• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar yaaa kafama takıldı :(
Gece gece rahat edemedim . Pazartesi ultrason a girmiştim bebeğimin haftası 33+6 idi kilosu ise 2.267 çıkmıştı bana az gibi geldi Boğaz'ımdan hiç kısmam olmadı çok kilo alırım diye. Ama bana küçük geldi 6 haftam kaldı ama ne olacağı da belli olmaz çünkü doğacağı tarihten çok da emin Değilim .acaba oğlumla ilgilendiğim ve yorulduğumdan mı ? çok fazla süt yoğurt tüketmediğimden mi ?sol tarafıma ne zaman yatsam tam aksi yönde kalktığımdan mı ? iki hamileliğim arası 4 ay olmasından mı ? yoksa kendime iyi bakmadığımdan mı ? Bebeğim küçük anlamış Değilim :(
Zaten 19 kilo civarı aldım basıp yesem 120 leri görmekten korkuyorum e normal yediğimde de kızıma yetmiyor gibi !!!
Doktora göre normal ama Amerika'da zaten kilolu bebek doğduğunu gören doktor çok nadir Puff yani
İçimi rahatlatacak annişler ne olur bebeğime kilo yapacak şeyler önerin bana :)
canım ben burda arkadaşların söylediği herşeyi denedim ve ise yaradı 2 haftada 470 gr aldırdım hergün muz süt yoğurt ve ceviz tabi bide bol bol meyve yedim ha bide et yemekte aldırıyor tabi bende o iki haftada 2 kilo almışım canı sağolsun bebisimin

Bakamam dedim "aldırdı" cümlesi içimi ürpertti, o "bakmasın" zaten iyi olmuş kuzum
Yok canım inşallah bir tane olacak. Zaten yaşım geçti buna bile bakacak kimsemiz yok bakıcı bulmayı düşünüyoruz.
Kimseye gel benim çocuğuma bak diyemezsin.
K valide 4-5 yıl çocuk yapın ben bakıcam dedi. İşte bir gelinim kız yapmadı diye söylendi. Benim o sıra sınavlarım vardı,eşimde kimse bana baskı yapmasın diye herkese ben çocuk istemiyorum dedi.
Hoş yapsalarda umursamamda.
Hamile kaldım kadın apar topar başka şehre taşındı ve şimdi her muhabbetti işte şu gelinde çocuk yapacaktı ben bakamam dedim yapmadı,yok öteki bakmam dedim diye aldırdı.
Şöyle kızım sana söylüyırum,gelinim sen anla tarzı laflardan nefret ediyorum. Ya sus ya da açıkça konuş.

canım ben burda arkadaşların söylediği herşeyi denedim ve ise yaradı 2 haftada 470 gr aldırdım hergün muz süt yoğurt ve ceviz tabi bide bol bol meyve yedim ha bide et yemekte aldırıyor tabi bende o iki haftada 2 kilo almışım canı sağolsun bebisimin
Gözün Aydın canm Yaşadığın sıkıntıyı ve ardından rahatlamayı anlayabiliyorum

sıcak bır dus aldım..sancılar duzensız suan..gecekı gıbı degıl ama hala karnımda sancı var.. hastaneyı aradı esım bugun benım dr ordaymış..sımdı sıra almak ıcın gıttı onden..

umarım sıkıntısız bırsekılde muayenemı olur evıme dönerım..
Öyle de olacak inşallah , dua edicem senin için

hım , çoğu kişi senin gibi söylüyor işte

Katı meyva sıkacağı çok kullanılan bişey değil aslında. O yüzden sırf keyfim olsun diye alayım diyorum ben. Ucuz olsun dememin nedeni oydu. Eğer çok kullanırım diyorsan kaliteli bişey Alman'ı tavsiye ederim tabii.

korkum su ki kizi boyle sevmeyecek. Oglumun oglu diye erkek diye bu abarti. Ozaman kotu iste ins yanilirim
Evladını sevmeyen olurmuş da torununu sevmeyen olmazmış die bi laf var, saçma bi laf ama demek ki torununu sevmeyen olmuyormuş :))) ayrıca kızları sevmeye ne Hacet, zaten kendilerini sevdiriyorlar :)

Olsun kuzu ben 6 kg aldım ama 64 üm, senin kilon azmış bastan ya bana yerişmişsin:) gerçekten beb de okumuştum onu doğru galiba bende de ole bu ara eskisi kdr hızlı kilo alımı yok bi ara hızlı bi Yükseliş içindeydik :)
Haha 5 kilo mu dedin sennnn :KK70: maasallah canım ben hic söylemeyim ozaman,zira 18 kilo aldım iyi mi :KK22:
Yalniz enteresan bisry var nette okudum doğumu yaklaşan hamilelerde kilo almazlarmis gerçekten ben bir iki haftadır ayni kilodayim 67-68 arası oynuyorum tam 68de olmadım da kusurati var bazı durumlarda kusurat da önemli oluyor :KK55:

Yaa ne güzel valla o zaman sen doğurur doğurmaz eski kilona doneceksin.şöyle ki;
Ben doğuma gittiğim anla doğumdan sonra hep tartildim.bebeklerim biri 3 kg biri 3.150 kg doğdu suyuydu eşiydi vs derken ben doğumdan hemen sobra toplamda 7 kg verdim.tabii birkaç hafta geçince insanin sislikleri filan iniyor daha da vermiş oluyor o kadarını bilemicem ama doğurur doğurmaz bi 7 kilo atiyorum ustumden...

Ben en son 33. Haftada gitmstim canım yarin tekrar randevumuz var en son gittiğimde tersti ama sanırım artik doğru yolu buldu diye düşünüyorum.özledim bebisimi :KK36:

Katı meyva sıkacağı çok kullanılan bişey değil aslında. O yüzden sırf keyfim olsun diye alayım diyorum ben. Ucuz olsun dememin nedeni oydu. Eğer çok kullanırım diyorsan kaliteli bişey Alman'ı tavsiye ederim tabii.
arnica presso benimki ama ben portakal ve mandalin için onu aldım çok kullanmıyorum çünkü çok memnunum ikisi için

cnm bende çok istedim arkadaşlar boşuna çok para verme demişti benim baktıklarım 300-400 tlydi . Sonra bimekste bluehouse kini gördüm elemanlar çok övdü 69 tlye aldım çok pratik ve çok memnunum

iremguzum iremguzum noldu yavrum ya sancin mi var bi durun yerinizde korkutmayin beni nolur ayy
ya vallahı sastım kaldım..bı sakinliyor sonra bırden bısey oluyo ama kıvranıyorum..sonra gıdıyo.daha once doğum yaptım ama doğumu dr başlattığı ıcın sancı cekerek hastaneye gıtmedım..doğum nasılbaslıyor kestıremıyorum..tek anladığım normal bır sancı degıl..
gece 4ten berıdır 4 kez buyuk vc ye çıktım.dogum sancısı çekerken de aynı böyle olmuştu..vcden çıkamıyordum..

esım 14:00 de randevu alabılmıs ..gıdıcez bakalım nedır ne degıldır..

ya vallahı sastım kaldım..bı sakinliyor sonra bırden bısey oluyo ama kıvranıyorum..sonra gıdıyo.daha once doğum yaptım ama doğumu dr başlattığı ıcın sancı cekerek hastaneye gıtmedım..doğum nasılbaslıyor kestıremıyorum..tek anladığım normal bır sancı degıl..
gece 4ten berıdır 4 kez buyuk vc ye çıktım.dogum sancısı çekerken de aynı böyle olmuştu..vcden çıkamıyordum..

esım 14:00 de randevu alabılmıs ..gıdıcez bakalım nedır ne degıldır..

Gidin bakalım. Allah hayırlısını versin. Belki de beben dönüyodur. Olabilir mi ki acaba?

Back
X