• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

neyini bilemedin kizz
patates , varsa yesil biber, salça,seversen domates ( malum mevsimi deil ) taraygainda kavur hepsini . bulgurunu ekle , sicak suyunu ekle , kisik ateste pissin suyunu çekince altini kapat
ben suyunu 1 e 2.5 bardak faaln koyyorum patates koydugumda

patatesi ne ara koymam lazım onu bilemedim : )) önceden pişirsem mi bulgurla beraber mi koysam kestiremedim netten de bakmadım , en son heralde bebekken yemiştim : ))) şaka bi yana annem fazla yapmazdı

Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.

Beeeennn... Yakında kendimi bi yerlerde unutucam diye korkuyorum :/

patatesi ne ara koymam lazım onu bilemedim : )) önceden pişirsem mi bulgurla beraber mi koysam kestiremedim netten de bakmadım , en son heralde bebekken yemiştim : ))) şaka bi yana annem fazla yapmazdı
paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etme

ben hep yaaprim esimde seviyor benim kurtricim valla : ))

tekrar deniyorum....
ay bu erkeklerin hepsi aynı ıspanak mesela pişirirken içine kuru nane atıyorum paşam sevmediği için tadını hemen aldı bende söylemiş bulundum ama artık neyi nasıl yaptığımı anlatmıyorum bi daha ki yaptığımda yine öyle mi yaptın demesin diye.....aşağı yukarı böyle bir cevaptı :-)

benimki ıspanağı sadece gül böreğinde yer
yarım kilo ıspanak alıyorum bana 2 hafta gidiyor
çok zor valla yemek beğendirmek kocama
ablamla birlikte yapıyoruz pazarı
ben alacak bişey bulamıyorum senin işin zor eniştene soğan kavur yer diyor o bile

Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.

ben varım , unutkanın önde gideniyim , geçen bende bamyayı yaktım , kabak tatlımında başında durmadım hemen pişmiş hain kabak fazla yumuşak oldu beğenmedim

Aa hastane çıkışım citcitli benim, onu kullanamıyoruz o zmn

Ay panik oldum yok önden bağlamalı şimdi hatırladım :)
canım kullanılıyor ilk hemşire normal katlamalıyı istiyor ama eve çıkınca biz giydirdik yeğenlerime hep

ben alacak bişey bulamıyorum senin işin zor eniştene soğan kavur yer diyor o bile

benimki her türlü sebze yer , pırasa ıspanak bayılır , brokoli k.bahar hiç sorun değil öyle olmazsa yanmıştım bu hamilelikte

bende de var ya unutkanlık yemek unutmadım çok şükür ama eşimle tartışma sebeplerimizi unutuyorum barışmaya mecbur kalıyorum çok sinir bir durum....

Ben de anca bakıyorum oturup yapabilcegimi sanmıyorum hiç :)
yaparsın canım bende kendimi öyle zannederdim ama bi yerden başlayınca birde bebeğin için olacağını bilince çok profesyonel olmasa da zevkle yapıyorsun kendin bile şaşırıyorsun nasıl oldu bu diye:KK68:

paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etme

ben hep yaaprim esimde seviyor benim kurtricim valla : ))

dur böyle bi deneyeyim ama önceki gün yedik bulgur hafta sonu yapayım bakimm : ))teşekkürler

Kız alemsiniz iyice yemek forumu na dönmüş burası. Afiyetler olsun :)

çok zor çok Allah bize kolaylık versin, ben şimdiden çocuğumuz büyüdüğünde ona örnek olman lazım yoksa hiçbirşeyden vitamin alamaz zayıf kalır diyerek değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar etkili olucam görücez....

Back
X