- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidiyor ya. deli gibi su içtim deli gibi terledim lohusalıkta. dışarı çıkamadım evden sürekli terliyorum üşütürüm diye. kaç kilo gitti hatırlamıyorum ama gitmişti biraz. yine burnum bile şişmişti çünkü ilk hamilelikte deInsallah gider :)))
Maşallah seninde göbek güzel. Ama sizin el kol bacak ince. Benim kollar ve bilekler aşırı kalınlaşmış. Komple kaba oldumyılbaşı akşamı biz bu da :)
amanın biri daha doğurmuş.Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
aman terleyelim de gitsin şişkinlik. 15-20 günde geçiyor zaten. kafadan gidecek 3-5 kilo iyi bence
Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
Sana cevap yazan oldu.Ya burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..
gidiyor ya. deli gibi su içtim deli gibi terledim lohusalıkta. dışarı çıkamadım evden sürekli terliyorum üşütürüm diye. kaç kilo gitti hatırlamıyorum ama gitmişti biraz. yine burnum bile şişmişti çünkü ilk hamilelikte de
Hayırlı uğurlu olsun 5 kişi doğum yaptı. Kaç kilo ve normal doğum mu,emiyor mu?Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
bünye meselesi sanırım kiminde olmuyor ödem. ama belli olmaz son hafta bile şişebilirsinCanım ya bnde ödem hiç yok denecke kadar az bnm kilolar şişlik değil demek ki o yüzden ben zor mu veririm acep
67 ile başladık 75 olmuşuz8 ayda toplam 8 kilo aldım çok değil aslında ama giderken nasıl gider acep
oğluşum 3 kiloymuş suyu plesantada 2 kilo olsa 5 kilosu içerde bana kalan 3 kilo doğurunca belki bu 3 kalır şimdi doğursamspor yapmalıyım doğurunca inş oğluşum bni 2 yaşına kadar emer RAbbimde inş bol süt verirde eriri giderim emzire emzire
![]()
Abbooowwwwwwww döküyoruz pat pat nasıl oldu canım normal mı nasıl süreçti bahsetse yaaa çok özen,iyorum bebişin kucaklaynlara Allahım sağlıkla kavuşturmuş gözünüz aydın mis kokuluna kavştun ayyy bnde isitom öpmk koklamak oğlumuKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
Ozmn torpilli olarak gideceksin normal gidince görüyorsun işte durumu. Ve muhakkak başhekime çık şikayet et. Ben koca uludağ üni. hast. gidip şikayet etmiş biriyimdiraffetmiceksin yoksa hep böyle gidiyor bu nemrut yüzlüler
Canım ben hast. çok memnunum. Benim dr. um adı DİLEK KAYA GÜNEY sanırım sende bu dr. dan bahsediyorsun daha dün gittik kontrole cidden çok iyi bir dr. tatlı dilli her türlü konuda tedbirli davranıyor seni yönlendiriyor bunu yaparken bazı dr. lar gibi kızarak değil tatlı dille yapıyor. Ben çok rahatım onunla bu süreci yaşıyor olmaktn. Taaa tarabyadan kalkıp esenlere gidiyorum dr. umu sevdiğim güvendiğim için.Bu arada doğum fiyatlarını 4 ay önce fln söylemişlerdi doğumhanesi açılınca biz yılbaşı sonrası fiyat değişim olmuştur die dün gittik tekrar bilgi aldık doğum paketleri ile ve fiyatlarla ilgili.
Normal doğum 430 tl olmuş önceden 350 tl idi.
Fiyata bebekle ilgili testler vs dahil.
1 gece oda fiyatı dahil. Odalar tek kişilik özel odadan farkı yok.
Kapı süsü takılıyor kapınıza
Anneye lohusa şerbeti ikramı varmış
Doğumhanesi tek kişilikmiş tek ben doğuracam orada yani
sancı odalarıda tek kişilikmiş. Doğumhaneye yanınıza aileden birini fln almıyorlarmış fakat sancı odasına 1 kişi en fazla 2 kişi girebilirmiş aileden birileri.
Doğumhane ekibi doğum dr.ları hepsi bynlarmış.
2 hemşire 2 ebe 1 dr. 2 yenidoğan hemşiresi 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda doğumda.
Sezeryan doğum fiyatı ise 830 önceden 750 tl idi.
2 gece oda fiyatı dahil.
Bebekle ilgili testler dahil.
Eğer epidural isterseniz eğer fiyata 400 tl ek fiyat çıkıyormuş.
Genel anestezi olursa hiç bir ücret eklenmiyormuş.
Aynı kapı süsü şerbet vs dahil.
1 Doğum dr.u , ameliyat ekibi, 2 yenidoğan hemşiresi 1 hemşire , 1 çocuk dr.u oluyormuş hazırda sezeryanda.
Doğum fotoğ. imkanı varmış bize broşür verdiler içerikleri ve paketlerin fiyatı yazıyor.
sabah 8 akşam 18 arasında olmazsa doğum mesai dışı saatlerde olursa fotoğrafçı gelip çekim yapmak için paket fiyatına ek olarak 100 tl para alıyormuş ve her saatte gece bile olsa gelirmiş. Ama buna karar verirsek ortalama muhtemel doğacak tarihleri bildirip randevu gibi birşey almk gerekiyormuş. O anda istemezsek iptal imkanı olurmuş. Yada paket değişimi fln oluyormuş. Sadece Adet olarakta foto çekimi isteyebiliyormuşsz tanesi 10 tl olarak adet resimde çekim imkanı varmış.
en ucuz paket çekilen tüm resimlerin CD ile verilmesi 250 tl en pahalısı ise albümlü vs posterli 1000 tl bişi. Arada 400 - 500 -750 tl olan paketlerde var. Gidince öğrenirsin doğum polk. katında gebe danışmanı odası yapılmış oradan bilgi alabilirsin sende. Doğum fiyatları ise muhasebeden öğreniliyormuş biz oradan öğrendik.
Sen şanslısın doğum tarihin şubat sonuna doğru, Dilek hanım bnm dr. um şubat başında izne ayrılcakmış ben eğer 40. haftaya kadar doğurmazsam kndi izinli olacağı için bni başka bir dr.a yönlendireceğini söyledi bakalım hayırlısı. Ama dr.umu cidden çok seviyorum güveniyorum. tavsiye ederim herkese ESENLER MEDİPOLU hem dr.lar iyi hem hast. çok iyi hemde yeni açılan bir şube olduğu için fiyatları uygun kampnyalı. Ben hiç muane ücreti ödemedim dün ilk kez nst girdim ücret vermedim onada. SGKlılara muane ücret alınmıyor kampanyası vardı hala devm ediyor. Ayrıca dün cafeteryasında yemek yedik acıktığım için yemekleri oralarında temizliği fln çok iyi fiyatlarıda uygun yemeklerin lezzetleride iyiydi yediklerimizin.
Amma reklam yaptım hee![]()
valla istanbula gelip doğurasım geldigerçekten uygunmuş. ben fiyat aldım adapazarında 960 normal doğum 1160 sezeryan dediler. öyle kapı süsü şerbet ikramı felan da yok sanırım hiç bahsetmediler.
Maşallah seninde göbek güzel. Ama sizin el kol bacak ince. Benim kollar ve bilekler aşırı kalınlaşmış. Komple kaba oldum
gece gece heyecanlı oldu burası. uyumaya gitcem gidemiyorum. kızın poposu da kaburgamda oyuyor resmen. koca totolu mu olcaktır nedir
Anammmm ya nasil heyecanlaniyorum hergun bir dogum masallah gozun aydin.Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
gel bekleriz canım cidden uygun yeni şube bu o yüzden kampanyalara denk geliyoruz. Benim oğluşum kısmetli olacak gibi bizi hiç böyle zorlamadı şimdilik maddi olarak baksana inşAllah sağlıkla gelsinde oğluşumuz razıyım masrafa nedir dünyalık bunlar hep sağlıkla gelsin iyi muamele görelim doğururken önmli olan ovalla istanbula gelip doğurasım geldigerçekten uygunmuş. ben fiyat aldım adapazarında 960 normal doğum 1160 sezeryan dediler. öyle kapı süsü şerbet ikramı felan da yok sanırım hiç bahsetmediler.
Bahar güzel de, Bade de çok güzel ya
pozisyonundandır. ya da uyuyordur.Kizin guzelligini caliyor annesidogum yaptgnda bambaska bir hava inecek yüzüne kendine hayran kalcan aynalara bakarken demedi deme
Benmki bikac saattr pek sessiz tedrgin ediyor beni uyuyor mu ne cadii