• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

irem sen haftaya doğurursun gibi geldi bana
zaten usg de haftaya doğum gorunuyor..:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
esımde sabah ben sancıdan kıvranırken yalvarırırm okul tatıl olmadan doğurma tut onu ıcınde dıyor:KK57:
:mad:inş sadece usutmusumdur..ondan sabah berı vcye taşınıyorumdur ve sancım vardır:KK17:

zaten usg de haftaya doğum gorunuyor..:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
esımde sabah ben sancıdan kıvranırken yalvarırırm okul tatıl olmadan doğurma tut onu ıcınde dıyor:KK57:
:mad:inş sadece usutmusumdur..ondan sabah berı vcye taşınıyorumdur ve sancım vardır:KK17:

hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz ;)

ya vallahı sastım kaldım..bı sakinliyor sonra bırden bısey oluyo ama kıvranıyorum..sonra gıdıyo.daha once doğum yaptım ama doğumu dr başlattığı ıcın sancı cekerek hastaneye gıtmedım..doğum nasılbaslıyor kestıremıyorum..tek anladığım normal bır sancı degıl..
gece 4ten berıdır 4 kez buyuk vc ye çıktım.dogum sancısı çekerken de aynı böyle olmuştu..vcden çıkamıyordum..

esım 14:00 de randevu alabılmıs ..gıdıcez bakalım nedır ne degıldır..

Hakkinda hayirlisi canim insallaj iyi haberlerle gelirsin

Yav bir şey eksik kalırsa eşin sonradan getirir. İstanbuldan alırsınız
Sizi bekliyoruz. Hoşgeldiniz yazdırcaz ist.kapısına

Havai fisek de attircan mi bak o eksik olursa olmaz:-) Ya benim adam hic beceremez oyle eksik gedik toprlamayi bebemin herseyi hazir zaten kizan icin eksik olmasin derdindeyim cocukla biyere gitmek evi tasimaya esdeger yeminle zaten hic sevmem valiz yapma isini ömrum canta hazirla bosalt yerleştirle geciyo sanki Süre de uzun ounca simdi kafam corba oldu bir de agir bezirgan oolmuşum is bitiremiyom dinlnme molasi almktan ya :)

Geçen ben de düşündüm onu, onun kv deli , bunun annesi üşütük, su teyze Kafayı mı yemiş diye diye sonra baktım kadınlar erkenden yıpranıyor . Demek ki hayat çabuk yoruyor ya Kadınları yükleri cok , bir de hayalleri daha Yüksek kadınların , erkekler şartlarına göre yaşayıp daha az hayal kurup kırgınlıkları da azaltıyorlar bu sekilde. Kimbilir

ah ah bosuna dememisler kadinin adi yok diye

Aaaa bir trakyaya laf edelim dedik hepsinde havaalanı çıktı. Ne cahilim.
Ben trakya Ünv.
mezunuyum.2000 de mezun oldum ve o sıra sanki insanlar uçak için ist.geliyordu.
çok faal değil zaten canım bi ankaraya direk uçuş var birde hava şartları kötü olunca acil iniş yapılıyor o kadar....

Geçen ben de düşündüm onu, onun kv deli , bunun annesi üşütük, su teyze Kafayı mı yemiş diye diye sonra baktım kadınlar erkenden yıpranıyor . Demek ki hayat çabuk yoruyor ya Kadınları yükleri cok , bir de hayalleri daha Yüksek kadınların , erkekler şartlarına göre yaşayıp daha az hayal kurup kırgınlıkları da azaltıyorlar bu sekilde. Kimbilir

Bir de anne olduktan sonra herkese anaç davranıyorlar sanırım. Biz de mi öyle olucaz ki?

İşte bu önemli olan. Çocuğa anne bakmalı.
akşam kanal d haberde vardı sağlık bakanı sayesinde çıkan bir tartışma kariyer mi çocuk mu diye keşke devlet 3 çocuk derken imkanları da sağlasa yada herkesin kendi işi olsa bebişlerini yanına alıp büyütse herkes çocuğunu kendi büyütmek ister

cok soyledim canim. Ben odada yokken annem diyor alcak sesle. Bugun yine soyledim anne baska babanne baska kafasi karisiyor cocugin diye. Sanki adi yok bizim oglanin. Oyle bir oglum diyor ki esim ben oglun degil miydim diyor aliniyor dusun. Daha ne diyim. Bizim isimiz gorulsun diye geldi bir de

İyilik mi yapıyor giciklik mi belli değil desene.

her ne kadar teyze anne yarısı deseler de bence abla anne yarısı oluyor ona hazırlıyordur kendini :KK52:

Neyine hazırlıyor ki. Sinir oluyorum bana annem dedikçe. Söylesem bana ne diye annelik yapıyorsun desem anında alınır küser. Sesimi çıkarmadıkça annem annem diyip duruyor.

Back
X