• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Mercimek pişireyim diyorum ben de. Sebze yok evde de yaw. Kar var dışarda Migros'tan isteyebilirsem isteyeyim. Ispanak da çok iyiymiş.

kesinlikle sebze çok iyi geliyor sakın kuru beslenme. ben de senin gibiydim, koca bir tabak kapuska yanında bir kase yoğurt yedim. çok iyi geldi. birkaç gün böyle devam edecem. pırasa birebirdir çok lifli. ıspanak da iyidir ama onu yıkarken fenalık geçirebilirsin :) bir de probiyotik yoğurt ye markete gidemem dersen normal yoğurt da olur. sebze ile yoğurt gerçekten bu işi çözüyor canım

bu arada doktor beni hala nst ye almadı
bir gece işyerinde sancılanınca buradaki acil servise gittiğimde sokmuşlardı
o alet de bozukmuş meğer
sancıları göstermiyormuş
o gün bana sancın yok demişlerdi
acaba 36. haftada alırmı doktor beni nst ye
özeniyorum yahu

Yatırmamış progestan verip yollamış eve kanama yok kız bişeyin farkında değil bende bişey diyemedim korkmasın diye Allah'ım yardım etsin inşallah bişey olmaz karnını sevip duruyo
canım çok uzuldum ya allahım yardımcısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

hehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendime :KK53::KK53: ama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu :KK64: masajda anam parmaklayarak oluyormuş:KK57:[/QUOTE hadi ya bende arastiracam diyordum perine masajını parmaklayacağız mı kendimizi yani

patir patir dokuluyoz bakalim subbat anneleri : )))
esoba sen dogurma kizzz , sensiz burasi sessiz oluyor
simdi sen gelmezsin de bebek doguncaaa
bilemedim bende sık sık onu düşünüyorum . o sıra nasıl olurum. burası aklıma gelır mı yoksa umursamaz mı olurum dıye.
haber verırım merak etmeyın.
ya benım bır belırtım yok şimdilik. bu ay stopaj var ayın 23 de, kdv 24 de ondan dolayı vergıler geçmeden doğurmam merak etme.beynıme gonderıyorum sinyalleri

Günaydın hanımlar. Aksuaksu Aksuaksu hayırlı olsun canım bebişlerin. hashande hashande den henüz bi haber yok heralde. Bende dün akşam boğazım kaşınıyodu, başımda ağrıyodu. Çok halsizim hasta oluyorum galiba. Koca kişisi işe gitmedi kar yağacak diye, mutfakta kahvaltı hazırlıyor. Karnım acıktı :) bende kalksam artık iyi olacak.

o alet de bozukmuş meğer
sancıları göstermiyormuş
özeniyorum yahu

aman çok sıkıcı birde beni hemşire ilk girdiğimde unuttu nst odasında annemle patladık sıkıntıdan :D bu arada ben ilk girdiğimde doktor bana sen nstye girecek kadar büyüdün mü diye dalga geçmişti demek ki bu haftalarda giriliyor. yarın yine giricem yatıp kalkmak zor oluyor bea :D

kızlar hurma konusu açılmış ebe örtmenimiz bize 37. haftadan itibaren her gün 5 6 tane hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı, adaçayı ,ananas, perine mesajı bol bol yan yan merdiven inip çıkma, çömelme hareketlerini ve ilişkiyi tavsiye etti.
Evet erken doğum riski olduğu için bunların hepsi bana yasak:)

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:
Canim gecmis olsun... Allahin izniyle kizlarini kucagina alirsin insallah...

benimde dün şükür hafif hafif oldu sancılarım baya yürüdüm ama.bugünde bol bol ütü yapıp üstünede plates yapıcam.gelsin sancılar gelsin bebişler..

belleri kıvıralım
yolları açalım
çömele çömele doğuralım (marş şeklinde söylüyorum :KK48: )
:KK45:
Ya dün çok kötü şiş batıyor mus gibi acılarım oldu. Çok korktum doğuruyor muyum yahu dedim. Dun gebelik egzersizleri yapmistim. Acaba ondan mi dedim. Tulumbayı çok yedim çocuk da eberjiyi nasıl atacağını şaşırdı sanırım. Aşırı bi fırtına vardı hayatımda hiç görmediğim. . Baya tedirhin bi geceydi. 4 gecedir uyuyamuyorum ztn :110: cesaretine hayran kaldım:KK76:

Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?

bende girdiğimde nsteye benimde 20 ile 50 arası değişti ama doktorun sorduğu hissedip hissedemediğim oldu. ben hissediyorum deyince hemen rahim ağzıma baktı ve uygun ilaç yazdı hoş ben ilacı kullanmadım yan etkilerinden dolayı. ama merak etme bu haftalarda bu kasılmalar normal önemli olan düzenli girip girmediğini saymak ve ağrı sancı olmaması.

gelir o be gelmez mi yok kaka yapmadı yok kustu ben nabıcam :KK53: o bizsiz yapamaz :KK45:
aşk olsun valla. burda herkes mızmızın dibi siz bana laf söylüyorsunuz.
yav baksana hıc susmuyorlar, dişimin ucunda çikolata kaldı dıye bıle ağlıyorlar.:KK72:
sız bana dıyorsunuz :)
en iyiniz benım.
tamam bazen depresyona gırıyorum ama olacak o kadar.

aman çok sıkıcı birde beni hemşire ilk girdiğimde unuttu nst odasında annemle patladık sıkıntıdan :D bu arada ben ilk girdiğimde doktor bana sen nstye girecek kadar büyüdün mü diye dalga geçmişti demek ki bu haftalarda giriliyor. yarın yine giricem yatıp kalkmak zor oluyor bea :D

36. haftada gidince belki sokar benide
ama ben her seferinde odaya güle oynaya girdiğimden adam bende o ışığı göremiyor heralde
sırt üstü yatmak beni muayenede bile rahatsız ediyor
kalkamıyorum tek başıma
ve her seferinde kocam ekrana bakmaktan beni kaldırmayı unutuyor
doktor kaldırıyor her seferinde
kocamın eline resmi veriyorlar o kızına bakarken beni unutup çıkıyor ultrason odasından
geçen sefer bağırdım beni yine unuttun diye
her seferinde elim havada kalıyor :KK53:

aşk olsun valla. burda herkes mızmızın dibi siz bana laf söylüyorsunuz.
yav baksana hıc susmuyorlar, dişimin ucunda çikolata kaldı dıye bıle ağlıyorlar.:KK72:
sız bana dıyorsunuz :)
en iyiniz benım.
tamam bazen depresyona gırıyorum ama olacak o kadar.

seviyoruz seni esoba başgan :KK53: sensiz buraların tadı tuzu olmaz,biz sensiz yolumuzu bulamayız :KK76: senin mızmızlanmaların bile bir tuhaf zaten oturup anca ağlıyon :KK53:

Ya ben de ayrı kalamıyorum , uyurken dönse sarılmasa , Sırtını sırtıma daya bari diyormuşum :KK43: kendime üzüldüm duyunca bu ne manyaklık die :)))
altında vardır bır sebebı elbet. bende kazağından falan tutuyorum.böyle şımartıp tepeme çıkardım.
keşke bir tane ruh doktorumuz olsa.

Ya ben de ayrı kalamıyorum , uyurken dönse sarılmasa , Sırtını sırtıma daya bari diyormuşum :KK43: kendime üzüldüm duyunca bu ne manyaklık die :)))
Benim de uykuya dalmam için illa eşime temas etmem lazım hatta bazen 9 da uykum geldiği günler beni uyutur sonra kalkar film falan izlerdi :) Kıyamam ya ne cektırmişim adama :)

kızlar hashandeden haber varmı merak ettim en son doguruyorum yazısını gördüm dogurdumu

Slm kızlar gene bayaa ara verdim giremedim.Geçen hafta nst ye girdiğimde en fazla değer 3 çıkmıştı.Dün girdim nst ye 28-30 arası çıktı doktor önemli değil bi sıkıntı yok dedi ama benim aklımda soru işareti var daha 30 lara çıkması için erken gibi geliyo. Sizlerin nasıl çıkıyor?

geçen hafta benimde çıktı ufak sancılar. 30 lardaydı benimkide. Ebe ağrın oluyor mu dedi. yoo dedim. Sonra doktora gösterdim.Önemli değil dedi. Ufak sancılar sonuçta.

o alet de bozukmuş meğer
sancıları göstermiyormuş
özeniyorum yahu

benı 32 de almaya basladı ama agrım var dıye. bundan sonra her geldıgınde bakcaz dedi.
kar tatili nedeniyle evdeyim. çok huzurluyum yaaaa. bırazdan kahvemı alıp dısarıyı ızlıcem:KK75::KK14:

Back
X