Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozisyonundandır. ya da uyuyordur.
bu arada perine masajına baktım da ikinci doğumu olanlarda pek işe yaramaz diyor. yine de denesem mi
yapmamıştım. okumuştum ama yapmadım yetişemedim belki ozman daIlkinde yapmis miydin dene ne kaybın olcak ki esneklik artar belki. Benim ilk dogum gibi sayilacahndan yapicam hele bi varrsam istanbula burda erken uyarci veresm yok hic :)
hadi yaa çok geçmiş olsun.Allah bebeğine de sana da sağlık ve bol sütler versin .bayaa hızlı gidiyoruzKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
yoo herseyi kendim yapıyorum:)Senın yerine başkası yapacaksa sorun yok :)
Aaa 4. Annemiz oldun yani allah bagislasin cnm detaylari bekliyoruzzKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
doğumda terlediğimi hatırlamıyorum ama çıkıışta su istedim eşimden.ben çok su içen biri değilim diye 2 tane 1.5ltrelik almış.ikisinide 10 dk falan içinde ağzıma dayayıp içtiğimi biliyorum.annem çatlıcan yeter diyodu.gidiyor ya. deli gibi su içtim deli gibi terledim lohusalıkta. dışarı çıkamadım evden sürekli terliyorum üşütürüm diye. kaç kilo gitti hatırlamıyorum ama gitmişti biraz. yine burnum bile şişmişti çünkü ilk hamilelikte de
hayırlı olsun cnm kaçıncı haftandı ki?hadi yaa çok geçmiş olsun.Allah bebeğine de sana da sağlık ve bol sütler versin .bayaa hızlı gidiyoruz
hiç kimse mükemmel olmuyor işte. eşime sorsan hep beraber yaşamayı benimseyen biriyle mutlu olurdu belki. cümbür cemaat. o da beni tam tanıyamamamıştır :)
Hayırlı olsuunKizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş![]()
Ya burda hic sorularima cbp bulamadim zaten..geyik yapiliyor resmen..insan bi cvp yazar ya..
canım kontrole git benim bir hafta önce kasılmalarla başladı bugün doğum yaptım korkutmak istemem ama uyarayım sadece canımyok mu bana cvp verecek kimse(( karnimda ki sertlik kasilma normal mi? benim gibi karninda gerilme olan yok mu
Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
özelde mi düşünüyorsunvalla istanbula gelip doğurasım geldigerçekten uygunmuş. ben fiyat aldım adapazarında 960 normal doğum 1160 sezeryan dediler. öyle kapı süsü şerbet ikramı felan da yok sanırım hiç bahsetmediler.
Öyleymiş :) yni öğrendim bn debade nin anlamı iyi değil ama
5. Oldu soryy:))Aaa 4. Annemiz oldun yani allah bagislasin cnm detaylari bekliyoruzz