• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Yok canım inşallah bir tane olacak. Zaten yaşım geçti buna bile bakacak kimsemiz yok bakıcı bulmayı düşünüyoruz.
Kimseye gel benim çocuğuma bak diyemezsin.
K valide 4-5 yıl çocuk yapın ben bakıcam dedi. İşte bir gelinim kız yapmadı diye söylendi. Benim o sıra sınavlarım vardı,eşimde kimse bana baskı yapmasın diye herkese ben çocuk istemiyorum dedi.
Hoş yapsalarda umursamamda.
Hamile kaldım kadın apar topar başka şehre taşındı ve şimdi her muhabbetti işte şu gelinde çocuk yapacaktı ben bakamam dedim yapmadı,yok öteki bakmam dedim diye aldırdı.
Şöyle kızım sana söylüyırum,gelinim sen anla tarzı laflardan nefret ediyorum. Ya sus ya da açıkça konuş.
benimde aynı canım hamile kalana kadar "hadi yapın ne zaman yapacaksınız" dediler durdular hatta 3 senelik evliyiz kv görümceme acaba olmuyormu diye bile sormuş şimdi ise kv bir çöp bile almadı torununa bakar diye görümceme güvendik o da ağzının ucuyla kısmet o gün gelsin bakabilirsem bakarım diyor tek isteğim Allah onlara muhtaç etmesin bebeğimi ve beni....

ya vallahı sastım kaldım..bı sakinliyor sonra bırden bısey oluyo ama kıvranıyorum..sonra gıdıyo.daha once doğum yaptım ama doğumu dr başlattığı ıcın sancı cekerek hastaneye gıtmedım..doğum nasılbaslıyor kestıremıyorum..tek anladığım normal bır sancı degıl..
gece 4ten berıdır 4 kez buyuk vc ye çıktım.dogum sancısı çekerken de aynı böyle olmuştu..vcden çıkamıyordum..

esım 14:00 de randevu alabılmıs ..gıdıcez bakalım nedır ne degıldır..

Bence dünkü sinir bozukluğu yüzünden oldu ama yine de Dr a gitmen iyi olucak. Allah'a emanet ol canım.

Gidin bakalım. Allah hayırlısını versin. Belki de beben dönüyodur. Olabilir mi ki acaba?
daha du terstı bana pek dönecek gıbı gelmiyor..daha cok sıkısıp kalmış sankı..sabah oyle bır dayandıkı kafasıyla sag tarafıma esım yolunu sasırdı bucocuk dedı durdu..

hıc bu kadar uzun surelı sancılarım olmamıştı..:KK51:

Valla benim boyum 1,60 normalde 62 kiloydum. Kemik desen kaslar almış başını gitmiş. Yoğurt,et,süt yemekten.
Eşimde cılız ama işte genlerinden sanırım hepsi sulak yerde yetişmiş uzun boylular.
Sülalerinde hiç kız çocuk yok ondan boyu nasıl olur bilmiyorum.çok uzun boylu kızlardan hoşlanmıyorum. Max 1.75 ideal geliyor.
Arzu ettiğin boya gelince boyunu kestirirsin canım. Kocakarı adeti ama bende işe yaradı sanırım. Benim annem de babam da 180 boyunda. Bende çok hızlı uzuyordum annem gbi olmayayım diye babaannem 167 de kesti boyumu 13 yaşımda sonra 2 cm daha uzadım o kadar.

Arzu ettiğin boya gelince boyunu kestirirsin canım. Kocakarı adeti ama bende işe yaradı sanırım. Benim annem de babam da 180 boyunda. Bende çok hızlı uzuyordum annem gbi olmayayım diye babaannem 167 de kesti boyumu 13 yaşımda sonra 2 cm daha uzadım o kadar.

Boy kesmek nasıl oluyor?

Olsun kuzu ben 6 kg aldım ama 64 üm, senin kilon azmış bastan ya bana yerişmişsin:) gerçekten beb de okumuştum onu doğru galiba bende de ole bu ara eskisi kdr hızlı kilo alımı yok bi ara hızlı bi Yükseliş içindeydik :)

Ne kadar Alsan benim kadar olamazmissin 18 kg diyorum canım :63:
Valla benimki durdu gibi sanki ama bakalimm

cnm bende çok istedim arkadaşlar boşuna çok para verme demişti benim baktıklarım 300-400 tlydi . Sonra bimekste bluehouse kini gördüm elemanlar çok övdü 69 tlye aldım çok pratik ve çok memnunum

kolay mı yıkaması bacım seninkinin ?

sabah zorla kalktım yataktan , artık daha zor dönemler başlıyor galiba son ay zor diyo herkes dedim eşime de bana diyo ki zorluklara alıştık artık ya : ))) dedim sen neye alıştın acaba
Valla zormuş son ay. Her geçen gün daha zor oluyor. Ben ısrarla zorlaştırmamak için çabalasamda vucut izin vermiyor.
Ağrımasın istiyorum ağrıyor.

Bence dünkü sinir bozukluğu yüzünden oldu ama yine de Dr a gitmen iyi olucak. Allah'a emanet ol canım.
olabılır..gece yatarken aklıma geldı kızımdan kan alan kadının yaptıkları,esıme anlatırken esımde kızdı neden benı çağırmadın,herkes haddını bılecek falan dedı..ağladım kalktım kızımın yanına gıttım sarıldımoptum,kızıma o ıgrenc mahlukun oyle davranmasına ben ızın vermısım gıbı hıssettım,nıye tepkısız kaldıgımıda anlamadım bdıe ona pişman oldum falan..:KK42::KK42::KK42:sımdı bıle ağlıyorum oanı düşündükçe..
senın kızmaya kıyamadığın evladına eller sahıpsız muamelesı yapabılıyor:KK42:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla biran önce küvezden de çıkar inşallah...
Ya bu doğumların başlaması çok heyecanlı oldu. Her sabah bugün var mı diye bakıyoraun?
Birde benimle aynı zamanda olanlar yaptı doğum beni de endişe sardı.
Yinede doğmasın bebek ciğeri falan gelişsin.
Hele haftaya daha çok olur doğumlar.
Sizce sırada kim var?

fyz 35 hevesli,uykusuz hergecede demiş :) melikede olabilir :) hayırlı zamanda doğsun bebişler inşallah ...

Boy kesmek nasıl oluyor?
Cuma günü sela ile ezan arası bi duası var onu okuyo sert bi cisimle 3 defa besmeleyle kafanın tam üstünden vuruyo. Yanlış hatırlamıyosam öyle bişey. Pek inanmadım da aslında durdu işte boyum. Ya kocakarı işinden yada zaten duracağı varmış :)

valla tam ele avuca geldiklerinde dışarı atacağız kendimizi
arkadaş ağustosta doğum yaptı o sıcaklarda ne cam açabildi ne klima
dışarıda çıkamadı tam dışarı çıkacak duruma geldiler yağmur başladı
biz şanslıyız o yönden

bir sabiha gökçen atatürk kadar olamasada var tabi ne sandın sen çanakkaleyi :KK33:
:-) mağaza falan yok dedinya. Ee Tekirdağda kırklareli de falan yok sanırım ondan dediydim.

fyz 35 hevesli,uykusuz hergecede demiş :) melikede olabilir :) hayırlı zamanda doğsun bebişler inşallah ...
:D kız hevesli değilim uyuyamıyom ondasn dedim :D sancılarım var ama en azından 20 sine kadar beklemek istiyorum tabi velet durursa ultrasona göre 37 haftalık görünüyo aceleci biraz dedi dr ama benim doğurmaya niyetim yok hem daha izne bile çıkmadım çalışıyom :)

ya vallahı sastım kaldım..bı sakinliyor sonra bırden bısey oluyo ama kıvranıyorum..sonra gıdıyo.daha once doğum yaptım ama doğumu dr başlattığı ıcın sancı cekerek hastaneye gıtmedım..doğum nasılbaslıyor kestıremıyorum..tek anladığım normal bır sancı degıl..
gece 4ten berıdır 4 kez buyuk vc ye çıktım.dogum sancısı çekerken de aynı böyle olmuştu..vcden çıkamıyordum..

esım 14:00 de randevu alabılmıs ..gıdıcez bakalım nedır ne degıldır..
Canım korkutmak istemem ama böyle başlıyormuş bende öyleydim bağırsaklarım bozulmuş gibi hissediyorum demiştim dojtora o sancıymış zaten gerçekten kabız olmama rağmen iki gün üstüste tuvalete çıkabildim mutlaka doktora görün arada bir geliyor olsbilir ama önlem olsun.

kolay mı yıkaması bacım seninkinin ?
evet çok pratik şeker. Küçük bide çok yer kaplamıyor da.

:D kız hevesli değilim uyuyamıyom ondasn dedim :D sancılarım var ama en azından 20 sine kadar beklemek istiyorum tabi velet durursa ultrasona göre 37 haftalık görünüyo aceleci biraz dedi dr ama benim doğurmaya niyetim yok hem daha izne bile çıkmadım çalışıyom :)

Aman dursun o zaman senin bebiş,melike doğurayım diyordu,o doğursun kazasız inşallah :)

olabılır..gece yatarken aklıma geldı kızımdan kan alan kadının yaptıkları,esıme anlatırken esımde kızdı neden benı çağırmadın,herkes haddını bılecek falan dedı..ağladım kalktım kızımın yanına gıttım sarıldımoptum,kızıma o ıgrenc mahlukun oyle davranmasına ben ızın vermısım gıbı hıssettım,nıye tepkısız kaldıgımıda anlamadım bdıe ona pişman oldum falan..:KK42::KK42::KK42:sımdı bıle ağlıyorum oanı düşündükçe..
Canım yaa üzülme lütfen.Senin de hem basiretin bağlanmış hem de kızın daha fazla korkmasın üzülmesin diye susmuşsun biraz da.Kafanı dağıtmaya çalış, oğlun hissetmesin üzüntünü annesi azıcık keyiflen, tatlı bir şeyler ye.Temizlik yap, dizi izle kafanı dağıt hadi kuzu.

Ben küçükken annemin bir hemşireyi azarladığını Hatırlıyorum o günden sonra annem benim hep Kahraman'ım oldu ;) haddini bilmeyene laf Söylemek gerekiyor sanırım. Bu zamana kadar ben de hep sessiz kaldım bana yapılan davranışlara. Ama iş evlatlarımız olunca değişmek gerekiyor sanırım. Zeyna anneler olalım biz ;)

Back
X