• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

pozisyonundandır. ya da uyuyordur.
bu arada perine masajına baktım da ikinci doğumu olanlarda pek işe yaramaz diyor. yine de denesem mi

Ilkinde yapmis miydin dene ne kaybın olcak ki esneklik artar belki. Benim ilk dogum gibi sayilacahndan yapicam hele bi varrsam istanbula burda erken uyarci veresm yok hic :)

Ilkinde yapmis miydin dene ne kaybın olcak ki esneklik artar belki. Benim ilk dogum gibi sayilacahndan yapicam hele bi varrsam istanbula burda erken uyarci veresm yok hic :)
yapmamıştım. okumuştum ama yapmadım yetişemedim belki ozman da

bnmde ellerim sağa yatınca sağ tarafım sola yatınca sol elim çok hafif şişmiş oluo uyanınca sabhları, parmkları kapatınca anlıyorum şişmiş die ama gün içinde kayboluyor birde uyuşma çok oluyor bnde ama normalmış uyuşma sinirlere baskı yaptığı için vucut ağırlığımz değiştiya ondan oluyormuş bn sol tarafa yatıyorum gece bakıyorum sol elim uyuşmuş öle ayaklarım bileklerim fln şiş değil hatta eşime göre yanaklarım azalmış gıdım azalmış tutup sıkamıyormuş eski,si gibi artık ama ben kndimi çok kabarmış şişmiş tam yuvarlanacak gbi tosbağa gbi hssediyorum kocaman oldu karnım son 3 haftadır daha bir garip büyüdü birden önede doğru sivrileşti

Haydin bana müsade gece nöbeti devralacaklara kolay gelsin daha altida uyanip esimi ana yola birakcam bisey kalmamis zaten saat gecmis gitmis bile. hayırlı geceler saglikla kalin ;)

Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş

gidiyor ya. deli gibi su içtim deli gibi terledim lohusalıkta. dışarı çıkamadım evden sürekli terliyorum üşütürüm diye. kaç kilo gitti hatırlamıyorum ama gitmişti biraz. yine burnum bile şişmişti çünkü ilk hamilelikte de
doğumda terlediğimi hatırlamıyorum ama çıkıışta su istedim eşimden.ben çok su içen biri değilim diye 2 tane 1.5ltrelik almış.ikisinide 10 dk falan içinde ağzıma dayayıp içtiğimi biliyorum.annem çatlıcan yeter diyodu.

Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş

çok sevindim canım sen normal için denemişin elinden geleni yapmışsın canım suni sancı ıkınma sonçta bir yere kadar gelmişsin olmayınca olmuyor bazen o yüzden sezeryn kaçınılmaz oluyor şükür ki sağlıkla dünyaya gelmiş elbet kuvzden de çıkar annesi hayırlısı ile inşAllah, Peki sana sorum genel anestesi ile sezo olunca ayılman nasıl oldu narkozdan canım. Bnmde oğluşumun kafası büyük çok beklerse 40 i fln doğuramayabilirsin dedi dr. daha çatıma bakılmadı tabi ama sezo ihtimalim var sezo olursam epidural mi olsun gnl anestezimi onu bilmiyorum sence fikrin nedir bana önerin ?

Bu arada RAbbim inş hepimize bu güzel anneliği doğurmayı bebişi koklamayı nasip etsin yaaa ben oğlumu özledim galiba :KK61::mad::KK68:

Back
X