• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benimki her türlü sebze yer , pırasa ıspanak bayılır , brokoli k.bahar hiç sorun değil öyle olmazsa yanmıştım bu hamilelikte
benimki bunların hiç birini bilmezdi çünkü kaynanam yemek yapmayı bilmiyor işine gelmiyor uğraşmak yeni evlendik bi gün brüksel lahanasını haşladım salata yaptım koydum bu ne adı ne bunun dedi şok oldum :KK57: pırasa yemeği yaptım ilk önce ne olduğunu anlamadı yiyiyince tadını beğendi k.bahar desen kızartmasını yaptım sosladım şimdi her hafta istiyor adam biber dolmasını bile 3 sene önce lokantada yemiş :KK47: haberlerde doktorlar hep yeşil yiyin diyo die pazardan şimdi hep yeşil bişeyler alıp geliyor 3 hafta oldu sigarayıda bıraktı kızıma güzel kokmalıyım diyo karıyı düşündüğü yok :KK4::KK70:

yaparsın canım bende kendimi öyle zannederdim ama bi yerden başlayınca birde bebeğin için olacağını bilince çok profesyonel olmasa da zevkle yapıyorsun kendin bile şaşırıyorsun nasıl oldu bu diye:KK68:
Burda herkes bişiler falan örünce ben de basitinden lif öreyim dedim ama daha ortada yumak bile yok :)

benimki her türlü sebze yer , pırasa ıspanak bayılır , brokoli k.bahar hiç sorun değil öyle olmazsa yanmıştım bu hamilelikte

ay çok şanslısın o zaman

çok zor çok Allah bize kolaylık versin, ben şimdiden çocuğumuz büyüdüğünde ona örnek olman lazım yoksa hiçbirşeyden vitamin alamaz zayıf kalır diyerek değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar etkili olucam görücez....

aynı şeyi bende söylüyorum ama yapacak bişey yok çocuk ek gıdaya başladığı zaman mecburen yiyecek yemek istemezse aç kalır

benimki bunların hiç birini bilmezdi çünkü kaynanam yemek yapmayı bilmiyor işine gelmiyor uğraşmak yeni evlendik bi gün brüksel lahanasını haşladım salata yaptım koydum bu ne adı ne bunun dedi şok oldum :KK57: pırasa yemeği yaptım ilk önce ne olduğunu anlamadı yiyiyince tadını beğendi k.bahar desen kızartmasını yaptım sosladım şimdi her hafta istiyor adam biber dolmasını bile 3 sene önce lokantada yemiş :KK47: haberlerde doktorlar hep yeşil yiyin diyo die pazardan şimdi hep yeşil bişeyler alıp geliyor 3 hafta oldu sigarayıda bıraktı kızıma güzel kokmalıyım diyo karıyı düşündüğü yok :KK4::KK70:

en azından kızını düşünüp bırakmış benimki arada bıraksammı diyor ama bırakmak istemiyorum deyip vazgeçiyor
hiç bırakma taraftarı değil
millet bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum der benimki bırakmak istemiyorum diyor

Bnm eşimin annesi de genelde et yemekleri yapar pek sebze yapmaz eşim enginari kerevizi benle tanıdı çok şükür hicbisi secmez

Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.
Ben Varım , kan değerlern dip yapmış ondan die düşünüyorum cnm

en azından kızını düşünüp bırakmış benimki arada bıraksammı diyor ama bırakmak istemiyorum deyip vazgeçiyor
millet bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum der benimki bırakmak istemiyorum diyor

benimki de bırakmak istemiyor , bi de üstüne seviyorum diyor
zam gelecekmiş dedim 3 kuruş için insan sevdiğinden vazgeçer mi diyor :KK11:

bi anda attı paketi şaşırdım bende ama babamın hastalığı onu tetikledi çünkü babam sigara yüzünden o hale geldi ben öle olmucam dedi bıraktı

ya k.bahar yemeğini bende sevmiyorum ama kızartması güzel oluyor geçen yapayım dedim pek beceremedim çöpe atmaktansa yedim ama iyi kızartamadım sanırım çok lezzetli yapamadım nasıl yaptığını anlatır mısın canım ....

Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik

Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
hayirlisi olsun canim,37 haftalik olmsunuz bunada sukur

Oğlum 4 200 doğdu bu ayın 28 inde yaşına girecek ve kilosu da 15 Tombiş bir sıpa :)
Alt Sınırda değil ama yine de içim rahat değil içimde kıpır kıpır ve onun hareketleri çok canımı yakıyo ya Zayıf kemikleri batıyo ya Şişko yerine sığmıyo inan hiç bir fikrim yok güya da deneyimliyim Heee

canım seninde mi bebişin 1 yaşına girecek. Benimkide 13 aylık olmak üzere. Ben gibi erken hamile kalmışsın sanırım.

benimki de bırakmak istemiyor , bi de üstüne seviyorum diyor
zam gelecekmiş dedim 3 kuruş için insan sevdiğinden vazgeçer mi diyor :KK11:

aynen valla benimkide kartonla alıp geliyor deli oluyorum

bi anda attı paketi şaşırdım bende ama babamın hastalığı onu tetikledi çünkü babam sigara yüzünden o hale geldi ben öle olmucam dedi bıraktı

neler gördü vazgeçmedi hiç vazgeçeceğini sanmam benimkinin

Tatlım o zaman kesinlikle dinleniyorsun artık, öyle temizlik yapmalar bitti.Hayırlı zamanda gelsin bebiklerimiz.Kötü bir şey çıkmamasına sevindim.:nazar:

Burda herkes bişiler falan örünce ben de basitinden lif öreyim dedim ama daha ortada yumak bile yok :)
:KK70::KK70::KK70::KK70: kuzum bu beceriksizlik değil püsürlük yumağı alırsan başarabileceğine inanıyorum ben....ilk örgü deneyimime atkı yaparak başladım başlamasını babaannem yaptı sonra ördüm ördüm bitirme işlemini netten bakarak kendim yaptım....

Masallah esine daim olur umarim. Benimki de uzun yillar iciciydi büyük kizim doğmadan birakti ne güzel sonra arada tek tuk gelgit dönemleri oldu tadimlik takildi kendince sonra tekrar tamamen birakmisti ki bu yil yine tadimlik surette basladi ara ara icmeye gunde iki üçü geçmiyor ictigi ama onu da bin kere söylememe rağmen birakmadi bakalim nereye kadar icecek

Babacin nasıl oldu bu arada canm

çok şükür canım bir süre daha beklesin kuzucuk yat sende hiç kalkma

geçmiş olsun canım ama artık temizlik işlerini bırak derin temizliği geçtim üstten bile yapma uzat bacaklarını ohhh rahatına bak....

Back
X