• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

aha sen evdemisin bugün
bana gel benimde kahvaltı hazırlayasım var ama yalnızım diye canım istemiyor

öyle valla
onlar geliyorum dedikten sonra ışık hızıyla hallolur hepsi bizde anlamayız nasıl olduğunu

valla ben memnun değilim yıkaması ayrı dert tezgahın üzerinde 2 dönüm yer kaplaması ayrı dert
2 senedir fişini yakmadım prize düşün artık

o bir bardak havuç suyu için zaten 4-5 havuç gidecek onun yerine yıka al eline ye daha iyi :confused:
Geleyim ben senin iştahını açarım
Çanakkalede havaalanı var mı?

Bu sefer uzun sürdü ama yerlesiyodur diye umursamiyorum dedigin gibi. Hayirlisi artik.
duzenli degilse birsey olmaz ama kontrole cok varsa bir git dr.a nst ye gir. Ne bileyim ilac fln verir erken daha dogum icin. O agrilar da nst ye baglaninca gelmez o ayri

Sizin güzel görünüyor kar yağınca yrşil,düzenli çamur pislik yok.
Bizim işkence

Yani türkiyede bikere kis gecirdim karli filan allahim o NAsil bi camur hayatimda öyle bisey görmedim. Yazin benim burda pardüsem lekelenmedikce yikama geregi duyulmaz mesela ama türkiyede izinde 2-3 günde bir yikiyodum tozdan neden öyle acayip bisey. Ama yinede türkiyemi Cok Seviyorum bu sene gelemicez cocuktan dolayi ama özlüyorum.

evet yağan karda buza döndü ayaz günler geldi..
çoğu eşya toplandı eşim yaptı hepsini bırak eşya toplamayı oturdugum yerden kalkamıyorum kemiklerim ağrıyo.haftaya annem gelecek beraber eşimle yerleştirirler ben bişey yapmasamda kafa yoruyorum işte..neyse bi şekilde olur halledilir sağlık olsun..
sen yorma kendini sakın otur bi kenarda ilk san auzancak bi yer ayarlattır. ilk taşınmamda deli gibi kar buz vardı. hiç öyle bi hava görmemiştim.şükür Allah yardım etti 2 günde evim tastamam yerleşmişti annem sayesinde

Kacinilmaz bi durum ille söylüyolar. Benim kizima hep bizim kizimiz diyip duruyodu kV artik dayanamadim dedim benim kizim o babaanne demi yavrum dedi. Bidahada söylemedi, simdi ikincide kiz oldugunu duyunca ne dese begenirsin e olsun napcan artik yapcak bisey yok diyo. Sinir oldum bak sabah sabah :KK62:
Ya bn cok uyardim sevmiyorum sonucta. Askim fln denmez kucucuk cocuga bnce. Soylenen seye dikkat etmek zor olmamali.
Neyse ben yazili fln okuyayim da kafam dagilsin. Takildim kaldim

yaz gelince bebikleri alır alır gezmeye gideriz : )) oh ne güzel

valla tam ele avuca geldiklerinde dışarı atacağız kendimizi
arkadaş ağustosta doğum yaptı o sıcaklarda ne cam açabildi ne klima
dışarıda çıkamadı tam dışarı çıkacak duruma geldiler yağmur başladı
biz şanslıyız o yönden

Geleyim ben senin iştahını açarım
Çanakkalede havaalanı var mı?

bir sabiha gökçen atatürk kadar olamasada var tabi ne sandın sen çanakkaleyi :KK33:

duzenli degilse birsey olmaz ama kontrole cok varsa bir git dr.a nst ye gir. Ne bileyim ilac fln verir erken daha dogum icin. O agrilar da nst ye baglaninca gelmez o ayri

Daha pazartesi vardi kontrol, iki hafta sonra bidahaki. Evet ona gicik oluyom zaten evde kivraniyon doktora gidiyosun hic bisey yok. Yalanci duruma düsüyon bu sefer. Hayirlisi artik.

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş:KK49::KK37::KK36:
tebrik ederim hayırlı olsun.sezoda olsanız bebeğiniz kendi geleceği zamanı kendi seçti..inşallah en kısa zamanda kuvezdende çıkar.bol sütlü günleriniz olsun..

hayırlı sabahlar kızlar..daha şubat gelmeden ocağın başında başladık pıtır pıtır dökülmeye..şubata kimse kalmayacak bu gidişle..

Bu sefer uzun sürdü ama yerlesiyodur diye umursamiyorum dedigin gibi. Hayirlisi artik.

Dönmüş mü senin kuzun ? dönmeye yerleşmeye çabalıyolar sanki benimki dönmüş geçen hafta ona yoruyorum hep şimdide yerleşiyodur belki

bende bosch un ki var. temizliği çok kolay oluyo. parçalı ama bi su tutunca hemen akıyo posalar.ve çok ii sıkıyo güçlü. tavsiye ederim.

tüm yorumları değerlendirmeye aldım : ))) teşekkürler canım

Dönmüş mü senin kuzun ? dönmeye yerleşmeye çabalıyolar sanki benimki dönmüş geçen hafta ona yoruyorum hep şimdide yerleşiyodur belki

Benimki hep dönüktü zaten kafa asagida pazartesi baktik kafasi ve ayaklari ayni yerde asagida bükmüs kendini Agrilar ondanda var galiba. Suan ne durumda bilemem. Belkide Dedigin gibi kafasini yerlestiriyodur. ::)))

Back
X