• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş
Ah canim ya zorluklar yasamissin sende ama yavrusun iyiya sende iyisin onemki olan o en kisa zamanda cikar bebisin bol bol koklasirsiniz artik tekrar hayirli olsun

Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş

Kiyamam canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebisini.denek bebis çıkışa kadar geldi ama çıkamayınca sezeryan oldun ilk defa duyuyorum boyle biseyi acaba doktor daha önceden kestiremedi mi?

İnşallah canım bebegin de bir an önce sağlığına kavuşur alırsın kucağına bol bol öpüp koklarsin.4. Annemiz oldun sen de Rabbim hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin i sallah

Allah yardimciniz olsun Bide o sorun var sizde demi, sadece özeldemi böyle devlettede para ödeniyomu merak ettim ?

özel hastanelerde böyle. sgk lıysan devlette para ödenmiyor diye biliyorum.

çok sevindim canım sen normal için denemişin elinden geleni yapmışsın canım suni sancı ıkınma sonçta bir yere kadar gelmişsin olmayınca olmuyor bazen o yüzden sezeryn kaçınılmaz oluyor şükür ki sağlıkla dünyaya gelmiş elbet kuvzden de çıkar annesi hayırlısı ile inşAllah, Peki sana sorum genel anestesi ile sezo olunca ayılman nasıl oldu narkozdan canım. Bnmde oğluşumun kafası büyük çok beklerse 40 i fln doğuramayabilirsin dedi dr. daha çatıma bakılmadı tabi ama sezo ihtimalim var sezo olursam epidural mi olsun gnl anestezimi onu bilmiyorum sence fikrin nedir bana önerin ?

Bu arada RAbbim inş hepimize bu güzel anneliği doğurmayı bebişi koklamayı nasip etsin yaaa ben oğlumu özledim galiba :KK61::mad::KK68:
Canım benim mecburen öyle oldu ama çokta kötü değildi ilk uyanınca biraz dikişlerim acıdı ama yapacak bişeyde yoktu şimdi yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tabi zor oluyor canım tavsiye ederim umduğum kadar kötü olmadı birde benim acı eşiğim yüksekmiş sanırım. İlk drun yanına geldiğimizde kasılma had safhadaymış ama ben hiçbirşey hissetmedim drda şaşırdı yani bana okadarda zor gelmedi canm genel anesteziyle sezo

Nur2808 Nur2808 da bahsetmiş belki sennki de yTış pozisyonu ile mi alakalı

bnmknin kafası sol kasığımdaymış ayakları ile poposu ise sağ kaburgama doğru karnımda başı aşağı ama çapraz duruyor dr tombiş uzun olunca sıpğamıyordur dedi. Önceki gibi tepik pek atmıyorda çok geriniyor içerde sürekli oramı buramı ittiriyor dışarıya doğru sol kasık kemiğime kafayı yada elleri dayayıp ittiriyor resmen o ittirdikçe ağrı oluyor ittirdikçe ittiriyor pozisyon değişiyorum ozmn vazgeçiyor ittirmktn. Ayakları ile poposu ilede sağ kaburgalarımı ve sağ bel boşluğuma çok ittiriyor sağ bel boşluğumu resmen ur gibi şişiriyor okadr ittiriyor ki kndisini sağ belimden çıkacak dışarı die korkuyorum. Ama bazende napıyorbiliyormusun resmen böle seri olarak 2-3 belki 4-5 kez ufak ufak arka arkaya vuruyor tepikliyor eşim diyor napıo bu çocuk içerde top mu sektiriyor davul çalar gibi sağlı sollu aynı anda seri olarak tepikliyor :KK48::nazar:
Soluma yatıyorum geceleri genelde sol elimde uyuşma oluyor gece uyanıyorum ki, ama sağ tarafıma çok yattıysam bakıyorum sağ elimde uyuşmuş. Elimi ovalıyorum parmkları hareket ettiriyorum geçiyor uyuşma. Belki bebektn kaynaklıdır pozisyondan bilmiyorum dr.uma söylemeyi unuttum. Ama ansikolopedi var bnde gebelikle ilgili onda okudum uyuşmalar normalmış vucudun ağırlık merkezi değişip sinirlere baskı yaptığından olabilirmiş.

Bu arada saat 2 olmuş kızlar ben çıkıyorum uyku geldi kociş gözüme bakıyor yatamk için bnsiz yatağa gitmz hayatta, Kaşıntımda çok hafif var artmadan gidip dalayım biraz bari.
Oğluşumda şimdi yine tepikleşti içerde size oda ii geceler diyor :KK48::KK46:

gözün aydın canım allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

Eneeee hashande hashande ne ara doğurdu:KK57: Ben nerdeydim niye görmedim:KK57: Gözünaydın kuzum.

Kiyamam canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebisini.denek bebis çıkışa kadar geldi ama çıkamayınca sezeryan oldun ilk defa duyuyorum boyle biseyi acaba doktor daha önceden kestiremedi mi?

İnşallah canım bebegin de bir an önce sağlığına kavuşur alırsın kucağına bol bol öpüp koklarsin.4. Annemiz oldun sen de Rabbim hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin i sallah
Olabilir olarak baktı canım ama ben benden geçmiştim çok uğraştım ama kafası bir türlü çıkmadı nasip öyleymiş canım normal olmasını çok istedim ama olmadı

Canım benim mecburen öyle oldu ama çokta kötü değildi ilk uyanınca biraz dikişlerim acıdı ama yapacak bişeyde yoktu şimdi yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tabi zor oluyor canım tavsiye ederim umduğum kadar kötü olmadı birde benim acı eşiğim yüksekmiş sanırım. İlk drun yanına geldiğimizde kasılma had safhadaymış ama ben hiçbirşey hissetmedim drda şaşırdı yani bana okadarda zor gelmedi canm genel anesteziyle sezo

Anladım canım bnmde şuan öle kasılma fln bişi hissetmiyorum ben oluyorsada yani dün ilk nst de sancılar çok düşüktü 10-22 gibi değerler arasındaydı hiç 25 i bile görmedi. Çatım dar mı geniş mi bilmiyoruz hiç kntrol edilmedim daha. Bebişim biraz tombik ve koca kafalı genetik bişi bu eşim tombikmiş 4 kilo doğmuş ve kafası büyük ve bnm erkek kardeşimde koca kafalı dr. sezo ihtimalin var ama aynı senin ki gibi bebiş kndi doğumu başlatana kadar bekleriz dedi doğum başlar normal için kntrol eder bakarız deneriz olmazsa sezo yaparız dedi. Ondan sordum bakalım bnm süreç nasıl işler hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için. Tekrar gözünaydın cnm tebrik ederim :)))
İnşAllah senin içinde bebek içinde herşey yoluna girer çbk iyileşirsiniz RAbbim yuvanızda mutluluk eksiltmesin canım.

Allah yardimciniz olsun Bide o sorun var sizde demi, sadece özeldemi böyle devlettede para ödeniyomu merak ettim ?

Canım sen hic devlete muayene olmaya gitmedin mi senin ikinci doğumundu sanki valla bazen öyle bi soru soruyorsunuz ki insani dumur ediyorsunuz ne diyim :KK51:

Olabilir olarak baktı canım ama ben benden geçmiştim çok uğraştım ama kafası bir türlü çıkmadı nasip öyleymiş canım normal olmasını çok istedim ama olmadı
normali de yaşamışsın zaten bi tek çıkamamış.bir tek doğumda hepsini tecrübe etmişsin.neyse sonu güzel olmuş.takılma.bol bol kokla.

Aman canım sağlık olsun,bebisin de sen de iyi ol da doğum şeklinin ne önemi var,inşallah bebisin de tez vakitte düzelir de iyi olur. Doktor ne diyor be zaman çıkacak gibiymis kuvozden?

Gozumdn uyku akıyor ama rahat bi pozisyon bulamadigim için uyuyamiyorum iyi mi.artik yatamiyorum dümdüz yada yan.sabah kalkınca kaburgalarimin altı sizliyor resmen yastıkları dizdin ustuste ama boyle de yatilmiyor ne yapicam ben uykum olmasa oturur aglardim ona bile halim yok :KK14:

Back
X