• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar Benm bebiş 2.240 gr, 2500 gr olsa iyiydi ama 2.000 i geçmesi iyi dedi doktor , 2700 gr fln olur mu doğuma kdr sizce ? Dert oldu içime, sürekli yemiyorsun dien bi gurüh var tepemde , küçük olunca bebiş "biz dedik bilmem ne dinlicem"

bence iyi kilosu son ayda daha fazla alıyomuş bebikler,alır daha :)

Benimki hep dönüktü zaten kafa asagida pazartesi baktik kafasi ve ayaklari ayni yerde asagida bükmüs kendini Agrilar ondanda var galiba. Suan ne durumda bilemem. Belkide Dedigin gibi kafasini yerlestiriyodur. ::)))

benimki de 29 da gittiğimizde yan duruyordu, kafa popo aynı hizada ayakları sarkıtmıştı dr ne nsl duruş böyle demişti , akıllı yavrucağım dönmüş teyzesi 32 de gördük : ))

Erkek cocgu olacak arkadaslara soruyorum sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ben diyorum peygamber efendiniz torunlarini 7 gunlukken yaptirmis bende oyle istiyorum kirki cikmadan yaptirmak istiyorum hem bezin icinde hizla iylesiyormus oyle diyor arkadaslar esim biraz buyusun oyle dusunelim diyor
Ben emeklemeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama zamanı tam olarak belli değil. Bi yakınımıza yeni doğan sünneti yapmışlardıda ameliyathanede soğuktan hasta oldu bebecik. Korkuyorum onun için yenidoğan sünnetinden.

Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş:KK49::KK37::KK36:
Kızlar alıntı yapamadım herkese ama genel yazayım sabah suyum geldi devlet hastanesine acile gittik açıklık 1.2 cm olmuş çatıyı muaye edilince suyunda geldiği gözönüne alarak doğumum başladığı anlaşıldı hemen hep geldiğimiz özel hastaneye geldik doktorumda muayene etti açıklık 2.3 cm olmus catiya bakti oda dogum sekline karar ver dedi bende epidural normal istedim onun içinde açıklık 4 cm olması gerekiyormuş 1.5 saate yakın suni sancı verildi 4 cm olana kadarda arada sancılar gelince ıkındım doğum başlamasına yakın epidural anesteziciler geldi anestezi yapıldı sancılarım azaldı düzenli geliyordu zaten sonra kısa sürede açıklık 9.10 cm olunca çatala alındım arada sancılar gelince hep ıkındım çocuğun kafası geldi çıkışa ama bir türlü çıkamadı meğer kordonu kısaymış bebişimin birde çatıdaki eğri kemiğim buna engel olunca birde kafasının çıkışta uzun süre kalması sakıncalı olunca genel anestezi ile sezeryana alındım nasipten öte gidilmiyormuş hepsini denedim bir doğumda bebişim kuvezde arkadaşlar dua edin benim için ciğerlerindeki suyu atmaya çalışıyor birde 2700 doğdu bebişim erken geldi meleğim süpriz yaptı bize ama çok güzel bir duyguymuş

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
tek doğumda herşeyi yaşamışsın epidurali normali sezeryanı
rabbim hayırlsıını versin herkese

Acaba dünden dolayı kendini kastın mı ki canım?

Bence sen doktora git ya. Taksiyle gidin.. Bizi de haberdar et. İnşallah önemli bi şey değildir. Geçmiş olsun canım...

Canim duzenliynis sancilarin bence ihmal etme taksiylede gidebikirsiniz daha guvenli okur

Gittiniz mi canin dr.a son durum ne

Nasıl oldun cnm
sıcak bır dus aldım..sancılar duzensız suan..gecekı gıbı degıl ama hala karnımda sancı var.. hastaneyı aradı esım bugun benım dr ordaymış..sımdı sıra almak ıcın gıttı onden..

umarım sıkıntısız bırsekılde muayenemı olur evıme dönerım..

kızlar 36. haftaya dikkat etmek lazım herkes 36 da doğurdu 40 ı gören olmayacak gibi topikcenek 1 ay erken doğurcaz

sıcak bır dus aldım..sancılar duzensız suan..gecekı gıbı degıl ama hala karnımda sancı var.. hastaneyı aradı esım bugun benım dr ordaymış..sımdı sıra almak ıcın gıttı onden..

umarım sıkıntısız bırsekılde muayenemı olur evıme dönerım..
belki senin ki dönmüştür kanala falan girmeye çalışıyordur canım.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bi kaç gündür ilk defa gece sancım olmadı çok şükür. Neye göre geliyor bu sancılar acaba? Kendimi yormuyorum bişey yaptığımda yok hani. Öptüm sizi

bu sancılar sen "bol tepikler" dediğin zaman giriyor bana :)))))

Allah iyiliğini versin. ilk okuduğumdan beri tepiklere tepik katıldı sayende booool tepikli bi hamilelik geçirdim :KK70::KK70::KK70:

mattika mattika :
Gunaydin kizlar. Gecmisi okucam baska sancilanan doguran var mi bakalim.
Sabah sabah size bir soru kv cocugunuza surekli annemm annecimm oglummm dese ne hissedersiniz? Ben fazla mi tepki gosteriyorum. Kendi annem adiyla severken kv annemm diye icine sokacak sabah sabah deli oldum.

ben buna ızın vermem.. sen aslında pasıf bırı degılsın ,rahatsızlıgını dıle getırmedınmı?
hatta kızımın sacları kıvırcık dıye aynı babaannesı aynı babaannesı dıye gelene gıdene soyluyordu..bırgun yıne kalabalık bır yerde soyledı..bende anasının sacı kıvırcık senden once bana cekmesı gerekmezmı mantık olarak dedım..

son oldu.

Hiçbir şekilde valizleri sıgdırip azaltamiyorumm yap boz yap boz olmuyor kiza esime bana bebebege derken dunya canta bunlari arabaya sigdirmak var bi de yoruldum ama ben ya:(

bu sancılar sen "bol tepikler" dediğin zaman giriyor bana :)))))

Allah iyiliğini versin. ilk okuduğumdan beri tepiklere tepik katıldı sayende booool tepikli bi hamilelik geçirdim :KK70::KK70::KK70:
Ne güzel işte aaaa aşkolsun :) tepiklerimiz doğuruncaya kadar devam etsin cnm benim sancılar artık normal onları takma

Back
X