derken ?Hahah
Ben söyledim burda dalga geçtiler benimle
Ben yaşıyorum hemde artık daha yüksek seste geliyor
Canım sen buhar makinası sormustun alıntılardan gördüm mesajini orijinalini ariyip alintilayim cevapliyim derken farklı şeyler okudum senin mesajını unuttum
Ben kullanıyorum buhar makinası.zaten çocuklu eve şart diye düşünüyorum.çocukların ne zaman burnu filan tikansa hasta olsalar kırgınlık filan olsa hemen kullanıyoruz iyi geliyor.havayı nemlendiriyor sonuçta.ama astım bronşların daralması burun kanallarının daralmasına benzemez ona iyi gelir mi dersen bilemiyorum. Bence bir dene zaten boşa gitmez yani bebegin için nasılsa alicaksin![]()
o bana da oluyor. ama ağrı sancı yok sadece baskı.
Nst de yan yatirilir ya niye seni sirt ustu tuttular ki. Zor olur nefes alamiyorum benSırt üstü nasıl yatabiliyorsunuz kızlar ya ben geçen nst de çok yatay olmamasına rağmen fena oldum çarpıntı bastı tansiyonum düştü hemen soluma döndüm nst kabusum oldu resmen
dr.a gitsen nst ye girsen. Artik.son zamandasin tarihin baya once. Bu sancilarla 1 hafta icinde dogurabilirsin ama belli de olmaz. Son gun sanci cekmek de stresli gunun doldu bebegin basina is gelecek diyorlar korkuyorsun. Sanciyi rahatlatici hareketler yapsan egitimde anlatmadilar mi. Biliyorsan bizimle de paylasAmin inşaallah.
Deli gibi normal doğum isteyen ben , artık ağrım sancım geçsin diye doktora gidip al beni Sezaryene dicek duruma geldim
Hiç iyi değilim gerçekten(
Sırt üstü nasıl yatabiliyorsunuz kızlar ya ben geçen nst de çok yatay olmamasına rağmen fena oldum çarpıntı bastı tansiyonum düştü hemen soluma döndüm nst kabusum oldu resmen
Canım psikolojik olarak da etkilerim sanırım. Ilk iki gün katı yemiştim sadece sonra hep sıvıydı ama koşturmacadan tuvalet düzenini aksattım sanırım. Sonra da stres yaptım. Süt ürünü sadece süt içmeye çalışıyorum peynir her saman yiyemiyorum ki. Zaten canım da bişey istemiyor. Birşeyler denemek dışında normal öğünlerimi bile yiyemez oldum.
Karın icinden mi yoksa kemiklerden mi bnm de kemigim gicirdiyor :)))Kızlar karnimdan çıt diye sesler geliyorhic yasayaniniz var mi?
Hahah
Buhar makinelerinin sicak hava vereni mi soguk vereni mi biri zararliydi. Odada bakteri uremesine sebep oluyormus. Cocuk dr.u tavsiye etmemisti bize. Iyi arastir da almadan. Simdi hatirlayamadim bir cesidi iyiydi biri iyi degildihangi markayı kullanıyorsun canım
benim sorunum havanın kuruluğu ya
mesela yağmurlu havalarda hiç sorun yaşamıyorum
birde bebeğin odasında mı duracak yoksa oturduğumuz odada mı
ben gün boyu salonda gece de bebeğin odasında kullanırım diyorum ama bilemedim
Günaydın
Ben artık doğurmak istiyorum
Isyan olmasın diye ağlamıyorum da , ama çok ağrım sancım oluyor
Dün gece burda muhabbet ederken bi uyudum , sonra sürekli kasıklarımda ve belimde olan ağrı yüzünden uyandım
Ve ishalle normal arası bi şekilde sürekli wc ihtiyacım oluyor
Biraz hafifliyor o sırada gaz sancısı gibi ince sızılar oluyor. Sonra tekrar kasıklarıma iniyor.
Doğum sancısı değil diye tahmin ediyorum ben , 2-3 gündür yaşıyorum çünkü. Sanırım kanala girmeye çalışıyor.
Ama öldüm daha şimdiden mecalim kalmadı.
Sizde yok mu böyle şikayetler
Benmiyim anormal olan
Hahah
biraz yatmaya çalışıyorum dinlendirmek adına ama hemen tepiklere başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diyorum dönüyorum bugün oturarak uyudum artık ağrı geçsin diye
hahaha cnm bi önceki sayfada aynısını anlattım ben her gece yaşıyorum anlattığın şeyleri bide üstelik sen iki hagta öndesin. Senin için sıkıntı yok 37 . haftaya gelince tamamdır. Dün gece uyuyamadım sancıdan resmenGünaydın
Ben artık doğurmak istiyorum
Isyan olmasın diye ağlamıyorum da , ama çok ağrım sancım oluyor
Dün gece burda muhabbet ederken bi uyudum , sonra sürekli kasıklarımda ve belimde olan ağrı yüzünden uyandım
Ve ishalle normal arası bi şekilde sürekli wc ihtiyacım oluyor
Biraz hafifliyor o sırada gaz sancısı gibi ince sızılar oluyor. Sonra tekrar kasıklarıma iniyor.
Doğum sancısı değil diye tahmin ediyorum ben , 2-3 gündür yaşıyorum çünkü. Sanırım kanala girmeye çalışıyor.
Ama öldüm daha şimdiden mecalim kalmadı.
Sizde yok mu böyle şikayetler
Benmiyim anormal olan
benim 3 haftam kaldi. Okullar kapaninca izne ayrilcam. Tabi bugun tatil yine kardan. Surekli tatil oluyor iyi aslinda
dogumda gelir esin. Sonra da biraz toparlaninca duramaZ donersin evine. Insanin evi gibisi yok.Allah yandım o zaman ben şimdi bile durup durup gozlerim doluyor o zaman ne yaparım artık
Ben yan yatilabilecegini bilmiyordum artık iyice kötü olunca eşime söyledim ben iyi değilim hemşire çağır diye geldi hemşire aşkolsun niye yan donmedin diyor :)) sonra yan devam ettik zaten :)Nst de yan yatirilir ya niye seni sirt ustu tuttular ki. Zor olur nefes alamiyorum ben
23 ocakta. Tam 37+0 oluyorum ozman. Bu haftayi saymazsam 2 hafta kaldine zaman oluyor 15 tatil ?