- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
Su an icimi rahatlattin,cokkk sagolBende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an icimi rahatlattin,cokkk sagolBende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artık
İşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.
Erkek cocgu olacak arkadaslara soruyorum sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ben diyorum peygamber efendiniz torunlarini 7 gunlukken yaptirmis bende oyle istiyorum kirki cikmadan yaptirmak istiyorum hem bezin icinde hizla iylesiyormus oyle diyor arkadaslar esim biraz buyusun oyle dusunelim diyor
Bende de oLuyor ilkinde işteydim çok korktum uzun da sürdü brz sonra sordum doktora olur artık böyle şeyler dedi hala ara sıra oluyor ama korkmuyorum artık
Porcöz temizliyor en iyi ama fena kokuyor ben yilda bir fln onunla yaptiriyorum ben yokken. Baska kotu olmayan deterjan bilmiyorumBişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
Mavi su diye bir şey varmış onun için ama nerde satılıyor bilmiyorum.Bişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
canım bize eğitimde bir ebe şöyle dedi, bir evde en son bebek üşür.. elinden ayağından kontrol etmeyin ısıyı gögsunden ve sırtından kontrol edin dedi. tabii bu korumayacağız anlamına gelmiyor ama deli gibi kat be kat giydirmeyelim bence üşüyecek diye. buz gibi soğukta kalmadıkça çocuk hasta olmaz bizim içinde geçerli bu. havasız ortamdan, giripli gelip ellerini yıkamadan gelip bebeği şapur şupur öpen misafirden bulaşır hastalık. ki ben buna nasıl engel olacam bilemiyorum uykularım kaçıyo![]()
Doktorumu bulmama cok sevindim.stres yapmistim.üzerimden yük kalkti.cok sagol.rica ederim canım. Sen randevu al dilek hanıma ilk gittiğinde de konuşursun doğum olayını.
Bana diyor ki şu bebişi doğurda tombik tombik sevelim herkes zayıf doğuruyor dio, snra baktı 40. hafta şubat başı üzüldü aa bn izinli olcam ınzar dedi napcaz sen bu hafta doğurursan fln snra şöyle düşündü olmadı seni başka bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi. Kafası büyük olduğu içinde sezo olma ihtimalim var son zmnlara kalırsam sezo olacak olursa zaten bni kesenin kim olduğu çokta önmli değil. Ama normal doğurursam dilek hanımın yanımda olmasını çok isterim.Yinede herşey nasip, O bnm oğlanı ocak son haftası bekliyorum dedi bakalım nolcak. Senin dilek hanımla doğurma şansın fazla çok izinli klmaz bnce. Şbat tatili var ya çocukları olduğu için o tatilden ötürü bnce şubat başı iznie ayrılıyor kadın hakkıda yani. Eşide zaten k.doğum dr. u bnm bir randevum da oda vardı odada biz tedirgin olmayalım die içeride hmn açıklama yaptı eşime bnde k.doğumcuyum yanlış anlamayın bir tedirginlik olmasın fln die![]()
Bade cok moda oldu. Bahar dusunuyorum bakalim
esim.tek bahar istemezmis cok begenmemis. O yuzden ikinci lazim gibi
ben de koymuyorum. Yandan toto gobekle yarisiyor gobek ztn kocaman aboo
kv her bayramda her geldiginde birsey alir ogluma. Olmadi bze corap alir. Benimkiler almaz. Ama kv de almasin isterim. Hem aliyor hem.herseye yorum yapiyor. Oglu sanki.hic evlenmemis gibi. Toruna annem diyor vs. Telefonlari bozulsa esim alsin diye beklerler. Benim ailem daha birey olmamiza izin vererek yetistirdi boguluyorum bu ilgide zoraki samimiyette. Her olayda esim ya da ben.bizim ayri bir aile oldugumuzu ifade etmek zorunda kaliyorz. Almasinlar ve bogmasinlar. Hem hediye alip hem bogmayanindan olsa keske
Bayaa sivri gobusun.sen de zayif hamilesin masallah.O zman bende hem önden hem yandan taptaze bi fotoğraf atıyım.
Tam olarak 36+6 haftalığız
18 kilo almış bulunmaktayım
evet burda yarında tatil ama nerde kar kış yok ? mesela benim evimin burdan çarşıya inmek mümkün değil
tabi derincede hiç birşey yokmuş ama yüksek yerleri baz alıyorlar ya ondan tatil :)
ben pilatese gidemedim bugün kar yüzünden
darıca kupkuruydu bugun sonra yağmur yağdı sadece..
ıkındıden sonrada yağmurla karışık kar atıştırdı o kadar..
haa sıkayetcı degılızıyı hos güzel de ne bılıyım yok yere tatıl oldu burası
![]()
Tamam işte bebek dönünce o karın brz asagi iniyor takma kafana bence bi sorun yokBebisim donmustu dogum kanalindaydi yeri suyu gayet ii bu gidisle normal dogurursun demisti doktor bakalim persembe gitcem hastaneye
Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.Maalesef bebeklere Nasil davranicaz bilmiyoruz millet olarak.kizim 2 aylikti sehirdisina kardeşinin dugunune gittik.eşimin akrabaları bebeğimi görünce cildirdilar resmen,masada herkes kucağına almak istiyor,kizim elden ele elden ele dolaşa dolaşa rn sonunda hic tanimadigim bi kadın tarafından dudağından opulduyahu ben opmuyorum dudağından sana ne oluyor opuyorsun yeminle nefret ediyorum bu tarz insanlardan.bi de bebeği senin kucağına asla vermez kendi tutacak illa bebek aglasa nerdeyse çıkarıp memesini verecek kiz aksam aksam sinirlendirmeyin beni aklıma geldikçe o kadın irite oluyorum resmen
![]()
Porcöz temizliyor en iyi ama fena kokuyor ben yilda bir fln onunla yaptiriyorum ben yokken. Baska kotu olmayan deterjan bilmiyorum
Aynen öyle bunların hepsi doğuma hazırlık ama ilk defa olduğunda korktum baya sanki o an doguracakmisim gibi hissettim :) ama baktım ki o batmalar bebeğin hareketi ile geliyor düzenli değil 30 sn de bir de oluyor 3 dk da bir de rahatladımbende de oluyor çok dikkate almıyorum. olur böle şeyler. yaşadığım değişik şeylerin sürelerine bakıyorum. sık sık mı oluyor ne kadar sürüyor gibi. çok sık olmuyorsa gözardı ediyorum. bünyemizde sürekli değişiklik oluyor zaten.
Mavi su diye bir şey varmış onun için ama nerde satılıyor bilmiyorum.
Sen neden uzak kaldın burdan.
Maalesef bebeklere Nasil davranicaz bilmiyoruz millet olarak.kizim 2 aylikti sehirdisina kardeşinin dugunune gittik.eşimin akrabaları bebeğimi görünce cildirdilar resmen,masada herkes kucağına almak istiyor,kizim elden ele elden ele dolaşa dolaşa rn sonunda hic tanimadigim bi kadın tarafından dudağından opulduyahu ben opmuyorum dudağından sana ne oluyor opuyorsun yeminle nefret ediyorum bu tarz insanlardan.bi de bebeği senin kucağına asla vermez kendi tutacak illa bebek aglasa nerdeyse çıkarıp memesini verecek kiz aksam aksam sinirlendirmeyin beni aklıma geldikçe o kadın irite oluyorum resmen
![]()
Çalışan hamisler için güzel haber valla :) ben de izne ayrılmadan önce kar yaginca çok bekledim tatil hbrini ama yapmadılar :)kocaelinde misin ? biz de başiskelede oturuyoruz valla burada baya var. iyiki tatil olmuş yoksa gidemezdim. yarın da dinlencez kısmetse![]()